Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwiazalybyscie sie z facetem ktory w ogole nie pracuje

Polecane posty

Gość chujciwdupedzwonna997
Calkowicie uczciwie cholernie ciezko jest cos osiagnac i zawsze ktos zyskuje dzieki komus, czyjejs stracie. No chyba,ze dziedziczymy cos, ale to i tak inni beda tylko czychac na nasze potkniecie. Handel broni z ramieni mocarstw jest zgodny z litera prawa i uczciwy, a przeciez niesie smierc. Handel organami nielegalny, a ratuje czyjes zycie itd.itp

"Chloptas"przeciez wspomnial o IQ finansowym, to jest wlasnie ow smykalka plus znajomosc odpowiednich ludzi + informacja(to jest najcenniejsze np.grajac na gieldzie,lub obstawiac ustawione zaklady)

właśnie sie zesrałem z wrazenia jaki to jestem zaradny, jak niejeden polityk

Nie wypowiadacie sie na TAK, ze wzgledu aby uniknac zarzutow jakoby zasoby partnera byly wazne dla kobiet i stad wykazywanie checi aby ewentualny kandydat pracowal. Przeciez to na jedno wychodzi. Nie oszukujmy sie -co kobiete czeka z uczciwina z*********jacym za 1200, kleska totalna.

Podszywka nie zorientowala sie nawet, ze ja polskich znakow nie uzywam. Z taka bystroscia duzo osiagniesz. Brawo.

gadam ze sobom taki jusz jestem niezalerzny :D

Gość gość
Pisanie bredni i podszywanie sie -nie szkoda ci na takie rzeczy czasu. Temat zamkniety.

mam wszy i simierdze guwnem i nie urzywam polskich znakuw

Gość gość
Nie mogłabym być z takim facetem jakiego opisujesz, ale to że nie pracuje jest akurat najmniej istotne... 1. "Zreszta kobieta nie musi o wszystkim wiedziec." Jeżeli facet nie mówiłby mi skąd ma dochody, z góry założyłabym, że zdobył je nieuczciwie, bo po co miałby ukrywać cokolwiek, gdyby nie miał nic na sumieniu. 2. Nie ma go w domu, więc nie miałby dla mnie czasu. Nie mogłabym być ani z pracoholikiem, ani z gościem, który cały swój czas spędza poza domem. 3. Nie lubię ludzi z podejściem: inni kradną to ja też mogę. Czyli jak inni gwałcą to ty też możesz? Jeżeli życie z nim miało wyglądać tak, że nie byłoby go wiecznie w domu, nic by mi nie mówił, czyli w pewnym sensie by mi nie ufał, to dziękuję, wolę być sama.

Gość gość
czy to Tusk?

Gość misioo
Wszystkie jesteście kretynki.