Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie zmądrzeli w końcu w sprawie WOŚP

Polecane posty

Gość gość

Przestali dawać kasę Owsiakowi i nie ma rekordów.

Gość gość
Coraz biedniejszy naród

Gość gość
Na Osika nie daję, wolę na kotki!

Gość gość
w zeszłym roku na finale było ok 30 mln teraz 35. Więc przestań rozsiewać ploty, bo mówisz nieprawdę. Mimo tegorocznej nagonki na Owsiaka, większość ludzi szanuje to, co ten człowiek robi i próbuje pomóc

Gość gość
maciek. Przemądrzałku. Czy ty wiesz w jaki sposób są wydawane pieniądze z orkiestry? Jak nie wiesz,to się tu nie udzielaj i fermentu nie siej.

To jak to w końcu jest, wczoraj mówili w Wiadomościach, że tylko 8% idzie na działalność organizacji, podobnie jak w Caritas. A w necie czytam, że z 50% idzie na inne konto. Chyba, że to taka manipulacja, a np. 10% idzie na Woodstock, 20% na coś tam jeszcze i tylko 50% na sprzęt. Podobno w Caritas 91% idzie na pomoc.

Gość gość
koleś. Przedstawiłeś dane za 2013 rok. A tymczasem orkiestra ma okres rozliczeniowy do lipca 2014. Jeszcze nie minął ten termin,a już mordy drzecie. Ogarnij się maciuś.

Gość gość
Szczerze to wole że jest taka organizacja i jakiś dodatkowy sprzęt trafia do służby zdrowia niż jak by jej nie było...

Gość gość
Maćku - czas skorzystać z pomocy specjalisty :(

Gość gość
maciek. Czemu mordy nie drzesz na rząd gdy w razie akcji niesienia pomocy w formie sms, wyciąga łapy po podatek z tego gdy nawet operatorzy rezygnują z prowizji?

Gość gość
WOŚP to święto ludzi dobrej woli. Trzeba być wyjątkową gnida aby to kwestionować.

Gość gość
tak mordy piłujecie na niego,ale w szpitalach gdzie nie spojrzeć to pełno sprzętu z orkiestry. Co ty Maćku dobrego zrobiłeś dla ludzi?

Gość gość
Wosp to jedyna organizacja charytatywna gdzie stosunek pieniedzy zebranych do wydanych na pomoc jest NAJWIEKSZY, mianowicie 92% na pomoc, 8% na aadministrację. Jest to udokumentowane i sa to dane za 2012 r

Gość gość
gdyby nie owsiak, ktory to organizuje to tego sprzetu by nie bylo przestan maciek juz tak ujadac

Gość gość
mojemu dziecku wlasnie pomogl sprzet z WOSP wiec ja tam nic nie mam do niego. mielibysmy wielkie g***o a nie sprzety w szpitalach dzieki panu prepmierowi. jego sie czepiajcie a nie owsiaka

Gość gość
powiedzcie mi jeszcze czy te zespoły, które śpiewają na koncertach WOSP robią to za darmo?

Gość gość
Maciek gdzie te glupoty wyczytales? Na kafe? Czy jakis durny artykul w necie? Moze poprzesz swoje slowa jakims wiarygodnym dokumentem? Troche sie wysil a dotrzesz do sprawdzonych zrodel. Psioczyc moze kazdy.

Gość gość
u mnie w szpitalu nawet glupie lampy do fototerapii dla noworodków sa a wośp wiec panie boże niech zyje owsiak 200 lat:)

Gość gość
sprzęt powinien być w szpitalach, przeciez płacimy podatki!!! Ja drugi raz podatku nie zamierzam płacić!

Maćku dajesz pieniądze na WOŚP? A czy ktoś Cię do tego zmusza? Ciekawe, że najbardziej piłują się ci, którzy nie dają. I co Cię obchodzi na co dajemy swoje pieniądze?

Gość gość
to gdzie z budzetu panstwa sa sprzety?

Gość 15 24
tylko debile i kretyni nie dają Owsiakowi kasy , trzeba być totalnym ś****wem i odpadem z rynsztoka żeby nie dać Owsiakowi na tak szczytne cele on przeznacza z tego co zebrał na pomoc ponad 95% a caritas tylko 15 % zresztą jak twoje ś****wo które wypadło ci między udami się rozchoruje bądź uprzejma prymitywna amebo powiedzieć wszystkim że nie życzysz sobie aby twojego bękarta leczona przy użyciu aparatury leczniczej od Owsiaka

Gość gość
a co ci do tego maciek, twoje pieniadze? nie chcesz to nie dajesz - sprawa jest prosta i skoncz to ujadanie i rzucanie wyuczonymi frazesami

Gość gość
maciek kase na woodstock idzie z odsetek :D i wiesz co mnie zastanawia zawszę jak czytam tego typu bzdety WOŚP była kontrolowana kilkanście razy przez urząd skarbowy NIK i ministerstwo pracy i polityki społecznej i nikt nie zgłaszał uwag nawet jak PIS miał władzę :) i wszytkie służby mu podległy :) więc jaby to powiedziec goń się leszczu cytując klasków kabaret morlanego niepokoju :) a jak chcesz sprawdzic na co idą pieniądze z WOŚP idz do ministerstwa pracy tam dadzą ci raporty rozliczeń z lat poprzednich :)

Gość gość
Jak dla mnie fakt że obywatele musza robić zrzute na to aby mieć sprzęt w szpitalach bo państwo im tego nie zapewnia jest ŻAŁOSNE.

Gość gość
Czytajcie "Resortowe dzieci" a dowiecie się dlaczego ci a nie inni zrobili karierę. 90% naszych medialnych gwiazd to dzieci UBeków PZPRowców. Nie wyłączając Owiaka mama i tata z MO.

Gość gość
Ja ostatnio bylam z dzieckiem w szpitalu i gdzie nie spojrzysz to wiekszosc sprzetu z serduszkiem. Kiedy jeszcze nie mialam dzieci stosunek do WOSP mialam obojetny bo w sumie mnie to nie dotyczylo. Z perspektywy czasu widze ile dobrego Owsiak robi. Moze nie popieram jego wszystkich zachowan, ale ta pomoc jest ogromna. Skoro tak na niego najeżdzacie to sami cos organizujcie, tez bedziecie łykac miliony na lewo. Prosze bardzo. Dzialajdzie!

Gość gość
Nic nie mam do Pana Owsiaka, jednak TO PAŃSTWA JEST OBOWIĄZEK ABY ZAKUPIĆ SPRZĘT MEDYCZNY. on zbiera a wladza kradnie i "sobie daje"!! :O

Gość gość
maciek z trollem się nie dyskutuje trolla się olewa jak ja ciebie teraz ciepłym moczem :) żyj iluzją :D jak chcesz całe szczęscie reszta społeczeństwa wie że WOŚP działa pomoga ratuje życie pomagają a przecież chodzi zazwyczaj o najmłodszych :) nie dajesz spoko twoja wola :)