Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bielizna kobiety odpowiedzcie

Polecane posty

Gość gość

szukam rozmiaru 65 D i znalazlam w internecie dwa sklepy w moim miescie, ktore moga taki rozmiar miec: corin i atltanic. Orientujecie sie moze jakie tam sa ceny (daleko mam)? Nie stac mnie na drogie staniki, moge wydac maxymalnie 70 zł za stanik.

Gość gość
Corin drogie, Atlantic nie wiem. A nie możesz kupić przez net?

Gość gość
net odpada, znalazłam jeszcze jeden mały sklepik ale właśnie żaden stanik w moim rozmiarze nie leżał dobrze, ciężko mi dobrać odpowiedni kształt do moich piersi.

65D to taki dość nietypowy, to znaczy, że jesteś szczupła i masz duży biust, więc i staniki będą miały dobrą cenę niestety ... Ja bym stawiała, że oba będą w granicach powyżej 100 zł nie taniej.

Gość gość
65D to rozmiar bardzo typowy, tak samo jak i 60F, 70J czy 75H. I to wcale nie oznacza dużego biustu tylko przeciwnie: biust mały. Proszę, tak wygląda 65D: www.balkonetka.pl/katalog/size/65D A dobry stanik kosztuje tyle samo niezależnie od tego, czy jest na biust mały czy duży. Do autorki tematu: a jesteś pewna tego 65D? Jeśli tak, to jakie do tej pory marki i kroje nosiłaś?

Gość gość
Mój biust jest niestety mały. Na drogie staniki nie stać mnie. Dopiero niedawno zostałam uświadomiona i noszę dobry rozmiar, wcześniej nosiłam beznadziejne staniki. Ogólnie mogłabym nosić rozmiar 70 C ale mierzyłam wielokrotnie i stwierdzam, że wolę ściślejsze obwody. Obecnie mam biustonosz firmy Ava i jestem z niego zadowolona. Zastanawiam się, czy dałoby radę znaleźć w internecie stanik o takim samym kroju i rozmiarze tylko wiadomo, że w innej kolorystyce i wzorze.

Gość gość
http://avalingerie.pl/pl-pl/model/av-1043-camarillo-push-up,258 (pewnie źle wkleiłam, usuńcie spację) Znalazłam stanik, który obecnie mam i z którego jestem zadowolona. Mam go już pół roku i dopiero niedawno zaczęłam zapinać na drugą haftkę. Mam go w rozmiarze 65 E bo miska D wydawała mi się ciut za mała.Tylko teraz jak szukać, żeby znaleźć coś w takim samym kroju?

Gość gość
U Avy szukaj właśnie pod push upami. A w innych firmach będą to albo half cupy, albo plunge (bo to avowe to taki half z obniżonym mostkiem jest). Tutaj zajrzyj po więcej: www.na-ostatnia-haftke.blogspot.fr/2011/03/pomiseczka-czyli-halfcup.html www.na-ostatnia-haftke.blogspot.fr/2011/05/do-gebokiego-dekoltu.html

Bielizna to bardzo ważny aspekt. Musi być dopasowana, dobrze skrojona i dobrych materiałów. Osobiście polecam biustonosze bez fiszbin z 100% bawełny. Sprawdzi się idealnie przy dużym biuście. Zajrzyj do serwisu CoZaCena-http://www.cozacena.pl/ Znajdziesz tam świetną bieliznę. To porównywarka cenowa,która zawsze pomaga mi w zakupach.