Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

straszny ból usłyszeć od chłopaka takie słowa

Polecane posty

Gość gość
nie namawiajcie dziewczyny żeby się przyzwyczajała do wyzwisk i braku szacunku!!!Pogięło was??

Gość gość
Za wyzwiska rozstać, chyba p******* cię do końca żeby takie rzeczy wypisywać, chyba że sam tak robisz, wypad ś****wo

Gość gość
to co, mam mu to darować? Czekać aż w przyszłości zacznie mnie lać? To też jest w porządku?

Gość gość
oczywiście! - wszystkie kobiety powinny być wyzywane i bite! po to właśnie są!

Gość gość
jak się baby nie bije to wątroba gnije :classic_cool:

Gość gość
polskie dziewuch zniosą wszystko, nawet najgorsze upokorzenia - byle by być "w związku"!!!

Gość zuzanka1993mhm
Ja mialam chlopaka i tez mnie ponizal wyzywal i trktowal jak zero trwalo to 1.5roku ale powiedzialam nara i mam go gdzies zrozuialamze go niekocham tylko swojego pierwszego chlopaka teraz jest moim mezem mam 3mies synka i jestesmy szczesliwi dlatego szanu siebie dziewczyno i pokaz ze potrafisz odejdz od niego

Gość gość
on był właśnie moim pierwszym facetem :(

Gość gość
ale na pewno nie pozwolę aby tak dalej było. Nie chce nawet z nim gadac już...

Gość zuzanka1993mhm
Jeszcze znajdziesz kogos i napewno bedziesz szczesliwa trzymam kciuki:-) niesluchaj tego zeby sie przyzyczaic bo wyzwiska bola

Gość gość
dzięki :) może kiedyś tak będzie.. bolą i to bardzo niestety :(

prawda jest taka,ze przyjdzie,przeprosi,wytlumaczy sie a ty mu przebaczysz.nie pisze ci tego zlosliwie ale wiem jak to jest...dlatego radze ci od razu uciekac zanim bedzie za pozno..

Gość gość
nie przyjdzie i nie przeprosi bo on jest na mnie obrażony o to wszystko jeszcze..

Gość gość
Ja też uważam, że nie powinnaś być z osobą, która Cię potrafi tak potraktować, on powinien pracować nad sobą, nad własnymi emocjami. To smutne, też bym się pewnie popłakała, zwłaszcza, że sama staram się nikogo nie obrażać.

Gość gość
ja też nikogo tak nie traktuję. On może ma jakies problemy skoro tak się zachowuje.. nie wiem już sama. Mógł się chociaż hamować z tego powodu że wiedział dobrze że mi na nim zależy a on jeśli nic nie czuł to mógł mnie uszanować i odejść bez przykrych niespodzianek.

Gość gość
Może w jego domu ojciec też nie szanował matki i potrafił jej tak powiedzieć. Raczej szczęśliwy nie jest, bo szczęśliwy człowiek nie rani takimi słowami osobę, którą kocha, powinien pracować nad sobą, więcej dobrych emocji, miłość do siebie, wybaczenia, łagodności, modlitwa też jest ważna.

Gość gość
nie wiem jak ma w domu. Jego rodzice w boku wyglądają na porządnych ale przecież wszystkiego nie wiem. On mnie nie kochał.. to ja byłam na tyle głupia żeby pozwolić sobą manipulować i pokochać człowieka który mam mnie gdzieś i tęskni za byłą :(

nie ogarniam jak mozna wytrzymac 1,5 roku z facetem ktory was poniza i wyzywa? jestescie masochistkami czy naprawde nie macie krzty honoru?

Gość gość
ja ze swoim byłam krótko. Wcześniej mnie nie obrażał, teraz miała miejsce te sytuacja..

Gość gość
i wiem, że to jest granica którą przekroczył. Bo ja na dalszą częśc nie mam ochoty

Gość gość
I jak, autorko, rozmówiłaś się z nim?

Gość gość
mój mąż po 30 latach małżeństwa mi czegoś takiego nie powiedział SZOK.