Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Broken sie zakochała

Polecane posty

Gość yggfghg
a czemu jesteś taka wulgarna,?? broken nie ladnie

Gość jestę hejtę
Tak poza tym to duzo tematow typu .mąz mnie zdradza,nie chce mie zabrac gdzies tam,nie chce miec dzieci,co myslicie o? sa to prowokacje broken... ps.i glupia zapomnialas dodac

:D kocham:D teraz pod każdym takim czymś będziecie pisali: to broken. :D rozp*********m całe forum jednym wyznaniem, yeah:D

Gość yggfghg
jesteś bardzo wulgarna , często jak pisze z konta broken to aż oczy bolą jaka agresorką dajesz :/ fatalnie broken

Gość jestę hejtę
dalem przyklady tylko.Czesto tematy sa inne od tych.

Gość yggfghg
jak piszesz miało być

Argen:) ja też lubię historię. informatyka, wow, takie męskie:) a złom w jakim sensie? nie słyszałam o tych falach

Gość yggfghg
Koncze dyskusje ,zaczynasz już śwrowac broken, wkurzasz mnie już teraz z tym jaka ja jestem słodka i taka naj Dobranoc

Gość gość
broken ty zarobisz kase tylko wtedy jak zaczniesz wiecej pał obrabiac:-)

Gość gość
tak ,tak , broken taka słodka ,ze nawet tatunio do niej miał ciągoty o czym się tu na kafe wychwala wszem i wobec

wow, nigdy się nie zastanawiałam:) a co, mam specjalnie robić z siebie biedną, żebyście mnie żałowali? wiem, że bardziej lubicie takie sierotki, ale ja jestem optymistką:) ej hejtki, hejtki, trochę więcej życia niech w Was będzie:) p.s. z tym samouwielbieniem to żarty, taki styl mówienia:)

tak ,tak , broken taka słodka ,ze nawet tatunio do niej miał ciągoty o czym się tu na kafe wychwala wszem i wobec o tym nie wiedziałam:-)

Gość gość
no przecież to dla ciebie powód do dumy w opisach jak tatunio do ciebie ciągnął a na matkę uwagi nie zwracał, tak się tym szczycisz tutaj na kafe jakby to był wielki powód do dumy zamiast wstydu ,ze już każdy wie w jakiej patologii się wychowałaś a ty jeszcze o tym nabijasz posty

tak, seksualna osoba hejtuje na asa, że robi jakieś zachowania seksualne i te seksualna zachowania, wg osoby seksualnej, mają być ohydne:) kafe to jeden wielki zawrót głowy:)

Gość gość
nie pij tyle bo bełkoczesz ,poczytaj jaki bełkot napisalas , odstaw %

wilgotniejesz to ty-do mnie sie stary nie dobierał!!ja ma sie leczyc?K***a skad ty te swoje psychoteorie bierzesz? to ty sie sciero lecz nie ja.Ze mna jest wszystko ok, nie tak jak z toba. ssij szmato!

Gość zmyslilas hejty z tatusiem pyt
wiec wszystko z tymi ciągotami tatuska do ciebie zmyśliłaś aby prowokacje jakąś wytworzyć? wcale to nie zabawne , głupie żarty