Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elo elo uuu je

dlaczego kobiety zmnieniaja sie w tluste swinie pytanie

Polecane posty

Nie, w żadnym razie nie głupio, bo jestem bardzo szczęśliwa. Dawanie wiele drugiej osobie i otrzymywanie wiele od niej to dla mnie największa radość.

Gość gość
Ja też tego nie widzę, no wiadomo zdarzą się te grubsze, ale to tak i jak przed ciążą...zresztą jak ktoś ma ułożone w głowie, to i 2 miesiące po porodzie będzie chciała wyglądać przyzwoicie, nawet jak ma trochę za dużo kg...

Gość gość
dawanie i otrzymywanie jest bezinteresowne, no ale najwazniejsze ze jestes szczesliwa..

Gość gość
dawanie i otrzymywanie jest bezinteresowne, no ale skoro jestes szczesliwa..

Gość gość
gdy dziecko jest bardzo male, kobieta ma wazniejsze sprawy na głowie, niz przejmowanie sie soba. Potem na ogól szybko wszystko wraca do normy, wiec nie warto tego przezywac, zwlaszcza patrzac z boku:). Ja nie mialam babc czy niań do dziecka i gdy zachorowało, bylo mi okladnie wszystko jedno, jak wygladam, ono bylo najwazniejsze. Maz tez potrafil wygladac szkaradnie po takiej zarwanej nocce. Ale rozumielismy sie nawzajem, potem szybko znow zrobilismy sie "piekni i mlodzi" i smiejemy sie z tego wariackiego okresu. Nie zal nam ani chwili poswieconej dzieciom, to procentuje.

Gość lubie luksus
niestety autorko ale masz w 100 procentach racje :( Ja mam znajoma ktora 2.5 roku po porodzie wyglada jak wielki beczkowoz- otyla, z wiszacym brzuszyskiem kiedys z mezem myslelismy, ze znowu jest w ciazy :D ogolnie grrruuuba. Dzieki bogu przynajmniej dba o siebie, naklada farbe na wlosy, ladnie sie ubiera ale umowmy sie jesli kobieta jest gruba to zadne nawet najlepsze ciuchy ani fryzura jej nie pomoga. Potrafi mi nawet powiedziec, ze po co sie odchudzac i odmawiac sobie jesli jedzenie jest tak smaczne :O Zalosne. Ja schudlam rowniez dla meza bo sam pwoiedzial mi, ze nie wygladam dobrze kiedy jestem gruba i... wzielam sie za siebie. Teraz jestem szczuplejsza i duzo szczesliwsza.

Gość gość
To są wyjątki te całe grube świnie ;). Teraz już się dużo zmieniło, jest ciśnienie żeby szybko wracać po ciąży do formy i biegać z dzieckiem od razu wszędzie ;)

wystarczyły mi kilka wpisów kasi i jakuba, widzisz, ze ma 56 wpisów, to wystarczy, wolę to, bo ma chociaz powazne podejscie do rodziny niż ktos, kto 45 minut przekonuje, że dziecko kocha bardziej od męża, a nastepnie dodaje jakże przekonywujące skwitowanie: ale męża też kocham tia, jasne...jak ci wszyscy sa się rozwodza i mają koronny argument, że mężów można miec wielu;-DD bardzo bym chciała usłyszeć jakieś rady życiowe od kasi i jakuba, na dobry związek, na przykład

Gość gość
"bardzo bym chciała usłyszeć jakieś rady życiowe od kasi i jakuba, na dobry związek, na przykład" no nie moge, padlam :D:D:D:D

heloiza- błagam! Jak dobre rady może dawać ktoś, dla kogo pięknym prezentem jest zrzucenie 5kg? Szaleństwo jakieś, naprawdę. Mnie mój facet nidgy nie powiedział, ze jestem gruba- a byłam, widze po zdjęciach. Schudłam sama dla siebie, ale bez spinki, ze musze bo się facetowi nie podobam.

Gość gość
może akurat tak ci się złożyło, że masz takie znajome ;) ja na codzień widuję często takie laski z tymi gondolami, wcale grube nie przeważają, raczej się zdarzają.

Gość gość
Ja też padlam..k****a no czytam i nie wierzę ze takie idiotki zyja na tym świecie. .Kasia i srasia.

Gość gość
Ja tam lubie czytać co pisze Kasia . Uważam ze mądra dziewczyna i nie widzę w tym nic złego i ze schudła 5 kg dla męża.

Gość gość
Śmiejecie sie a ja rzuciłam palenie dla swojego męża . Nigdy nie umiałam dla siebie a dla niego mi sie udalo. Nie pale juz 7 lat .i to jest najważniejsze .

Gość gość
hahahaha autorka sama sobie słodzi :D

Gość gość
Ja myślę ze nie ważne czy 10 kg ,palenie ,picie rzuca się dla siebie czy dla kogoś . Ważne sa efekty.

Gość gość
tzn miałam na myśli kasię i srasię :P

Gość gość
no właśnie jest różnica, bo jeśli facet mówi kobiecie, która nie ma nadwagi, a więc problemów zdrowotnych: schudnij, zrób mi piękny prezent, to oznacza że nie akceptuje jej wyglądu niestety i chce żeby upodobniła się do kogoś innego lub do jakiegoś fikcyjnego ideału. Natomiast gdy mówi: rzuć palenie, jeśli nie dla siebie to dla mnie to może mieć na myśli tylko i wyłącznie troskę o jej zdrowie, bo ją kocha i się o nią martwi.

Sorki, ale ta dziewczyna schudła dlatego, że jej mąż lubi BARDZO szczupłe- sama to napisała. I nie piszcie, ze rzucenie palenia dla meża to to samo, co zrzucenie 5kg, pomimo tego, ze sie grubym nie jest, ale maż woli chude.

Gość rozowa pantera
a mi maz mowi ze powinnam przytyc

Gość elo elo uuu je
Nie rozmawiam sama ze sobą bo poza pierwszym postem nic tu już nie pisałam. Do osoby która odchudza się dla męża, masz spaczone podejście do miłości :O Te dziewczyny to nie są moje koleżanki z którymi utrzymuje jakieś bliższe relacje,to są koleżanki z lat szkolnych. Ale ostatnio moje dziecko dość często choruje więc mam przyjemność poobcować z wieloma mamami i przyznam na ulicy nie widuje tylu zaniedbanych kobiet,ale w przychodni jest ich bardzo wiele. Ale czytając niektóre wypowiedzi widzę dlaczego. Bo jak dziecko jest chore to liczy się tylko ono a wygląd matki czy ojca już nie :( Ja nie pisze przecież ze matka u dziecka na onkologii miała tłuste włosy! Chodzi o matki z dziećmi u pediatry. Wybaczcie,ale takie dziećmi nie jest umierające aby myśleć wyłącznie o nim! I może tego nie dodałam ale wszystkie trzy mamy kilkuletnie dzieci więc to nie jest tak,ze czepiam się babki która wyjechała z porodówki. W kwestii robienia czegoś dla męża. Dla męża to ja się mogę postarać nie robić bałaganu, dla niego mogę zrobić na obiad coś co tylko on lubi, dla niego mogę być miła dla mojego kuzyna którego ja nie lubię a on się z nim przyjaźni itp. A o swój wygląd dbam tylko i wyłącznie dla swojego własnego komfortu.

Gość gość
Glupoty piszecie, ja mialam kolezanke z nadwaga, moze nie wielka, ale szczupla nie byla. I co? znalazla milosc, wziela slub, ma dziecko i widac jej maz akceptuje ja bo ja kocha. do tego, jak raz ja zobaczylam odpicowana, to wygladalaa pieknie-kobiece ksztalty podkreslila odpowiednio dobrana sukienka, zalozyla szpilki i wygladala bardzo seksownie. Moj maz tez mnie akceptuje, czyy wazylam 55 kg, czy 48. Tyle, ze kazda z tych wag miesci sie w moim bmi jako waga prawidlowa, jedynie jak waze wiecej to mam bardziej kobiece ksztalty.

no nie wiem, jak mój syn jest chory to ostatnią moją myślą jest czy mam tłuste włosy. Myslę, ze przesadzasz- nie jesteśmy robotami, zeby wiecznie mieć nienaganny wygląd. A co mnie dziwi to fakt, ze babka raz włosów nie umyje a inna kobieta, też matka od razu temat o tym zakłada. Przesadzacie czasem drogie kobiety.

a ja was jednak nie rozumiem, że jak dbacie o siebie to na pewno nie dl niego k****, ale dlaczego? związek ma charakter seksualny, przykro by mi było jakby facet powiedział, że nie jestem dla niego motywacją, by miał się dla mnie starać, schlebiałoby mi, gdyby pamiętał o pachnących żelach pod prysznic, bo ja to lubię wąchać. co to znaczy, że jemu wszystko jedno czy by mi smierdział czy pachniał? dziwne jesteście i was nie rozumiem natomiast co do kasi i jakuba, to sorry, ale dla mnie każda kobieta, która kocha mężczyznę jest autorytetem. każda, która nie żyje w związku wyrachowanym- dla kasy, dla dzieci, dla mamusi, teściowej, sąsiadów i innych ona napisała, że związek jest najwazniejszy kiedyś, dzieci są jego owocem i dba o związek jako o fundament, dzieci się w tym wychowują, mąż najważniejszy taka postawa mi imponuje do tego stopnia, że jestem w stanie wybaczyć ludziom lekki ekscentryzm, gdy tylko słysze, że nie ma żadnego kochania dziec***onad meża, lecz tylko inaczej

Gość gość
" zwolenniczka konkubinatu no nie wiem, jak mój syn jest chory to ostatnią moją myślą jest czy mam tłuste włosy" No to jesteś fleja .Bo ja ZAWSZE mam czyste włosy niezależnie czy moje dzeci sa chore czy zdrowe.

Gość gość
kjiuyuygb

Gość gość
idiotki. Fleja to nie kobieta, której zdarzy się nie umyć pare razy włosy. Ja także, jak zwolenniczka, jak mam chore dzieci mam gdzies włosy. I to, co sobie myślą ludzie- jak są na tyle płytcy, zeby zakładać flejowatość bo ktoś włosów nie umył to sorry, ale nie mój poziom. Wiec ich opinie mam w dupie.

Gość gość
No tak nie ma to jak być brudasem i tłumaczyć sie choroba dziecka fujjj .Jak dzieciak chory to tez jedna z druga pewnie się nie myją "bo dziecko chore ".

Gość gość
a faceci i ich brzuchy ciążowe od piwska i łysinka??? to jest okey???? chłopy tez się zapuszczają!!!!!