Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak facet z małym fiutem może być męski

Polecane posty

Gość gość

skoro nawet dzieciak moze miec większego od niego ? Czyz to nie komiczne ?

Gość gość
znowu zaczynacie:(

Gość gość
jak facet moze byc meski skoro jest tylko czyms przyrosnietym nie wiadomo po co do fiuta?

Gość gość
męskość to mentalność a nie fiut!!

Gość gość
facet z małym jest śmieszny komiczny i niemęski , a najczęsciej małe mają tacy głośni, pewni siebie, ja mam nieśmiałego chłopca z wielkim przyrodzeniem :) od początku czułam,że ma skarb między nogami :)

Gość gość
oj tam oj tam, taki z małym czasem stanie sobie na swoim portfelu i góruje nad tymi z dużymi. :O

Gość gość
Eeeee nuda! Taki temat już ostatnio był....wiadomo ze faceci będą piszczeć że to nie prawda że z małym to źle, że nie to się liczy, że kobiety które tak uważają sa dziwkami itd. Prawda jest taka że rozmiar ma znaczenie i tego nic nie zmieni.

Gość gość
Tak samo jak kobieta z małymi cyckami może być seksowna. Męskość jest w głowie nie w kutasie..... Boszszsz dzieci, nie macie innych problemów ?

Gość gość
gość - co nie zmienia faktu, ze nadal bedzie ludzkimi rzygowinami bo baba poleci na biednego z wielką palą a ten maly, lysy bogacz bedzie jako sponsor i opiekun dziecka ;) poza tym malo męscy, niscy, łysawi faceci są gorzej oplacani, gorzej traktowani, są na to naukowe badania.

Biorąc pod uwagę jakie rozmiary prezerwatyw są sprzedawane to w myśl Waszego rozumowania 95% ma małe lub ekstra małe.

Ja mam małego, nawet bardzo małego i w 100% się z wami zgadzam, nie można nazywać mnie mężczyzną. Jestem kaleką tak samo jak osoby ze stwardnieniem rozsianym czy sparaliżowane po złamaniu kręgosłupa. Takie życie 🖐️

Gość gość
im mniejszy penis, tym bliżej facetowi do zawartości kobiecych majtek = to niemeskie :classic_cool: nie zmienicie tego, frustraci

Gość gość
nie liczy się rozmiar tylko technika

Gość gość
Rozmiar ma znaczenie, rozmiar cycków i wzrost takze, ludzie zaprzeczają ale zwyczajnie klamią. Poczytajcie rzetelne, naukowe badania. Kobiety preferują (co nie znaczy, ze tylko takich wybierają, duzo zalezy od innych czynników jak osobowosc, kasa, kultura) facetow ze wzrostem powyzej sredniej, z penisem powyzej sredniej, o malym tylku a szerokich ramionach, koneic kropka. Faceci natomiast preferują kobiety o wzroscie lekko powyzej sredniej (nie karlice i nie zyrafy), z widoczną talią i cyckami. 'Baby' z cycami jak Pamela Anderson albo kurduple 150cm to ekstremalne przypadki. Zresztą po co ja wam to bede tlumaczyla, baranie łby i tak wiedzą swoje. Faceciki bedą piszczeć, ze wazna jest technika (jaka technika? włoz wyjmij ? dziecko umie uprawiac seks) a niskie panienki i żyrafy bedą przekonywac o swoich zaletach i ilu to mają adoratorów 🖐️

Gość gość
nie liczy się rozmiar tylko technika

Ci brzydcy, niscy z małymi, jeżeli chcą stać się mężczyznami, muszą zmienić sposób postępowania i nie "zdobywać serca kobiet" ale zdobywać je całe na własność. W Niemczech, według szacunków, jest blisko 0,5 mln niewolników seksualnych. Masz małego? Żadna cię nie chce? To tak zorganizuj wszystko, że ona stanie się twoją własnością i to od ciebie będzie kiedy umrze. To jedyny sposób aby imitacja mężczyzny (osobnik z małym) mógł mówić o sobie jako o mężczyźnie, który ZDOBYWA SIŁĄ to czego normalnie zdobyć nie może. Ja mam 11 cm, 2 razy kobiety go widziały, 2 razy się śmiały, ale o ile pierwszej dałem się poniżyć, tak druga dostała w ryj i w pół nago wracała do domu, po tym jak ją wyrzuciłem. Teraz wiem, że jeżeli chce seksu, to muszę na własność posiadać kobietę, skoro na własność nie dano mi penisa. Proste!

Gość gość
Rozumu na własność też nigdy nie bedziesz miał :D

Gość gość
Rozumu na własność też nigdy nie bedziesz miał :D

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak technika. Jakaś suka specjalnie to wypisuje, że niby faceci tacy głupi i wierzą w te brednie :D Żaden mężczyzna z małym nie wierzy w żadna technikę, bo czegoś takiego nie ma. W gimnazjach, gdyby sprawdzić, to statystycznie 1 na 5 już w tak młodym wieku, będzie miał z 20 cm, więc jest bardziej męski, od 30 letniego geniusza, miliardera, noblisty, kulturysty w jednym, który ma małego.

Gość gość
Nie suka tylko pewnie zakompleksiony facet z małym :D

Gość gość
jestem facetem

Gość gość
Dla mnie niepojętym jest, jak głupi są ci z małymi, aby wierzyć w to, że mają szansę na udane życie seksualne, uczuciowe. Zamiast uzbierać troszkę pieniędzy, kupić działkę w lesie, wybudować tanio domek z piwnicą, i sprawić sobie żywy prezent w postaci wymarzonej przez siebie kobiety, ci wolą żyć jak te gówna w społęczeństwie dla którego wygląd ciała przekłada się w 100% na wartość człowieka.

Gość gość
To nie jest zakompleksiony facet z mały, ale facet z przekreślającą go wadą, którą jest mały penis. Kompleksy są wyimaginowane.

Gość IMITACJA
nooooo teraz to ja już nigdy nie zagadam:(

Gość gość
mam 14 cm i z tego co słyszałem to jest nienajgorszy rozmiar

Gość IMITACJA
skończcie ten durny temat bo niektórzy traktują go serio

Gość gość
Żadna smutna buźka tu nie pomoże. Dobór płciowy jest bezwzględny i tylko najbardziej wybrakowane kobiecie osobniki są w stanie zaakceptować faceta z małym. Oczywiście pieniądze rozwiązują ten problem, ale mowa o olbrzymich kwotach... kiedy się je ma, można uprawiać seks z tymi, które się takiemu spodobają a i znajdzie się chętna atrakcyjna kobieta, która będzie w stanie dać takiemu z małym dziecko (jego dziecko ;) ).

Gość gość
I powinni traktować go serio, bo taka jest prawda.

Gość IMITACJA
dlaczego ten temat drążycie?