Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Porządnego faceta trzeba szukać wśród tych atrakcyjnych i pewnych siebie

Polecane posty

Gość gość
Nie dla wszystkich starczy takich superokazów. Co ja gadam - takich facetów jest wręcz jak na lekarstwo...

Gość gość
Jak ktoś uważa, że tylko atrakcyjny facet może być porządny to ma problem ze sobą

Gość regrtrthrhrt
''Nie chciałabym faceta, który byłby ze mną bo ja akurat się na to zgodziłam i trwa w związku bo boi się być sam a nie dlatego że jestem tą jedyną, najwspanialszą ze wszystkich'' biorąc pod uwagę wymagania kobiet bardzo rzadkie zjawisko..... dla kobiety to sukces mieć faceta takiego jak chce-bo kobieta musi się mniej oto starać-facet musi się natomiast bardziej wykazać mieć bajer itd... a zwykle i tak ma gorsza partnerkę od siebie ''Nie chce faceta, który jest wierny bo musi, bo nie znalazłby chętnej na skok w bok, nigdy nie wiadomo jak taki człowiek się zachowa gdy trafi się "okazja" '' wierny bo musi może się pokrywać z tym ze chce być wierny... zawsze są burdele ''Porządnego faceta trzeba szukać wśród tych atrakcyjnych i pewnych siebie '' topik pięknie eliminuje mężczyzn nieatrakcyjnych jako kandydatów do związku taki typowo kobiecy zabieg psychologiczny wiec do związku nadają się : -atrakcyjny- porządny (bo dla niego to wyzwanie) nie nadają się : -atrakcyjny - nieporządny -nieatrakcyjny - nieporządny -nieatrakcyjny -porządny (bo dla niego pożądać nie jest wyzwaniem pomimo ze sam chce jej wymagać) piękna eliminacja słabszych biologicznie samców ,prowadząca jedynie do rozprowadzenia genów atrakcyjnych ''ciekawe czy autorka jest ładna czy tylko przecietniara która mysli ze jest cool.gif '' tez racja

Gość regrtrthrhrt
''dobrze, że poza "gościem" który trollował w tym temacie nikt tak nie uważa.'' ale topik wyraźnie mówi o (oczywistej) dyskryminacji mniej atrakcyjnych osobników bo im porządność trudniej przychodzi

Gość regrtrthrhrt
''Mój były tracił pewność siebie, bo nie leciałam na niego z wywalonym jęzorem wdzięczna, że zwraca na mnie uwaga i dawająca od razu w nagrodę siebie.'' tylko to zwykle wymaga nawet przeciętniara od atrakcyjnego faceta-zwykle kobiety maja zawyżone mniemanie o sobie i swojej atrakcyjności

atrakcyjność to nie tylko wygląd, to też zachowanie, charakter, inteligencja. Nieatrakcyjnym można być przez samo to, że jest się niewychowanym, nieciekawym, marudnym, niezaradnym...długo by tak wymieniać. Krótko mówiąc nie ma co brać się za desperatów których nikt nigdy nie chciał.

Gość regrtrthrhrt
selekcja naturalna" oczko.gif oczywiście!!!! ten cały topik to kobiece kierowanie się instynktami ubranie w ładniejsze szaty po prostu promocja dobrych genów taki świat-tylko wypada nazywać rzeczy po imieniu

Gość regrtrthrhrt
cały topik miał mieć treść: ,,cenne jest to co przychodzi z trudem,, a w rzeczywistością jest: ,,promocja i gloryfikacja dobrych dawców spermy,, tylko co z atrakcyjnymi złymi, i nieatrakcyjnymi porządnymi

To był sarkazm. Po prostu niektórym (i kobietom i mężczyznom) wydaje się, że coś im się należy za samo to, że są. Zobacz co niektórzy piszą "jestem miły/miła, nie zdradzam, nie piję, nie palę, pracuję, nie jestem bardzo brzydki/brzydka...". Albo podstawy które są właściwie wymogiem funkcjonowania, albo brak wad.

Gość regrtrthrhrt
To był sarkazm. --->a tam odwracanie kota ogonem praktycznie cale działanie kobiety ,oraz jej obcowanie z mężczyznami to (tak jak ten topik) selekcja naturalna dobrych genów ''Po prostu niektórym (i kobietom i mężczyznom) wydaje się, że coś im się należy za samo to, że są'' to co w takim razie wy kobiety wymagacie bo zwykle kobieta za to ze jest ma super faceta

Gość gość000
,,bo zwykle kobieta za to ze jest ma super faceta" - hmm, rozumiem, że masz na myśli szczuplutką lalunię z ładną buzią, sporymi piersiami, zdzirowatym stylem i niekoniecznie mocno pofałdowanym mózgowiem?

Gość regrtrthrhrt
wiem o co chodzi w tym topiku ceni się to co przychodzi Z trudem ale u podstawy akurat tego tematu leży biologiczna chęć kobiety kopulacji z jak najlepszym dawca genów typowy przykład ze kobiety lubią się wybielać ,jedno myśląc/mówią a drugie robią

Gość gość
wg autorki tylko atrakcyjni są porządni a jak ktoś nie jest 10/10 to porządny być nie może. Dla niej wygląd stoi na 1 miejscu

No nie jest tak łatwo :) O ile facet nie jest właśnie desperatem to sam wymaga jakichś konkretnych cech charakteru, inteligencji, zaangażowania czy ambicji. Większość powodów jakie podają mężczyźni kiedy zdradzają to fakt, że żona jest albo leniwa albo za mało zainteresowana domem, nudna, jednowymiarowa, zaniedbana...dosłownie te same powody które podają kobiety kiedy dorabiają robi ;) Pomimo wyraźnych cech między kobietami i mężczyznami wszyscy cenią optymizm, inteligencję i wsparcie ze strony partnera. Jeżeli ktoś jest rozlazłą, wiecznie narzekającą ciepłą kluchą to się po prostu nie nadaje do związku. Własne zainteresowania i umiejętność zaciekawia drugiej osoby zawsze podbija ranking na atrakcyjność, a ludzie z zasady wiążą się z podobnymi sobie ;)

Gość regrtrthrhrt
gość000 rozejrzyj się po znajomych zwykle to facet jest tym ładniejszym, zaradniejszym, bardziej przebojowym i ogólnie lepszym w związku-i do tego jeszcze musi poderwać kobieta ma faceta zwykle za to ze jest (dorośnie do wieku 16-18 lat i już ja podrywają ,nawet jak niewiele od siebie daje) natomiast facet zawsze musi się wykazać dlatego jest tak ze byle tępak i brzydula ma bez problemu faceta

Gość gość000
,,kobieta ma faceta zwykle za to ze jest (dorośnie do wieku 16-18 lat i już ja podrywają)" - masz na myśli tych pijanych żonatych 30-latków w klubach disco?

Gość regrtrthrhrt
oj moor żeby to było tak kolorowo i równoprawnie a z tego co widzę to facet się wykazuje, a dziewczyna tylko dorasta do pewnego wieku i już jest podrywana

Gość gość
1 punkt atrakcyjności kobiety= 2/3 punkty atrakcyjności i zasobnośc***ortfela u faceta

Gdyby dziewczyny brały tylko to co się samo nawinie to Twoja obserwacja nie miałaby prawa bytu ;)

Gość regrtrthrhrt
,,kobieta ma faceta zwykle za to ze jest (dorośnie do wieku 16-18 lat i już ja podrywają)" - masz na myśli tych pijanych żonatych 30-latków w klubach disco?'' nieee... oj chyba nie podoba ci się to co pisze-a wystarczy tylko rozejrzeć się po znajomych mam na myśli ze byle brzydula ma w liceum już hopaka, dziewczyny szybciej zaczynają związki, szybciej przechodzą z jednego w drugi , maja zwykle więcej stałych partnerów itd. zauważ ile masz samotnych kolegów samotnych i ile mułowatych koleżanek w związkach

Gość gość000
No ja własnie zauważyłam, że więcej jest niesparowanych panien. W tym ja. Kawalerów wielu to masz i owszem - na wioskach zabitych dechami...

Gość regrtrthrhrt
''Gdyby dziewczyny brały tylko to co się samo nawinie to Twoja obserwacja nie miałaby prawa bytu '' nie pisałem ze dziewczyny biorą to co się nawinie poza tym udajecie jakbyście nie widziały same pewnych zależności na świecie nie znam topiku gdzie to kobieta jest lepsza od faceta, a na odwrót mnóstwo

Gość regrtrthrhrt
no widzisz-a ja za to z tego co widziałem to wy tylko dorastacie w pewny wiek i wchodzicie w związki/związek ale piszesz chyba tylko mi na przekór poza tym to skąd te prawiczki na tym forum na przykład?

Było kilka gdzie facet gorzej zarabiał (albo wcale), był leniwy, gorzej wykształcony, brzydki itd. Przy czym było ich niewiele bo z zasady nie ma sensu tego opisywać. Natomiast zakładanie topiku jako ta gorsza strona gdzie ktoś się chce wyżalić jak najbardziej. Więc nie sugeruj się tym forum.

Gość gość000
,,poza tym to skąd te prawiczki na tym forum na przykład?" - nie wiem, ze wsi może, takiej oddalonej od najbliższego ośrodka miejskiego o jakieś dobre 20 km.

Gość gość
no i dziewczyny mają prawie zawsze starszych od siebie chłopaków a na studiach to praktycznie tylko tych już pracujących

Gość regrtrthrhrt
a z tego co widzę to kobieta zwykle czerpie znacznie większe korzyści na facecie (tez materialne) chyba ze jest o wiele mniej atrakcyjna od faceta (chociaż wy i tak zwykle macie zawyżone mniemanie o sobie)-potrafi wtedy poświecić dobra materialne oraz zaangażowanie faceta dla jego urody