Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Porządnego faceta trzeba szukać wśród tych atrakcyjnych i pewnych siebie

Polecane posty

Nie ma reguły,jednak atrakcyjny facet może być zepsuty do szpiku kości a przyczyną są kobiety.

Gość ja jestem przecietny
i dlatego chce byc sam, bo nie chce byc dla kobiety kims gorszym. do tego wole miec srednioplatna prace biurowa, niz tyrac fizycznie za wieksze pieniadze.

ja jestem przecietny i dlatego chce byc sam, bo nie chce byc dla kobiety kims gorszym. x Tylko pustak uważa przeciętną osobę za gorszą.Nie ma powodu by rezygnować z marzeń,o ile twoim marzeniem jest życie w związku.

Gość gość
fajnie sie tak mowi...

nie widze swojej szansy na zwiazek, bo ani nie mam aparycji playboya, ani warunkow do ciezkiek pracy fizycznej. jestem marna biurwa po humanistycznych studiach. nie wyobrazam sobie, ze moglbym fizycznie podniecac kobiete.

ja jestem przecietny nie widze swojej szansy na zwiazek, bo ani nie mam aparycji playboya, ani warunkow do ciezkiek pracy fizycznej. jestem marna biurwa po humanistycznych studiach. nie wyobrazam sobie, ze moglbym fizycznie podniecac kobiete. x Nie chodzi o wygląd i pieniądze,ale i tak nie uwierzysz.

ja juz sie poddalem i nikogo nie szukam

Gość gość
całe go gadanie o porządności to zwykła zmyła kobiety najpierw patrzą na wygląd kogo interesuje mniej atrakcyjny ale porządny? Chodzi o wygląd i kasę nie wiem tylko dlaczego nie chcecie się kobiety przyznać? Bo wyjdzie na nasze?!

Gość jak ktos ma
tylko kase bez dobrego wygladu, to dla kobiety bedzie tylko bankomatem

Gość prawienowa
Moze i tak byc na wasze. Ale nie bede pod naciskiem przyznawac sie do czegos co nie jest prawda. Ty sobie mozesz myslec ze masz racje i znasz kobiety, jesli ci z tym latwiej.

Gość mega_przystojniak
całuj moje doopsko zdziro

Gość prawienowa
Co za kretyn

Gość gość
a i tak caly ten ambaras i "zniszczone zycie" po to, by miec tych kilka sekund przyjemnosci... Bezcenne :D

Gość gość
" Gdybyś był bardziej atrakcyjny to uwierzyłabym, że jesteś porządny"

Gość przecietny nie moze byc
porzadny

Gość do gość
15.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość facet dla tego, że przystojny to twoim zdaniem już oznacza, że porządnyjezyk.gif A co to jak ktoś nie jest mega ciachem i laski nie sikają na jego widok to nie może być porządny i nie ma prawa być w związku? Pusta jesteś Kiepski z tego bedzie zwiazek, oj kiepski...

Gość gość000
,,ja juz sie poddalem i nikogo nie szukam" - spoko, ja też. Jestem, kobietą która uważa się za przeciętną, ale dla facetów wymagających pań niczym z rozkładówek ckm, pewnie jestem grubo poniżej przeciętnej. A towarem trzeciej kategorii z łatką: ,,z braku laku" być nie zamierzam. Samotność jest mi pisana. Muszę się z tym pogodzić.

Gość przecietna w miare ladna
kobieta moze miec powodzenie

Gość gość000
Może i może.

Gość prawienowa
A gdzie ten wspanialy chlopak co pisze ze to facet kocha wiec powinien miec prawo do zdrady kiedy zona jest chora?

Gość gość
prawienowa A gdzie ten wspanialy chlopak co pisze ze to facet kocha wiec powinien miec prawo do zdrady kiedy zona jest chora? x Wszędzie patrzycie gdzie zło a na dobrego faceta nawet nie spluniecie

Gość gość000
,,Wszędzie patrzycie gdzie zło a na dobrego faceta nawet nie spluniecie" - za decyzje innych nie odpowiadam. Poza tym jeżeli masz na myśli sytuację, gdzie podbija do mnie facet, który definitywnie nie odpowiada mi jako potencjalny partner seksualny (nie bójmy się tego określenia) to o czym my mówimy? Uwierz, że PODOBAŁO MI SIĘ w moim życiu sporo facetów raczej cichych, spokojnych, ułożonych, tylko ŻADEN z nich jakoś nie kwapił się by mi zaproponować głupi wypad na szklankę soku. KPW?

Gość gość
Czyli nie wykazywałaś żadnej inicjatywy czyli leciałaś na dupków.

Gość gość000
,,Czyli nie wykazywałaś żadnej inicjatywy czyli leciałaś na dupków." - a co miałam robić? Jestem zakotwiczona w społeczeństwie w którym inicjatywę kobiety uważa się za wynaturzenie i akt desperacji (powoli się to zmienia), a kompleksy i introwersja też nie pomagają w wykonaniu pierwszego kroku w kierunku faceta.

Gość do gość000
a uznajesz seks bez zobowiazan?

Gość dawny  cream
" Czyli nie wykazywałaś żadnej inicjatywy czyli leciałaś na dupków. " a dlaczego zaraz na dupków . mysle ze problemem jest tu to ze panna nie potrafi zachecic faceta do działania i normalny koles taką ojeje a tzw ******cz zrobi wszystko aby taką zaliczyc

Gość gość
dawny cream " Czyli nie wykazywałaś żadnej inicjatywy czyli leciałaś na dupków. " a dlaczego zaraz na dupków . mysle ze problemem jest tu to ze panna nie potrafi zachecic faceta do działania i normalny koles taką ojeje a tzw ******cz zrobi wszystko aby taką zaliczyc x to znak, że nie myślisz. Normalny facet nie chce księżniczki co nie potrafi i nie chce nic sama zrobić a mieć. Jak kobieta sama nic nie robi to niech nie narzeka albo narzeka na siebie a nie na facetów

Gość prawienowa
"Czyli nie wykazalas zadnej inicjatywy czyli lecialas na dupkow" - moglby ktos mi to zdanie przelozyc na sensownie?

Gość gość
prawienowa "Czyli nie wykazalas zadnej inicjatywy czyli lecialas na dupkow" - moglby ktos mi to zdanie przelozyc na sensownie? x Jak kobieta spotyka tego normalnego faceta i spodoba jej się on a nie podejmuje żadnych działań by zbliżyć się do niego znaczy, że takich normalnych mężczyzn tak na prawdę nie chce

Gość prawienowa
A poza tym- normalna dziewczyna tez nie chce faceta dla ktorego podejsc i zagadac albo zaprosic na spotkanie np smsem to wyczyn taki jak wejsc na mount everest