Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile dajecie księdzu po kolędzie czy nie wpuszczacie

Polecane posty

Śmieszą mnie pseudo katolicy :o Ja akurat mam super wikarego i proboszcza.A do koperty daję tyle ile mogę.Mam 50 zł to dam,nie mam to dam 10-20 zł. Naprawdę nigdy nie rzucają się na koperty i bardzo,bardzo rzadko kiedy ją biorą.Jak byłam w ciąży nie wziął - bo będzie na pieluszki, jak urodziłam - będzie na buciki i zawsze coś ksiądz wymyśla by ten datek zostawić. A ministrantom daję 2 zł na głowę.

Gość gość
Każdy może się modlić nie rozumiem zarzutów w kierunku jagi dagi ważne chyba żeby być dobrym człowiekiem chcecie to bądźcie katolikami ale nie opowiadajcie, że inni to zuuuuoooo bo wierzą w Boga, a odrzucają kościół, otóż można tak i jaga ma rację to nie jest zbrodnia. lepiej, że jest szczera i ma odwagę żyć jak chce niz ma robić coś na pokaz aby tylko ludzie nie gadali, a wściekłe baby nie rozszarpały na kaf x ale nikt nie mówi że to jest zbrodnia i jasne że ważne aby być dobrym człowiekiem. Nikt tutaj nie każe nikomu na siłe wierzyć. Ale nie można być półczłowiekiem jak i wierzyć a nie praktykować. Nie rozumiem jak można nie chodzić do kościoła, żyć w konkubinacie, wyśmiewać się z księży itd a mówić że się wierzy? jak coś potrzeba to boziu pomóż a jak nie to mam w d....ie kościól. Nie da się rozdzielić Boga od kościoła.