Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Broken sie zakochała

Polecane posty

Gość gość
Argen,mam to samo,w sensie oni też szybko znajdowali dziewczyny,chyba przynoszę im szczęście :P

Gość gość
o jest broken.to moze mi odpowesz na pytanie?

Gość gość
jej...w realu też Cię tak ludzie nie lubią jak ci tutaj?

z ludzi raczej jestem lubiana na forum, wiadomo, że nie wszyscy. chyba, że masz na myśli trolli, nie liczmy tego między ludźmi. w realu większość mnie lubi, Ci co nie to raczej nie są moi znajomi, a trollli nie ma wcale;)

Gość gość
a na co ty tak właściwie broken chorujesz?Bo na forum dużo osób pisze ze jestes psychiczna,głupia i tego typu teksty?

Gość gość
broken odpowiesz?

odpowiem, ale nie znam pytania;) nie wiem co pisze się o mnie, nie są to ludzia, a g***a, jeśli chcesz coś wiedzieć to poszukaj moich wypowiedzi, albo skonkretyzuj pytania a ja odpowiem lub nie;) elo;)

Gość gość
a na co ty tak właściwie broken chorujesz?wiem że jesteś chora ale na co?

no mam parę chronicznych schorzeń fizjologicznych epizody depresyjne co jakiś ro-pół roku, oceniane przez psychiatrę jako "bezpieczne" i nie musze brac leków, ale ja się bardzo męczę, no ale może przewrażliwiona jestem. te epizody to od czasów szkolnych się ujawniły, ale już w wieku 10 lat nie chciało mi się żyć i zaburzenie osobowości, z którym da się żyć i którego się nie da stwierdzić przez forum wbrew opinii forumowych zjebów;)

Gość gość
a możesz cos wiecej powiedziec o tych zaburzeniach osobowości?jak ci sie to objawia itd?

nie chcę pisać jakie to, ale w stu procentach oswajalne, jeśli się zacznie terapię. gdybym miała większy szacunek do siebie to powinnam już na tej terapii być nawet kosztem studiów. żaden tam borderline objawia się takimi różnymi zachowaniami;) ale hm. jak mi tłumaczono na tym polega to czułam, że to mam i to utrudnia życie, ale jest raczej niemożliwe, żeby ktoś ze znajomych, rodziców czy kogokolwiek zauważył ten zależność (bo zaburzenie osobowości objawia się stosowaniem jednego schematu w zmiennych okolicznościach, stosowanie tych samych mechanizmów obronnych na ten przykład).

Gość gość
napisałas to troche niezrozumiale.Możesz podac jakiś przykład?

po co?;) np. nie mój przykład ale np. jakaś kobieta ma jednakowe uprzedzenia do wszystkich facetów i w każdym związku zachowuje sie tak samo. np, się zafiksowała na punkcie alko i u każdego się czepia, nawet jak piwo wypije albo szuka się partnera/przyjaciela który wszedł by dla osoby zaburzonej w pewną rolę i tej roli się od każdego wymaga.

to mogą być objawy zaburzeń, te wyżej wymienione sytuacje. a borderline na przykład to taka klasyka uprzedzeń i działania zawsze tak samo.

Gość gość
aha a czemu nie chcesz podac swojego przykładu?

Gość gość
przeciez tu i tak nikt cie nie zna

Gość gość
to co piszesz jest interesujące dlatego sie pytam.Ale przyznasz ze czasami masz jeszcze gorsze dni?.Poczytałem troche twoje wpisy na forum

a co ma gorszy dzień do moich wpisów. pod każdym moim wpisem się podpisuję. zawsze. to Wy może macie gorsze dni. nie wiem, czy jak piszecie, że ******ie sie i rodzicie za kasę to jest w tym momencie wszystko z Wami w porządku.

broken ale o co ci chodzi, co? Pierwszy raz cie nie wyzwałam ani nic, bo naprawde mnie to zaciekawiło co piszesz a ty od razu z hienami wylatujesz....

a Ty to masz zawsze problemy ze czytaniem ze zrozuemieniem, bo ja Cię hieną nie nazwałam w tym momencie. ale skoro sama tak to odebrałaś to może w tym coś jest, naprawdę trudno mi się wypowiadać w tej sprawie:D zignorowałam Twoje istnienie;)

Gość gość
ale mi chodziło o te wpisy co pisałas ze np. nie możesz już wytrzymac bo ktoś cie denerwuje albo jak pisałas o chorobie.:-)

no tak, raz tak było, że się w*******m nad to i rozp*********m sobie palce, a na kafe napisałam, bo akurat miałam otwarte. to był temat tak sobie, dla mnie, nie dla Was i jedyny przejaw relanej mnie na forum, a Wy/oni zrobili z tego aferę. kafe margines karmi się wszystkim, co ja mogę?;) nic nie mogę;)