Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cicicicicicicicicici

ciezko mi znalezc kolezanke nie ma kobiet takich jak ja

Polecane posty

Gość cicicicicicici
gosciu z 12:36 a skad jestes?

Gość gość
zydr i miód po domowemu - masz jakiś sprawdzony przepis? podziel się ;)

Gość cicicicicicici
próbuje wysłać Ci moje rpzepisy ale kafe uznaje jako spam...

Gość cicicicicicici
muszę sposobem: http: //stat ic.pokazywarka.pl/i/2604120/7791 40/bez-tytulu.jpg

Gość scrapbetti
mam to samo

Gość cicicicicicici
http :// pokazywarka.pl/lathb1/ skopiuj powyższy link używając spacji - musiaąłm tak, bo ciągle kafe krzyczało, że spam

Gość gość
cici ja tez mieszkam 50km od olsztyna... Szczytno haha

Gość gość
OK, poradziłam sobie. Bardzo Ci dziękuję. Już dawno miałam ochotę spróbować cydr zrobic. Jabłka mam Ligole, mam nadzieje że sie nadadzą.

Gość gość
Masz zbyt roszczeniową postawę i zawsze znajdziesz w kims więcej wad niż zalet. Nie ma na swiecie człowieka z którym o wszystkim będzie Ci się dobrze gadalo,zawsze będziesz nastawiona do niego pozytywnie i nigdy Cie nie wkurzy. Sama nie naleze do kobiet mających mase znajomych,pewnie po części z mojej winy.Mam jakies tam koleżanki z pracy,ale takie lakoniczne,luzne znajomości,ale mam 1 przyjaciolke,taka co to z Nia beczke soli i pieprzy zjadłam.Sadzisz ze wszystko mi w niej odpowiada??Jest skąpa, mimo ze chrzesna mojego dziecka nie pamięta o urodzinach, nie kupuje wlasciwie nic, czasem na urodziny drobnostke za 20 zł. Ja jestem kontrastowo inna akurat pod tym względem,ale akceptują Ja z całym dobrodziejstwem -zaletami i wadami.Nie da się inaczej,po prostu. Ma wiele zalet i na nich się skupiam.Tobie proponuje podobnie.

Gość gość
mój chłop taki jest i jego rodzina także. na swieta i urodziny nakupają takich słodyczy typu 5zl kilo cuksów i czekoladopodobne mikolaje i obdarzają tym dzieci. 20zl za paczke to chyba wlasnie tak jest:) spróbowałam fuj!!! chyba wolałabym 6czekolad milka niż caly worek badziewia za 20zl. duzo znaczy lepiej?

Gość gość
i zapomnialam ja wiem ze ludzie nie maja kasy na prezenty, o ile my kupilismy czajna gitarę w pepko za 20zl w prezencie ze wstyd dac to mamy 1200zl na rodzine w tym dziecko, ale jak ktos jest singiel i zarabia 2tysie na d**e to go stac na prezenty wiecej niz 20zl.