Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na tym dziale z nikim pogadac nie mozna tylko jakies terenie i rory tu som

Polecane posty

Gość gość

je tu kto normalny ?

Gość gość
Som? :D :D :D :D :D

Gość 0 Terenia 0
No ROR to rzeczywiście nie jest jakimiś Himalajami intelektualnymi, ale ja akurat jestem osobą oczytaną, wszechstronnie wykształconą i można ze mną porozmawiać na każdy temat :D :classic_cool:

Gość gość
terenia, jestes super! :)

Gość gość
" można ze mną porozmawiać na każdy temat " Jedyne tematy, w ktorych sie udzielasz to ciapaci. O niczym innym nie masz pojecia :D Chcialam kiedys porozmawiac z toba na temat fizyki kwantowej, to nawet nie wiedzialas co to jest, ty "łoczytana" :D :D

Gość gość
" można ze mną porozmawiać na każdy temat " Jedyne tematy, w ktorych sie udzielasz to ciapaci. O niczym innym nie masz pojecia :D Chcialam kiedys porozmawiac z toba na temat fizyki kwantowej, to nawet nie wiedzialas co to jest, ty "łoczytana" :D :D

Gość gość
ta lalunia o kwantowej to tylko slyszala ze jest takowa - a pojecie o niej ma NULL :D

Gość gość
terenia to jest facet kory pisze tylko w tematach o ciapatych i wkleja link pokazywarka

Gość gość
z dwojga złego 1000 razy wolę terenię niż ror ale to chyba każdy :)

Gość gość
ror tylko kopijuje i wkleja wypowiedzi innych i jakies denne komentarze dodaje ogolnie to jakas chora laska

Gość gość
Zdesperowana widzisz, niektorzy maja ciekawsze rzeczy do omawiania z koleżankami niż ciapaki, nowe tipsy czy konsystencja wczorajszej kupki twojego dzieciaka ;) a to żeś ciemna masa to juz nie moja wina

Gość gość
no to podziel sie swoja wiedza w skrocie bez wiki ! na temat fizyki kwantowej lalunia :D

Gość gość
ZDZ 🖐️ :D szalejecie dziewczynki. ;)

Gość gość
Blacharo z opitolonymi brwiami, chyba z konia spadlas :) rozkazywać to ty sobie mozesz swojemu walijskiemu moczymordzie. Terenia sie zadeklarowala,,ze mozna z nią porozmawiac na kazdy temat. Wiec zaproponowalam po raz drugi fizykę kwantowa i po raz drugi pustak sie wykręca piszac spod 'goscia'.

Gość gość
No Terenia, smialo, nie boj sie. Zapodaj jakiś temat dotyczacy fizyki kwantowej. Udowodnij mi ze jestes taaaka oczytana i wszechstronnie wyksztalcona ;) To przecież nie powinno byc nic trudnego dla ciebie, co? To jak? :D

Gość gość
jestes pusta jak murzynski beben lalunia :)

Gość gość
"Blacharo z opitolonymi brwiami, chyba z konia spadlas usmiech.gif" Ona nie jest blachara z opitolonymi brwiami. To jest ojebywaczka brwi! ;) Normalnie wali na lyso a potem kredka maluje lub hennę naklada, bo ona British wannabe :D Ojebywaczko, long Time no speak, co tam stara funfelo? Jak twoja cera pelna rozszerzonych porów? Zaklejona pudrem? Widzę, ze znowu przesadzilas z opalenizna. Co tym razem? Solarka czy spray tan? Oj Kacha Kacha, a na ta błyszcząca skore twa użyj jakichs bibulek matujących. Widać, ze wyszla ze wsi, ale wieś z niej juz nie. Co nie Kasia? ;)

Gość marlena130
Ojebywaczka brwi... Hahahaha padlam!!! :D :D :D

Gość gość
Tink! lepiej się zaloguj przygłupie :D Może wstawić zdjęcie twojego krzywego ciapatego bachora? :D:D

Gość gość
O jakiej fizyce kwantowej, ojebywaczko brwi? Cos mi tu bredzisz. Znowu sie nacpalas? Tu jest temat o twoich brwiach i usmazonej na węgiel błyszczącej twarzy. Dlaczego nie weźmiesz przykladu z twojej kolezanki spod jednej latarni, Aśki Cieślak, i nie zalozysz burki na mordzie? Przecież tak spalona chodzic i z oj****ymi brwiami to wstyd Kaska, wstyd!

debilko co ty z tymi brwiami? czytam na tematch moich brwi juz po raz tysieczny i sie zastanawiam czy nie masz ciekawszej d***bki.. jak zdarta plyta.. ja je ledwo reguluje a co dopiero mowa o jakims ojebywaniu haha :D

Gość gość
lalunia zmienila tematyke z kwantowej na brewki ? temacik jej blizszy - ze znajomoscia rzeczy opisala jak je wygala i kreche smaruje na goliznie :)

wiesz co to nawet ciekawe... ty mnie nie interesujesz kompletnie, a ciebie interesuja nawet moje p********e brwi! nie mowiac o calej reszcie... lykasz kazda moja wypowiedz jak d***** sperme. tylko nie wieszaj sobie moich zdjec nad lozkiem bo glupio mi bedzie ;) tobie przydal by sie psycholog maniaczko. moze chcesz o tym porozmawiac?

Gość gość
Zdesperowana moje pytanie bylo skierowane do Tereni. To ja chcialam pogadac na temat fizyki i go nie ja pisalam o twoich brwiach ale temat jest mi znany ;) wiec z laski swojej odp*****l sie juz, bo wcinasz sie miedzy wódkę a zakaske. No chyba ze to ty jestes Terenia i tak teraz sobie tutaj pogrywasz bo nagle temat fizyki kwantowej niezmiernie cię zaciekawil