Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Penis w cipce i korek w pupie

Polecane posty

Gość gość

Jakie doznania ? Probowal ktos z was ? przyjemniej czy tak samo jak bez korka ?

Gość gośćtralala
za mało,jeszcze drugi penis w ustach

Gość gość
Jużmam cały świat w d***e po co mi jeszcze korek

Gość gość 157
Penis w c*pce korek w pupie. To wspaniałe jest uczucie. W obu dziurkach coś twardego. Cóż może dla kobiety być lepszego.

Gość gość
Nabijanie na pal

Gość gość
świetne doznania. Polecam

Gość gość
zdarzyło się przy ostrej, szalonej jeździe na pieska, że przyatakowałem dupkę, zabolało, zapiszczała. Na drugi raz prosiła żeby uważać, a ja już byłem przygotowany - kupiłem koreczek. Rozmasowałem guziczek, naoliwkowałem, bawiłem się, przymierzałem, w końcu wsunęłem jej korek analny do pupci. Trochę się wstydziła, nie od razu przyznała że to fajne uczucie, ale w końcu nie tylko zaakceptowała ale pilnuje żeby zawsze był pod ręką plus oliwka.

Gość gość
Uwielbiam koreczek w pupci, na noc standardowo go wkladam. Sex z wypelniona pupa jest cudowny, takie doznania. Polecam

Gość gość
Jak dwie dziurki wypełnione to lepiej niż jedna.

Gość gość
Świetne uczucie :) Polecam.My zaczęliśmy od 10cm pluga

Gość gość
czasem wieczorem wkłada mi koreczek do dupci wyciąga na krótko z domu na piwko do pubu tuż tuż. Taki mały zaciszny, prawie nasz domowy pubik. króciutka jeansowa spódnica albo sukienka i bez majtek, czasem też kuleczki gejszy do cipki. Fajny spacer fajne doznania, a po powrocie natychmiast chcę ostrego rżnięcia.

Gość gość
Super sprawa ale lepiej mieć dwa prawdziwe k***ski koreczek jest fajny na spacer albo do pracy często fo wlasniw w ten sposób używam a potem ostre rzniecie d**y

Gość gość
dwa k***ski są świetne ale na spacery lub zakupy to z korkiem lubię to uczucie wypełnienia w odbycie ,polacam dziewczyny przyjemnie jest dopiero po kilku krotnym użyciu

Gość gość
czasami tak się bawimy. Najpierw pieszczoty językiem, ustami a jak jak jest już mokra to wsuwam jej palec do doopci jednocześnie liżąc cipkę. Po tych "zabiegach" koreczek analny wchodzi w miarę gładko. A później penis w cipce ma mniej miejsca bo jakby nie było korek troszkę rozpycha a co za tym idzie mocniejsze doznania :) A już w ogóle odlot jak do doopci wejdzie wibrator to później na ściance cipki czuje wibracje na penisie.

Gość gość
jestem aga i też uwielbiam sex gdy mam korek w tyłku a mój facet pieprzy mnie w cipkę a jak za szybko tryśnie to bierze wibrator i nim dogadza mojej szparce , super odlot,,