Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Porządnego faceta trzeba szukać wśród tych atrakcyjnych i pewnych siebie

Polecane posty

Gość regrtrthrhrt
,,poza tym to skąd te prawiczki na tym forum na przykład?" - nie wiem, ze wsi może, takiej oddalonej od najbliższego ośrodka miejskiego o jakieś dobre 20 km'' a widzisz bo z tego co ja widzę po ludziach to więcej jest samotnych facetów a kobiety tylko przechodzą najwyżej z związku do związku ''no i dziewczyny mają prawie zawsze starszych od siebie chłopaków a na studiach to praktycznie tylko tych już pracujących '' bo facet ma -mieć kasę -organizować dziewczynie życie -zabawiać ją

Widzimy zwykle to co chcemy widzisz. Co do zawyżonego mniemania o swojej urodzie - lepsze to niż kompleksy.

Gość gość000
No dobra, fakt że występuje wiele przypadków takich jak te przez Ciebie wymienione, ale mnie to nie dotyczy, bom jest introwertyczką, nie mającą figury ani urody A. Jolie. A nie sorry, przecież to nikomu nie przeszkadza, powinnam być rozrywana na strzępy przez wszelkiej maści facetów, a jakoś nie jestem...

Gość regrtrthrhrt
goscoooo-----> a widzisz a ja znam mnóstwo przystojnych fajnych samotnych facetów jak i mam tempa ,brzydka koleżankę co już za mąż wyszła

Gość regrtrthrhrt
''Co do zawyżonego mniemania o swojej urodzie - lepsze to niż kompleksy.'' w sumie jo :) ale zwykle byle brzydula/przeciętniaka uważa się za nie wiadomo jakie bóstwo

Gość gość000
To zajefajnie, bo ja znam nie jedną niebrzydką, niegłupia, miłą dziewczynę, która jakoś faceta u boku nie ma. :)

i niech się uważają za takie, bo po pierwsze - zależy kto patrzy, po drugie, o czym mówi ten temat, nikt nie lubi ludzi wiecznie narzekających.

Gość regrtrthrhrt
a może właśnie dlatego ze wymagają przebojowego przystojniaka ?

Gość gość000
Nawet jeżeli takowego wymagają, to zgodnie z Twoją teorią od 16-go roku życia każda z nich bez problemowo powinna być z takowym.

Gość regrtrthrhrt
inna sprawa ze faceci codo urody maja zwykle mniejsze wymagania

raczej są gotowi zaniżyć te wymagania z "braku laku', ale kiedy ich partnerki nie ma bardzo chętnie komentują lepiej wyglądające kobiety.

Gość regrtrthrhrt
no nie wiem u mnie w liceum każda dziewczyną miała chłopaka za to nie każdy chłopak miał dziewczynę

Gość regrtrthrhrt
''raczej są gotowi zaniżyć te wymagania z "braku laku', ale kiedy ich partnerki nie ma bardzo chętnie komentują lepiej wyglądające kobiety.'' i tu mamy miecz obusieczny gdzie: -facet ma taka kobieta jaka może mieć -kobieta ma takiego faceta jakiego chce mieć

Gość prawienowa
Tez zgadzam sie z tym co napisala autorka. I potem ktos. Ale tak naprawde wszystko i tak sie jakos kula ;-)

Gość regrtrthrhrt
dlatego autorka niech nie pierdzieli ze : ''Nie chciałabym faceta, który byłby ze mną bo ja akurat się na to zgodziłam i trwa w związku bo boi się być sam a nie dlatego że jestem tą jedyną, najwspanialszą ze wszystkich'' bo to nie jest dla mężczyzn norma-raczej przywilej najlepszych samców '' ciekawe czy autorka jest ładna czy tylko przecietniara która mysli ze jest cool.gif '' a na to nie odpowiedziała

Gość gość000
,,-kobieta ma takiego faceta jakiego chce mieć' - owszem, jeżeli ta kobieta wygląda jak A. Jolie, M. Bellucci czy a niech już jej będzie - Natalka Siwiec.

też nie, bo gdyby tak było, korzystając z Twojego wcześniejszego przykładu nie byłoby tylu topików o tym, że facet nie chce jakiejś kobiety. Nie, kobiety bardzo często spotykają się z odrzuceniem nie mniej bolesnym i nie bardziej taktownym niż faceci.

Gość regrtrthrhrt
pierdzielisz byle brzydula wymaga dominującego w stadzie samca, najlepiej ładnego a na pewno lepszego od niej -i to on ma się wykazać sama pisałaś ze olałaś faceta bo miał za brzydką twarz dla ciebie słabsza g.. gdzie to on podrywał

Gość gość000
Wymagać to sobie można gwiazdki z nieba. No nie do końca go odrzuciłam, a on jeszcze w trakcie ,,zabiegania" o mnie potrafił mi wypomnieć, że mam za małe/za duże to czy tamto.

Gość regrtrthrhrt
''Nie, kobiety bardzo często spotykają się z odrzuceniem nie mniej bolesnym i nie bardziej taktownym niż faceci.'' to oczywiste!! i łączy się z tym co pisałem-tylko jakich facetów ona zapewne wymagają ,co w zamian od siebie dając faktycznie brzydula z nastawieniem ,,jestem kobietą to mi się należy,, lecąca na przystojniaka może mieć problemy gdzie indziej już facet chcący brzydule będzie miał problemy i musiał się wykazać

Gość regrtrthrhrt
''Wymagać to sobie można gwiazdki z nieba. No nie do końca go odrzuciłam, a on jeszcze w trakcie ,,zabiegania" o mnie potrafił mi wypomnieć, że mam za małe/za duże to czy tamto.'' to spójrz tylko ilu tu jest prawiczków po 20,30,40 lat którzy nigdy nie mieli możliwośc***odsiadania kobiety a ciebie facet sam podrywa a ty go zlewasz bo ma jakiś brak

weź pod uwagę, że kiedy mowa o naprawdę brzydkiej osobie to nikt na nią "leciał" nie będzie. Prędzej odpowie na jej zainteresowanie.

Gość gość000
,,a ciebie facet sam podrywa a ty go zlewasz bo ma jakiś brak" - tak, ma brak - BRAK TAKTU, urody i jest opisanym tu przypadkiem takiego, co nie przepuści żadnej okazji, tylko niestety (dla niego) okazji mało... Ale i tak go lubię. :)

Gość gość
no ale czy faceci leca na brzydule? o co wam chodzi? kazdy woli atrakcyjne osoby, takie sa fakty. A ze jest mniej atrakcyjnych facetow to tak to wychodzi.

Gość bajkaokwasnychwinogronach
no i znów jakiś niedoświadczony ale z teorią dzieli się swymi mądrościami :) bo nie brzmisz mi regrtrthrhrt na takiego, który w liceum miał dziewczynę, podczas "gdy każda dziewczyna miała chłopaka" i to widać w twoich postach, burzysz się, że to facet ma wykonać pierwszy krok i musi się wykazać a i tak reszta zależy od kobiety, czy się zgodzi czy odmówi, z takim nastawieniem spotykam tylko takich, którzy mieli i mają trudności w relacjach d-m, a pytanie autorki o jej atrakcyjność jest w ogóle z kosmosu, bo ona chyba nie chce się tobie podobać i twoja ocena nie ma tu nic do rzeczy :p a co do tematu - więcej znaczy wierność atrakcyjnego faceta, który ma okiazje, ale ich nie wykorzystuje, autorka ma rację. Tyle że to samo dotyczy tez kobiet więcej znaczy u atrakcyjnej dziewczyny "mały przebieg" niż u mniej atrakcyjnej, ta pierwsza nie korzystała z każdej okazji jaką miała, a ta druga tych okazji nie miała. proste

Gość gość
gość no ale czy faceci leca na brzydule? o co wam chodzi? kazdy woli atrakcyjne osoby, takie sa fakty. A ze jest mniej atrakcyjnych facetow to tak to wychodzi. x Tylko dlaczego za sam wygląd autorka takiemu dodaje bycie porządnym? A jak ktoś atrakcyjnym 10/10 nie jest to porządnym być nie może. Po co te kłamstwa o porządności? Chce ona kogoś atrakcyjnego dla siebie i innych tylko.

Gość gość000
Wiadome, że atrakcyjni wizualnie i towarzysko są często wodzeni na pokuszenie. To jasne, ale też nie popadajmy w paranoję, bo nikt sobie tej atrakcyjności fizycznej nie wybiera. Uważajmy więc z tym deprecjonowaniem mniej atrakcyjnych, bo i tak życie im dowala na każdym kroku... Warto umieć wychwycić subtelny przekaz werbalny/niewerbalny czy taki mniej atrakcyjny, ale (prawdopodobnie) wartościowy jako potencjalny partner facio, jest powściągliwy, wierny bo taki ma kręgosłup moralny czy też po prostu nie ma okazji pokazać jaki jest naprawdę.

Gość gość
atrakcyjna kobieta z małym przebiegiem - dzieckiem jesteś, że w bajki wierzysz?

Gość gość
to nie jest jakas regula no ale faktycznie wyposzczeni faceci sa bardziej podatni na to zeby zdradzic, niektorzy to sa tacy ze chyba kazda im pasuje byle by dziura byla. Generalnie troche racja ze wsrod tych normalniejszych, niekoniecznie bardzo przystojnych, tylko tych bardziej ogarnietych jest mniej desperatow i erotomanow. A tacy mniej atrakcyjni, zakompleksieni za swoje wady maja pretensje do calego swiata, wszyscy sa beznadziejni tylko nie oni