Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcialabym mieszkac w Izraelu byc obywatelka Izraela

Polecane posty

Gość gość

widzialam pogrzeb premiera i tam byly piekne zolnierki, to mi sie tak podoba, to,ze kobiety biora do wojska jak facetow, taka idealna rownosc, to ze zydowskiekobiety sa uwazane za inteligentne na rowni z facetami

Gość jadam tylko ananasy
uhonorowano go wojskowym pogrzebem albowiem zmarl na grype jelitowa :P, :P, :P

Gość gość
nie wiem na co zmarl, ale chodzi mi o kobiety , widziales/as kiedys w Polsce w paradzie reprezentacyjnej kobiety?

Gość martyna  33
Ja sie do konca z tym niezgodze.Izrael to narod wybrany przez Boga.I np.wedlug nich kobieta zamezna musi byc calkowicie podporzadkowana swojemu mezowi.Dziewczyny wolne,be slubu maja troche lepiej.

Gość dywanem w morde
nieprawda:D izrael to panstwo swieckie. a kobietki w armii sa po to zeby dokopac arabom bo bycie pokonanym, schwytanym, uwiezionym , pobitym przez kobiete to dla fceta jakby ujma nie>? a dla araba to juz totlny obciach wstyd itd

Gość swGlaca
trochę się za późno urodziłaś, w 1968 roku można było wyjechać bez problemu

Gość zenek46
ja chciałbym opuścić ten pojebany kraj jakim jest polska na każdym kroku okradają cie urzędy i inne instytucje domagając się przestrzegania sami tego nie stosując, korupcja jest na każdym kroku sady to złodzieje aby założyć sprawę jak cie ktoś wykryci musisz wplacic 5 % skąd to kurwa wziasc jak masz komornika +prawnik bez niego wogóle nie masz szans wiec młodzi wypierdalajcie z tej pojebanej skorumpowanej poski nie wspomne o slozbie zdrowia złodzieje biora piniadze a do lekarza kilka lat kolejki Polsko dokąd idziesz