Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego katolicy reagują agresją gdy zwrócisz uwage na ich zakłamane życie

Polecane posty

Gość gość

Wystarczy powiedziec, że 95% Polakow to katolicy, co drugi chodzi do kosciola a w narodzie pelno patologii, zboczen, oszustw, rozwodów, hipokryzji i zepsucia ? Jeden na drugiego krzywo patrzy w kosciolku a potem z fałszywą radoscią na mordzie przekazują sobie ''znak pokoju'' :D No masakra, szopka :D Kto niby opowiada za to wszystko ? 3% ateistów w Polsce ? Dlaczego boicie sie prawdy ?

Gość gość
Jak wyzywasz kogoś z powodu czyiś występków to co się dziwić, że tak reagują?! Jakby cie nazwać szmatą bo inne kobiety się szmacą to jak byś się czuła?

Gość ja 48 lat
przestalem chodzic do kosciola od chwili rozwodu.Powiedzialem sobie,ze dopoki moja eks tam chodzi,nie ma dla mnie miejsca w kosciele.Kurw...la sie na potege,a plackiem lezy przed oltarzem.

Gość ja 48 lat
Nie wiem czy jeszcze ksiedzu mowila o swoim k*******e(w ramach spowiedzi),ale jesli tak,to jak ja znam czuje sie oczyszczona

Gość gość
jezeli ktos wzioł rozwód i nie wzpułzyje z inym człowiekiem to moze chodzic do koscioła i komunie przyjmowac grzechem jest gdy ma meza i zeni sie jeszcze z inym

Gość gość
po co wszystkich do jednego worka wrzucać i ledwo poznaną osobę od razu kategoryzować ze względu na religię