Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie można nigdy żebrać o

Polecane posty

Gość gość
Nie martw się niektórzy faceci są po prostu poy*****, po co są z kimś do kogo nic nie czują? ja tego nie rozumiem, poznajemy się i już po 3-4 randkach wiadomo czy coś może byc czy nie, a faceci którzy nagle po paru latach przestają coś czuć że się wypaliło to doopki, egoisci, nie chce im sie pracowac nad sobą i beda szukac nowej panny a nowa też im sie znudzi albo ich zdradzi i wtedy zatęsknią za porządną byłą :O

Gość gość
nic nie jest takie na jakie wygląda

Gość gość
U mnie czas pokazał, że moja następczyni to było właśnie "to" ta jedyna na całe życie.A moje uczucie nie wygasło wcale.Nigdy nie zdradziłam się z tym.

Gość gość
Niekoniecznie "nie kochal cie"...tak nie musisz sadzic. Możliwe, ze to człowiek, który się uczy kochac, który się gubi w swoich własnych uczuciach. Mój poprzedni post, to ten o historii sprzed wielu lat, kiedy odpuscilam sobie swoja szalona milosc, bo nie widziałam sensu w czekaniu na wzbudzenie prawdziwego uczucia u faceta, który się bawil mna i życiem. Doczekalam w jakiś sposób satysfakcji, bo po latach mój były, wyznal mi milosc:-) Ale z perspektywy przezytych lat, nie zaluje tamtej decycji- zniszyloby mnie psychicznie czekanie na jego uczucie.

Gość gość
Moze i tak.Byliśmy młodzi,ja też uczyłam się kochać.I potrzebowałam wtedy innej miłości,bardziej przyjacielskiej niż teraz potrzebuję.Wtedy byłam bardzo poraniona,teraz silna.Nie potrafiłam kochać "partnersko" potrzebowałam oparcia i pomocy. On kilka razy zainicjował potem kontakt.

Gość gość
To i ja opowiem . Poznalismy się, super nam się rozmawialo, zainteresowania pasje, chemia, motyle w brzuchu. Tylko, no wlasnie potem zaczal krecic, ze to za piekne bysmy byli razem, ze jestem za idelana dla niego, ze to tylko sen, itd. Facet 31 lat a tak gadal. Ok, potem przekladal spotkania. Po kilku tyg wzielam go na sposob i napisalam, ze mogl od razu mi powiedziec, ze kogos poznal itd. A on, ze tak przepraszam, ale to jest prawdziwa milosc. Poznalem ja jak z Toba zerwalem. O matko, ale nic mi nie było wiadomo o zerwaniu, ba nawet nie bylismy oficjalnie razem. No coz, bylam naiwna

Gość gość
no tak, bo jak dacie wszystko, a potem okaże się ze kto was olał,to będziecie mieli poczucie, ze zgnojono i zdeptano to wasze uczucie

Gość gość
zakochalismy sie szybko krotko razem bylismy bo jego ex namieszala bo cos do niej czul a ja odpuscilam bo nie bede sie bila z gupia baba o faceta

Gość gość
Zbyt młodzi by mogło się udać.... Zbyt mało odwagi by spróbować.... Za późno by można coś było zmienić. Cała historia