Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minimini909

CZY WAS TEŻ WKURZA CHWALENIE SIĘ LASEK NA FB CZY NK ŻE SĄ W CIĄŻY

Polecane posty

Gość gość
oni mysla ze sa celebrytami :D że kogo obchodzi ich zycie

Gość kkkkkiiiiiiikuki
nie rozumiem.... ja wchodze tylko na fb zeby sprawdzic czy mam jakas wiadomosc czy zapro do znajomych. Dla Ciebie to az takie wazne kto, co i gdzie robi? :p jezu ale musisz byc niezadowolona ze swojego zycia. Ja mam na foty czy przechwalki w******** A jak Cie to tak w*****a to oglos to na swojej tablicy niech wszyscy czytaja albo komentuj te ich fotki w taki sposob jak tutaj a nie obrabiasz d**y bo boisz sie konfrontacji :p w*********j na fejsa, ch*j nas obchodza twoje wk***y?

Gość minimini909
Do gosciuuuuuufa nie obchodzi twoje życie ani innych tylko swoje i daruj sobie teksty jakie to mam życie nudne bo g***o o tym wiesz, tylko żałosny człowiek jest w stanie napisać o kimś źle nie mając o tej osobie zielonego pojęcia. A forum jest po to by wyrazić swoje zdanie, ja to zrobiłam i super, dziękuję:)

Gość gość
Ja wyznaję zasadę - mój profil moja sprawa jakie zdjęcia dodaje co udostępniam itp bo mogę. Co prawda też jestem w ciąży i nie mam żadnego zdjęcia dodanego a tak ogólnie mam ich może z 5. Jednak nikt ci nie każe oglądać takich zdjęć możesz zablokować znajomych usunąć ich lub sama usunąć swojego fb skoro tak cię denerwuje co kto dodaje na swoje podkreślam WŁASNE profile

Gość minimini909
jestem wyznacznikiem fejsbukowych mozliwosci. Jedna fota raz na rok, ewentualnie 2 jak farbniemy wlosy lonowe !!!!!! wiecej nie wolno!!!!! nie!!!! ja kreuje zwyczaje fb nie wy !!!!!!!!!!! cycozwisy!!!!!

Gość gość
Tez mnie to w*****a. mam jedna znajoma co codziennie zmienia zdj profilowe swojego synka ;/ i codziennie wrzuca po 5 zdj dzieciaka. albo "poweidzal "tata", hura", "mAMY pierwszy zabek", "katarek:(", i co miesiac; "olivier ma juz 2 miesiace" "...ma 3 miesiace", "...ma 4 miesiace" "ma dzis imieninki" porzygac sie mozna. zeby nie bylo, sama mam 1,5 roczna corke i zdjecia wrzucam raz na ruski rok, zadnych opisow o nieprzespanych nocach, chorobie czy ukonczeniu miesiaca. to jest chore.

Gość gosciuuuuuuufa
hahahahaaaahahahahahahha hipokrytko p******* :p gdyby cie nie interesowalo.zycie innych to bys miala w d***e tego fb i te foty z****** o ktore sie tak pieklisz :p i przypominam, ze ty tez napisalas o mnie zle, gowno o mnie wiedzac :) hehe zalosna jestes.

Gość minimini909
jestem taka z******ta, mmmmm :) chyba sama sie zr***** :)

Gość gość
tez mam taka kolezanke na nk wstawia co około 3 dni po 2-3 zdjęcia swoich dzieci, a tam opis" moje rybcie", "julcia wozi Kubusia", "julusia się kapie" kubus bawi się z julusia" "wygłupy z dziadkiem", a na codzien pomimo ze kocha swoje dzieci drze się do nich ty debilu, albo kubus to taka p.. i... z..d... eczka, raz do wyjącej pol nocy julusi krzyczała "zamknij się już mało szmato

Gość minimini909
zes:(rałam się....

Gość minimini909
Właśnie to jest chore ale tu siedzą takie właśnie mamuśki posrane i pierdzielą o tym że co mnie to obchodzi co kto dodaje albo mam nudne życie:D masakra. Nie rozumieją po prostu że robią z siebie kretynki i jeszcze myślą że ja specjalnie wchodzę na takie ich zdjęcia i patrzę z nerwami jak jakaś masochistka:D Po prostu jak już wcześniej wspomniałam, chcąc nie chcąc i tak się natrafi na taką kretynkę przypadkiem i na jej żałosne zdjęcia, i PODKREŚLAM od razu z takiego profilu wychodzę! nie oglądam, ale tego dziadostwa się pełno narobiło i takich kretynek jest mnóstwo, dlatego opisałam to chore zjawisko

Gość minimini909
ja tez notuje kazdy opis pod kazdym takim zj*****************m zdjeciem. Mam do tego specjalny kajecik. a potem dla niepoznaki klikam LUBIE TO!!

Gość minimini909
wszystkie moje psiapsiolki sa w ciazy a ja nie :(

Gość gość
ja pamiętam takie opisy bo w sumie tylko jedna moja kolezanka takie ma i nałogowo dodaje zdjęcia julusi i kubusia

Wszystkie podszywy z 2014-01-16 23:07:53 2014-01-16 23:09:52 2014-01-16 23:11:27 2014-01-16 23:13:44 2014-01-16 23:15:14 NIE MOJE!!! I co wam to dało? tylko straciliście swój czas żałosne dzieci:D

Gość gość
nie ma rzeczy o której nie wie fejs haha ja mam jedną fotkę z usg z ciąży synkiem tylko swoje zdjęcie miałam z wakacji i akurat z brzuszkiem a teraz mam jedną fotkę bo mam zdjęcie z usg stopek córy :D

Gość gość
wystarczy sobie ustawić, żeby posty i zdjęcia konkretnej osoby się nie wyświetlały i tyle. Skoro facebook tak cię wnerwia to po cholerę go masz.

Zablokuję jedną kretynkę to pojawi się następna która wrzuci również takie bezsensowne foty,zwłaszcza na nk tak jest że nawet nie muszę wchodzić na czyjś profil ale jego zdjęcia są u góry żeby i tak każdy widział:O Tego dziadostwa się narobiło pełno i tyle...

Gość gość
niedługo dojdzie do takich sytuacji, że ludzie będą wstawiać fotę jak robią te dzieci :classic_cool:

Gość gościcirici
minimini909 w*****a Cię? To po ch*j oglądasz? Kolejne sfrustrowane dziecko fejsbuka ;)

Gość gość
moja koleżanka wstawiła zdjęcie z dużym "brzuszkiem", po dwóch-trzech miesiącach pochwaliła się "wyprodukowanym" urodzonym dzieciakiem. I ta fota w ciąży nie była jakaś przypadkowa (z własnych urodzin, czy z innej okazji), zrobiła ją, żeby się specjalnie pochwalić swym "wielkim" osiągnięciem życiowym :-o

Gość gość
Moja szwagierka ma 33 lata i ma na nk 450 zdjęć i na fb około 300! z każdego wydarzenia wrzuca zdjęcia. Np. wróci ze spaceru z mężem o 18 to o 18.05 juz sa zdjęcia na fb to tragedia... ale fakt uważam, ze to tylko pozory i ludzie na siłę starają sie pokazać to czego na prawdę nie ma np. uśmiech w lesie, uśmiech w domu na kanapie, na stole, na podłodze w kiblu i podpisane np. mój maz jest tym czego najbardziej pragnęłam albo jakieś głupie memy ściągnięte z neta..no kużwa u 33 latki takie coś!!! albo wzięli psa i 100 zdjęć psa jak śpi w ich łóżko i podpisane: moja mała księżniczka słodko śpi..co za debilizm, stara krowa a taka głupia

Gość wtopiona w tłum
Dla mnie chwalenie sie czymkolwiek na fb / nk jest żałosne. Dlatego nie mam tam już konta... i zrobiłam przy okazji selekcję znajomych...

Gość gościcirici
wtopiona w tłum, no i właśnie o to chodzi! Nie podoba się? To konto usunąć.

Gość gość
Mam znajoma, ktora ma 37 lat, dwojke dzieci w wieku 13 i 19 lat, jest w trakcie rozwodu i na facebooku zmienia codziennie swoje zdjecie profilowe. Robi sobie fotki z tego samego profilu, te same miny, makijaze, fryzury, obrabia w photoshopie zeby zmarszczek nie bylo widac i w sumie to co pare godzin pisze jakies statusy. Ma 850 znajomych, wszyscy facec***od zdjeciami jej slodza i cukruja ze az sie nie dobrze robi, kolezanki sie od niej odsunely. Ona wstawia swoje zdjecia w bieliznie i twierdzi, ze kolezanki jej zazdroszcza. :o

Ale może ktoś nie chce usunąć bo np. chce utrzymywać kontakt ze znajomymi którzy są gdzieś daleko, wyjechali itd. a nie usuwać z powodu jakiś zdurniałych kretynek z ich wieeeelkimi brzusiami i bejbusiami, ale to i tak się na takie kretynki przypadkiem natrafi.