Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minimini909

CZY WAS TEŻ WKURZA CHWALENIE SIĘ LASEK NA FB CZY NK ŻE SĄ W CIĄŻY

Polecane posty

Gość minimini909

Bo mnie okropnie to w*****a, dziewczyny teraz bardzo upubliczniają swoje życie prywatne jakby to kogoś obchodziło, wstawiają pełno fotek z chłopakiem, jak się całuje, jak jest w ciąży wstawiają pierwsze zdjęcie z usg, jak jest w zaawansowanej to potrafi taka kretynka całe brzuszysko odsłonić przy samej c******.e i wywalić na wierzch żeby każdy zobaczył że ona jest w ciąży:O jeszcze jakiś durny rysunek sobie robi na brzuchu, masakra!, a jak już bachor się urodzi to nawali tych zdjęć że nie wiadomo na co patrzeć, pierwsze zdjęcie kąpieli, pieluszki, pierwsze jedzonko, ja p*****le niedługo będą wstawiać foty z pierwszego seksu, pocałunku, nawet z porodu jak główka wychodzi:O To już nawet nie jest śmieszne, to jest żałosne, idiotki w wieku 18-25 lat myślą że ciąża i urodzenie dziecka to szczyt osiągnięcia i trzeba się tym pochwalić całemu światu. Ja rozumiem jedno zdjęcie ślubne sobie wstawić i jedno dziecka kiedy już się urodzi całe i zdrowe, ale nie 100 fotek bachora jakie ono jest sweet niech każdy widzi:O albo zdjęcie wywalonego brzucha w ciąży, przecież to jest odpychające, niesmaczne, obrzydliwe, już nie wspomnę że taka dziewczyna nie ma za grosz wstydu wywalając kawał cielska jak świnia...

Gość sytuacja w naszym kraju
Mnie w ogóle wk*rwia obnoszenie się ze swoim życiem osobistym na FB. To jest żałosne i kompromitujące. Idioci nie zdają sobie sprawy, że wszyscy mają gdzieś i każdy troszczy się o siebie.

Gość gość
Zazdroscisz?

Gość sjdhkjfhjdfhs
tez mam takie odczucie i nie ma przedzialu wiekowego niestety mam i takie znajome po 3o pare lat i codziennie nowa fotka jej bejbiusia.... ich zycie ich wybory mnie bardziej zastanawia skad one maja na to czas ???!!!!

Gość gość
Zgadzam się w 100%. Żeby te dzieci jeszcze ładne były :D Rozwala mnie fejsbuczek "jestem w starbucks" no k***a :D albo zdjęcie kotleta.

Gość minimini909
Pochwalić to się można kiedy np. ktoś otwiera własną działalność, biznes, pojedzie na egzotyczne wakacje czy pomaga ludziom, zwierzętom, ale nie ciążą, usg czy nawet dzieckiem, bo rozumiem dzieckiem można ale wstawić jedno najwyżej 2 zdjęcia i tyle, podzielić się tą radością bo to normalne ale nie cały czas, bo to żadne osiągnięcie, miliardy ludzi na tej ziemi tak ma od wieków, urodzenie dziecka jest najprymitywniejszą formą osiągnięcia czegokolwiek

Gość minimini909
Na pewno nie zazdroszczę:D niby czego? chyba tylko głupoty tych kretynek:D

Gość gość
egzotyczne wakacje znajomych i ich nudna praca to jest to, co mnie pasjonuje 💤

Gość gość
Ja mam takiego kolesia z klasy w znajomych kretyn z swoja zonka i dzieckiem pojechali na 2 tyg do Tunezji czy Egiptu i dzień w dzien nowe foty były z tel. Minimum 5 co robi itp itd. to wiecej czasu spedził przy telefonie niż odpoczywac :D masakra co za idioci ten fb to z ludzi robi zoombi bez mozgu

Gość minimini909
Ja też mam swoje życie prywatne jak każdy, ale tego nie upubliczniam bo po co? kogo ma to obchodzić? co by obchodziły zdjęcia np. mojego dziecka? dla mnie byłoby najpiękniejsze na świecie ale dla innych to tylko przeciętne zwykłe dziecko i tyle, czym tu się chwalić to bez sensu

Gość minimini909
Fejsbuk sam z siebie chce upublicznić całe życie użytkownikom, zauważcie te pytania -O czym teraz myślisz? -Czym się zajmujesz? -Gdzie pracujesz? i wiele innych bardzo osobistych pytań do zaznaczenia i upubliczniania

Gość minimini909
A i tak ludzie najwięcej tam siedzą, i to naprawdę wiele wykształconych, zdać by się mogło mądrych ludzi a na takim g****e siedzą i się upubliczniają:O

Gość gość
ojezu a ja np lubie poogladac dzieci moich kolezanek :-) fajnie widziec jak rosna itp. bo czas zlecial od czasow podstawowki, gimnazjum, liceum i mimo wszystko jestem ciekawa:-) ile ludzi tyle opinii. nie spinajcie sie tak bo wam zylka peknie, wy sie tu spinacie i sracie a one dalej beda wstawiac foty :-) nie rozumiem po co ten bulwers, nie patrz jak nie lubisz albo wywal ze znajomych :-) ale chyba ty lecisz na ilosc a nie jakosc znajomych bo plujesz jadem, gdyby to byli w jakims stopniu wazni dla Ciebie ludzie, to chetnie bys obejrzala dzieciaczki czy te wielkie brzuchole ;p buziaczki milego wieczorku ;*

Gość gość
poza tym autorko, z calym szacunkiem ale z Twoich postow wylewa sie fala zawisci, bo gdyby nie to, to miala bys na to w**********.n.e :-):-) buziaczkiiiiiii

Gość gość
Gociu z 2214 zgadzam sie...Nie podoba wam sie to usuncie konto. Tez widze macie czas na siedzenie i ogladanie "wkoowiajacych" was zdjec :/ Jakies kompleksy macie? Wy pewnie zdjecia tipsow wstawiacie :P

Gość minimini909
Mam w******* na takie zdjęcia bejbusiów i brzusiów i na pewno nie mam w sobie zawiści a jak widzę taką kretynkę że sobie wstawia pełno takich durnych fotek to po prostu zamykam i wychodzę, nie oglądam ale chcąc nie chcąc człowiek i tak natrafia na takie zdjęcia i to mnie bardzo w*****a bo jest tego dziadostwa coraz więcej, i chciałam wyrazić tylko swoją opinię ale dla was oczywiście jest to plucie jadem i zawiścią ja p*****le co za ludzie:O

Gość gość
A moi znajomi wiecznie wstawiają na fb gdzie to aktualnie przebywają, np. obiad w miejscu ....., spacer w ...., kawka w ...... Pojechali do Wawy z wiosek swoich i teraz się obnoszą gdzie to oni nie bywają. Ja na fb wstawiam tylko aktualne swoje zdjęcie raz na rok i wystarczy.

Gość minimini909
Do wszystkich mamusiów z brzuchami: Nie wstawiajcie fotek swoich wywalonych brzuchów po same c****.y by oświadczać wszem i wobec całemu światu że jesteście w ciąży:O bo po pierwsze jest to obrzydliwe i paskudnie to wygląda, po drugie nikogo to nie obchodzi że jesteście w ciąży bo to najnormalniejsza rzecz każdej istoty na tej ziemi, po trzecie, po co wstawiać zdjęcie ciąży kiedy dziecko nie jest narodzone? a jakby się coś stało (oby nie) podczas porodu, jakieś komplikacie, niedotlenienie itp i dziecko urodziłoby się chore? Co też byście wstawiły uradowane zdjęcia takiego dziecka?:O zastanówcie nad tym przez chwilę chociaż zanim wstawicie takie zdjęcia, dopiero jak dziecko już jest i jest zdrowe to ok, sama bym się pochwaliła swoim szczęściem ale tylko w jednym zdjęciu! i to wszystko. Żeby nie było, nic złego nikomu nie życzę pamiętajcie.

Gość minimini909
jem kupę :o

Gość gosciuuuuuufa
idiotko dla niektorych ciaza to CUD, WIELKIE SZCZESCIE, RADOSC i dlatego chca to oglosic calemu swiatu, nie zwracajac uwagi na to, ze takie krowy jak ty beda sie spuszczac nad tym i wylewac zolc. Bo to dla nich NAJWSPANIALSZE a nie prymitywne, glupia pipo:) nosza w tym "wielkim bebzolu" nowe zycie, kretynko glupia. Wracaj do gimbazy i zbieraj dalej znajomych na fb jak mlecze na wiosne. Byle tylko MIEC!!!!:p

Gość minimini909
się nie podszywaj gówniarzu

Gość minimini909
ja jestem najlepsza z najlepszych bo mam milion znajomych na fb!! nie to co wy grube lochy

Gość minimini909
gosciuuuuuufa a ty pewnie jesteś taką właśnie mamusią srusią, co sra fotami bejbusia codziennie na fejsie, taką typową krową rozpłodową bez żadnych wyższych ambicji i pasji dla której urodzenie dziecka to największe osiągnięcie. Współczuję ci:O

Gość minimini909
czasem jak spojrze na takie foto brzucha to dociera do mnie, ze nigdy tak nie bede miec... bo mam zbyt brzydka morde zeby ktos chcial mi splodzic bejbusia;(((((((( dlatego glupie k***y w********ac z mojego fejsika!!!!!!!

Gość gość
dla mnie tez to nie jest normalne, bo co innych obchodzi czyjes usg na ktorym i tak nic nie widac, mozna pokazac rodzinie ale obcych ludzi to nie obchodzi. nie wiem skad taka chec pisania o sobie wszystkiego, no po co?

Gość minimini909
16.01.14 podszyw!!!

Gość gosciuuuuuufa
skonczylam ekonomie. mam dobra prace, mieszkam z mezem i nie planuje dzieci jak narazie wiec pudlo tepa, zawistna strzalo. Co mnie obchodzi kto ile i czego zdjec wrzuca? musialabym byc poj**********a ostro, zeby az zakladac o tym temat na kafe:) wspolczuje ci nudnego zycia. . . . . celowo CI jest napisane z malej, bo zaraz sie przysrasz o to ;)

Gość gość
szczescie szczesciem, ale nie po 100 zdjęć dziecka czy brzucha fb to fałsz tam dodaja cos jak chca sie pochwalic i oglosic jacy sa szczesliwi a jak sa smutni maja złe dni to nie dodaja

Gość minimini909
podszywam sie sama pod siebie:)

Gość minimini909
do gościa z 16.01.14 Może ludzie czują się w dzisiejszych czasach samotni i chcą być jakoś zauważani? Ale bez przesady, wszystko ma swoje granice, a takie portale jak NK czy FB są po to aby odświeżyć stare znajomości, nawiązać jakiś kontakt z ludźmi itd, a funkcja ze wstawianiem zdjęć jest po to aby wstawić sobie jedno profilowe czy tam 2 zdjęcia aby znajomi nas rozpoznali i wiedzieli że to my, ale z tej funkcji zrobił się jeden wielki syf po prostu:O