Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Które imiona stygmatyzują ośmieszają dziecko

Polecane posty

Gość gość

Witam . Drogie mamy obecne i przyszłe jakie imiona waszym zdaniem mogą popsuć dziecku życie -ośmieszyć , wyróżnić w negatywnym znaczeniu itp.? Chodzi o nadawane dziś w miarę często nie o ekstremy typu Kunegundy itp. Czasem zaślepieni rodzice nie myślą zupełnie o konsekwencjach swoich decyzji.

Gość gość
Twoje :)

Gość gość
Nikola, Jessica, Vanessa, Samanta, Andżelika, Nadia. Brajan, Alan, Natan, Olivier

Gość violkaxfasolka
Imie to tylko imie ,jezeli człowiek jest inteligentny i ma poukładane w głowie to zawsze coś osiagnie bez wzg na to jakie imie mu nadano,załosne sa te tematy o imionach ,kurde czy Wy nie macie nic ciekawego do roboty tylko siedziec na kafe i rozkminiac nad imionami....

Gość gość
Wiolka się wkurzyła bo ma imię kiczowate :)

Gość gość
Po co taki temat, napisz o jakie imię Ci chodzi, albo jakie dałaś dziecku i napiszemy ci czy kiczowate!

Gość violkaxfasolka
Tobie sie moze Wiolka nie podobac a mi twoje(chociaz nie wiem jakie masz),dla mnie juz samo ocenianie ludzi po imieniu jest płytkie wiec wiesz....

Gość gość
Też mam na imię Wioletta i mam w d***e co myślicie o imionach ,wszak że nadała mi go moja rodzicielka i ja zamiaru imienia zmieniać nie mam . Śmieszne nie jest samo imię ale śmieszne są osoby co oceniają człowieka wg imienia .

Gość gość
jak wychowasz synka na spyerdolinę to i tak będą się z niego śmiać w szkole, niezależnie od imienia. Jak będzie przywódcą stada to nawet imie Korybut w niczym nie przeszkodzi

Gość gość
Wioletka, Żanetka, Mariolka - wieś tańczy, wieś śpiewa.

Gość gość
A ja znam 2 Wiolety i obydwie są ładne i wykształcone wiec skojarzenia mam dobre, Monika- znam 3 jedna w miare normalne 2 puszczalskie. A z imion teraz modnych to moim zdaniem imiona które brzmią jak ksywki prostytutek typu : Wanessa Roksana a chłopca osmieszaja imiona które kojarzą się zniewieściale: Kajtek Fabian Oliwier-ek :o

Gość gość
wytłumacz co to znaczy" spyerdolinę" bo nie rozumiem tego twojego regionalnego dialektu

Gość gość
Alan Ariel Nikola-ni pepsi

Gość gość
s*******ina to taka mała c***a co boi się z domu wyjść

Gość gość
gościu z 16.27 - a dlaczego Kajtek ci się kojarzy zniewieściale? pytam z ciekawości, nie mam dziecka o tym imieniu :) Mój pradziadek miał na imię Kajetan - chłop jak dąb, niezwykle męski i przystojny do późnej starości, do tego cudowny człowiek, dlatego mi się dobrze kojarzy :)

Gość gość
spie/rdolina to najstraszniejszy i najohydniejszy wyraz na świecie!

Gość gość
Jest duzo takich imion co inne dzieci na 100%przekreca i dziecko noszace to imie bedzie cierpialo. Na Maje beda mowic - daja Na Tymka - dymek Na Alana- anal I szczerze nigdy bym takich imion dziecku nie dala.

Gość gość
Ariel to powinno byc zenskie imie i wcale sie nie bede dziwic jak dzieci od pedala beda wyzywac chlopca noszacego to imie

Gość gość
U nas na wsi co drugi pies jest kajtek wiec nie wiem jak mozna tak dac dziecku na imie

Gość gość
to w takim razie jak Ty masz na imie? Anna to wanna, Jola p*****la, Julka kulka, Ula bula, Kaja faja, Dorota od kota, Jagoda pogoda i Monika z pilnika. co za kretnizm wymyśliłaś?

Gość gość
Magda:-)

Gość gość
Alan ariel anatol oskar kajtek x nikola oliwka sabrina roxana xenia sandra pamela

Rozpieprzają mnie na łopatki te wasze rymowanki, w podstawówce mojej córki nawet tak nie mówią, także gratuluję mózgownic****olotu. Właśnie też mnie to zawsze ciekawi - jak na imię mają (oraz jakie imiona mają ich dzieci) ci, co tak krzyczą najgłośniej o obciachowych imionach. Pochwalicie się? Chętnie sobie porymuję, lubię i umiem to robić :)

Gość gość
Pani Myszellino, nie chce mówić co się z pani imieniem rymuje i kończy na ...lino. fiu fiu? a z moim? Ledówa - chu/jówa. ale katastrofa...

Gość gość
Pamela jest okropne to fakt

Gość gość
Jest duzo takich imion co inne dzieci na 100%przekreca i dziecko noszace to imie bedzie cierpialo. Na Maje beda mowic - daja Na Tymka - dymek Na Alana- anal XX Dzieci? Chyba głupi dorosli. Jakie male dzicko wie, co to anal? Maja- daja? co to a skojarzenie dla dziecka? A Tymek dymek? KAZDE imie da sie z czyms zrymowac. I ile mozna zakladac topikow na ten sa temat?

Gość gość
Led to Twoje imię? ale cie rodzice pokarali....

Gość gość
no też mam o to do nich żal... dobrze, że chociaż na nazwisko mają Zeppelin, to jakoś to współgra.

Gość gość
nie no nie moge wyjść z podziwu... naprawdę myślisz, że mam na imię Led?