Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Broken sie zakochała

Polecane posty

sory broken ale to ty napisałas po mnie (jak napisałam-ciekawe,ciekawe) -ciekawe, bardzo, szczególnie dla forumowych hien.Więc?

Gość gość
ale mi nie chodziło o to co inni odpisali,Wyłącznie tylko to co ty pisałas:-)

wredna, uspokój się,malutka, nie wiem gdzie widzisz bezpośrednie nawiązanie do swojej osoby, tylko dlatego, że tak napisałam, ale jak lubisz się doszukiwać;)

Gość gość
Czyli zdarzaja ci sie jeszcze ..jak to nazwać-napady/ataki tak?A dużo osób wie że chorujesz?Jest to uleczalne?

to nie jest taki napad, po prostu się w*******m. normalna sprawa. napisałam, co, kiedy, co z tym można zrobić aha, zaburzenie jest od dziecka, i nie jest uleczalne, bo nie jest chorobą, "leczy się" pewne rzeczy na terapii sprecyzuj pytanie chodzi o epizody? nie wiem, jakoś daję radę w czasie epizodów, mogłabym brać antydepresanty, ale jakoś mi się nie chce. w czasie epizodu raczej tu nie piszę, bo nie jestem w stanie.

szokuje mnie to wiązanie tego, co wychodzi z konta z osobistym życiem użytkownika:) na kafe jest WOLNOŚĆ i można tworzyć swoją identity samemu:) nawet jeśli piszę prawdę, to wyobrażenie jest inne. nie da rady się połapać. poza tym czas na kafe jest sztuczny. wszystko jest zmyślone:) więc nie da się poznać osoby

Gość gość
Nie wiedziałem jak to ując.:-) I co sie wtedy z toba dzieje jak masz ten epizod? Czemu nie dajesz rady pisać?

yyy no, bo leżę w łóżku, nie wychodzę z domu, śpię cały dzień, piję alkohol, obżeram się, ryczę, krzyczę, nikogo do siebie nie dopuszczam i w ramach uspokojenia oglądam debilizmy na youtube? nie mam kontaktu z sobą (tzw. depersonalizacja) i z innymi? takie tam "hobby" osób w depresji.:O poza tym nie umiem odpowiedzieć, bo na szczęście straciłam pamięc o tym, jak się wtedy czuję i co robię, umysł usuwa truciznę sam. ale ja sama wyszłam z wielu takich rzeczy i dopiero niedawno zaczęłam nawalać po całości i musiałam przerwać studia. a teraz na nie wróciłam, power wraca, jest arcyfajnie;)

a już pierdoły forumowe to by mnie totalnie dobiły w takich okresach czasem wchodzę na specjalistyczne, ale to daje średni efekt.

Gość gość
a nie uważasz ze przez to ze siedzisz tu codziennie może ci sie pogorszyć?chodzi mi o cZytanie tych glupot? a Sama mieszkasz, masz kogoś?

Argenik, wystraszyłeś się?:) ja jestem normalna :classic_cool: no, nie chciałabym mieć normalnego faceta, raczej się nie dogaduję ze zdrowymi. i wyczuwam kto jest chory, mam taką wrażliwość, a kto ma spokój ze sobą i z takimi ludźmi mi gorzej. hm, ale kto wie, może jakbym związek (przymusowy) to może by mnie ktoś postawił na nogi Argen, potrafisz postawić kobietę do pionu?;)

:D a dlaczego miaoby się pogorszyć? beka z tego:D dużo prowokacji piszę ja i poprawiacie mi humor. ja ogólnie dużo piszę, do szuflady, na forach, na studia lubię to, taka kraina po drugiej stronie lustra:) nie lubię rzeczywistości:)

Gość gość
jezu jaka marna

Gość jestę hejtę
Czyli broken ma swój świat:-)

Gość yggfghg
to co broken, wiec to co piszesz z różnych kont to są jednak czyste prowokacje? nie podoba mi się to , no ale twoja wola

Gość jestę hejtę
wiemy ze to ty piszesz, masz oprocz tego przynajmiej jeden zalogowany nick i czesto piszesz z orang'a

Gość jestę hejtę
i na tym 2 nicku piszesz teorie sprzeczne z teoriami broken.Co więcej ludzie wtedy pisza z toba normalnie bo nie wiedzą kim jestes.. PS jak ja lubie adresy IP:-)

tak, tak, teraz tu przyjdą spece od aj pi:D jesteście kapitalni:D kocham kafe, trololo:) Argen, też fajnie:D a jaka to robota?

Gość yggfghg
i jak cię tu na serio traktować?

Gość jestę hejtę
tak brok.To zaprzecz skoro to nie prawda. no prosze.

:) z tego nicka jestem szczera, obiecuję:) w sumie nie powinno to mieć dla Was znaczenia, jestem sobie brokeninside i tyle wiemy:-P nie, no, ale ta kwestia co Was najbardziej interesuje,zboczuszki czyli aseksualizm jest true 100%:)

Gość yggfghg
jak jesteś z tego niku szczera jak zakładasz prowokacje?

Gość jestę hejtę
no i widzisz?Do konca taka anonimowa nie jestes.Ale nie bede tu o tym pisal.Ciebie nie można brac na powaznie z toba sie k***a nie da pogadac.Mowie tu do broken nie do innnych twoich nicków i orangów:-)

:D ale nie z tego nicku, przecie:D tylko prowokacja o facecie i przyjaciółce była z mojego nicku, bo mnie w******y kafesuczki:D i Wasza reakcja była żałosna:D a raz było o facecie, co to nie chce się żenić, a mi pyka zegar bio:D też k***a typowe. i Wasze odpowiedzi były na tyle żenujące, że się ujawniłam:D