Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowany tym tematem

Pytanie do kobiet o Wasze orgazmy

Polecane posty

Drogie panie napiszcie prosze jakie one są. Nie chodzi mi o te normalne, jakie przeżywacie codziennie, tylko o te, ktore zaskoczyły Was same. Czy zdażyło się wam przeżyć jakis mega orgazm? Może przeżyłyście taki orgazm, który szczególnie utkwił Wam w pamieci.Może był jakis nieoczekiwany, albo przydażyl sie w dziwnej sytuacji, albo dziwnym miejscu? Albo dostałyscie go w sposób nietypowy, w taki, który Was zaskoczył?

Gość gość
mi po obronieniu magisterki przydarzyło się 3 orgazmy jeden za drugim w krótkim czasie. Sądzę, że to była nagroda organizmu zadowolonego i zdrowego. Co Wy na to?

A wczesniej nie zdarzyło Ci sie przezyc orgazmu wielokrotnego?

Nikt więcej sie nie wypowie, czy może kobiety juz tu nie zagladają?

Orgazm zycia miałam przy pierwszej masturbacji. Zdarza mi się coś na kształt słabego oragazmu od samych myśli- raz nawet w tramwaju. Nigdy nie miałam orgazmu we śnie. Czasem, gdy jestem mocno podniecona i mam do tego pełny pęcherz, zadrza mi sie bardzo przyjemne uczucie podczas lekkiego uciskania podbrzusza i później w toalecie, gdy oddaje mocz. Wybacz lekki chaos. Troche się spieszę.

Gość gość
Miałam orgazm we śnie, czat sama w to nie mogłam uwierzyć, wstałam cała mokra i spocona, to był najintensywniejszy orgazm jaki miałam w życiu

Eluana Ciekawe rzeczy opisujesz. Czyli jest jeszcze coś takiego , jak namiastka orgazmu?

Czy może jeszcze któraś z pań przeżyła orgazm we śnie, albo wskutek myślenia o podniecających rzeczach , lub wyobrażeń?

Gość gość
A Ty autorze topiku miałeś orgazm we śnie i później galaretę na brzuchu? Ja pamiętam, że zdarzyło mi się to w wieku 14lat kiedy mieszkałem i internacie i myślałem, że kolega śpiący obok zwalił mi konia. Chciałem mu niesłusznie przywalić w mordę, bo będąc wtedy ciemniakiem z fizjologii, myślałem, że tracę przez to energię i zdrowie.. Parę razy zdarzyło mi się to już w życiu dorosłym. Teraz nie mogę się nastroić na taki cudowny wybryk organizmu, choć bardzo bym chciał.

Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę czterdziestą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.

Gość gość
no ja tez mam czasem orgazm od myslenia o seksie. przyjemnie wtedy jest.

A ten orgazm masz tylko od wyobrażeń, czy dotykalas się przy tym,

Eluana ,,Ciekawe rzeczy opisujesz. Czyli jest jeszcze coś takiego , jak namiastka orgazmu?'' Zainteresowany, mam psychologiczną blokadę na orgazm przy partnerze.:( Choć kocham seks- ta bliskość, adrenalinę, wzajemne sprawiane sobie frajdy, to nigdy nie szczytuję. Czuję jakąś przyjemność czysto fizyczną fizyczną, ale nie jest to ,,trzęsienie ziemi''. Masturbacja dostarcza mi mocniejszych doznań, mimo to do seksu z partnerem się dla mnie nie umywa.

Gość gość
Pamiętam jeden mega orgazm...był to orgazm po parogodzinnym seksie, pochwowy, byliśmy naćpani. Kiedy się zaczął dostałam damskiego wytrysku, zdążyłam podnieść głowę i spytać " co jest do cholery...?" po czym głowa w tył i szczyt....megaaaa uczucie zalania ciepła wewnątrz, które się rozprzestrzeniało w każdy cal mojego ciała, chwilowy dreszcz, błogość. Nie mogłam się po nim pozbierać, partner się ze mnie śmiał, a ja powtarzałam " zaraz wracam, jestem w kosmosie" . :D

Gość gość
a co ćpaliście

Gość gość
tez to chce :-D

Eluana Piszez, że nie mialaś nigdy orgazmu przy partnerze. Nawet przy minetce Ci sie nie zdarzyło? A Twoja psychiczna blokada czym jest spowodowana? Wstydzisz sie swoich zachowań przy ogaźmie? Nie chcesz, by Cię widzial i slyszał jak go przeżywasz, czy jest Ci to obojętne?

Zainteresowany, szczególnie przy minetce. Minetka na mnie nie działa. Najbardziej lubię dobrą stymulację ręczną Z czego wynika ta blokada? hmmm... dobre pytanie. Nie wstydzę się orgazmu przy partnerze. W ogóle nie należę do osób wstydliwych. Chciałabym przeżyć intensywny orgazm z mężczyzną. Oprócz tego wiem, ze dla faceta to bardzo ważne, dlatego często udaję/przesadzam z przeżywaniem doznań. Patrzenie na orgazm partnera sprawia mi dużą przyjemność, chciałabym mu dać to samo.

Gość gość
kiedy wzielismyz kobieta działę podczas sexu doznała ona orgamuz ejakulacją , niesamowita rzecz

Gość Zainteresowany tym tematem
A palcami też nigdy nie doprowadził Cię do orgazmu ? I dobra rada ; nie udawaj orgazmu .

Palcami tak, ale nie był to taki orgazm, żebym ,,straciła świadomość''. Nie sadzę, zeby twoja rada byla dobra.;)