Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odmówic siostrze zajmowania się jej dzieckiem

Polecane posty

Gość gość
Tylko to nie chodzi o to, ze autorka chce ukrócić tą sytuację tylko dziecka siostry chce się pozbyć a swoje wciskać dalej. W nosie ma co tam się dziecku dzieje- byle tylko nie było to na jej głowie

ja tam autorce się nie dziwie, za granicą ciężko komuś zaufać. zaproponuj siostrze takie pieniądze jakie płaci się normalne opiekunce a sama jej powiedz że sobie z nim nie radzisz a taka opieka to bez sensu jest calkiem

Gość gość
ale ja nie chce siostry wykorzystywać, przeciez kasa jej się przyda a moja córka nie robi jej problemu, to źle?

Gość gość
Owszem, źle- bo prosisz ją o pomoc sama pomocy jej odmawiając.

Gość gość
dziewczyna najlepiej zaciśnij zeby i zwytrzymaj te pare miesiecy, oddasz corke do przedszkola ty na caly etat i po problemie a tak to siostra sie obrazi bo to zle bedzie wygldac i co ona ma robic z synem? na pewno sie wkurzy i powie ze nie bedzie siedziec z twoja corka jak ty niechcesz z bratankiem. A w Uk warze zeby miec dobry kontakt z rodzina ktora sie tam ma, nie byc samemu na obczyznie, wspierac sie. lepeij z siostra powaznie porozmawiaj o dyscyplinie synka.

Gość gość
Miałam identyczna identyczna sytuacje,tylko z koleżanka!!!!!! Mój jak dziewczynka a jej córka to herkules i tylko 6 miesięcy starsza: no. masakra. Trwało wszystko około 2 lata ( aż!!!). Wkurwilam siew końcu i wysłałam małego do nursery, wolałam zapłacić niż pozwolić na takie traktowanie mego dziecka. A tez przychodził synek do domu poobijany a raz tak go pchnęla ze język sobie przegryźl i to było za dużo. Pierdolniete rozpieszczone dzieci są niektóre. A to wina rodziców leniow co to na dziecko nawet nie krzykna czy nie ukarze i wszystko takiej gadzinie wolno!

Gość gość
Juz nie przesadzaj ze to wina rodziców. Sa dzieci temperamentne, inne mniej. Moja corka to lata, skacze, biega, śmieje sie itd a syn kolezanki to taki spokojny ze aż uwierzyć nie moge ze on sam z siebie taki. Ale bawią sie razem grzecznie. Ona jego tam trochę rozrusza, mały moja corke ujarzmi jak juz za długo skacze ( przynosi jej kredki i blok :) ). I jest dobrze.

Gość gość
Jakbys mi tak odmowila to ja na miejscu twojej siostry za zadne pieniadze nie zostala z twoja corka, nawet jakbys cala pensje mi oddawala;/ jak sobie nie radzisz to moze zatrudnij opiekunke ktora bedzie zajmowac sie twoim i siostry dzieckiem, bedziecie placic na spolke wiec nie bedzie chyba to kosztowalo majatku