Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitka_21

KONTYNUACJA STAREGO TOPIKI

Polecane posty

Gość gość
Anita, jesli wrocisz po tym wszystkim do bylego, Pauliny i ich 2 dwojki dzieci, to bedzie znaczylo, ze naprawde nie masz mozgu...

Gość gość
Anito, ucichłaś...Nie mów, ze faktycznie zastanawiasz się nad powrotem do byłego męża..??? To byłby największy, najgorszy błąd jaki mogłabyś popełnić...

Gość anitka_21
ehh mialam male rpoblemy dlatego nie pisalam ... ale nie wrocilam o mojego

Gość gość
Jakie problemy, Anitka? Juz jest wszystko ok?

Gość gość
ANITKO NAPISZ CO SIE DZIEJE U CIEBIE.

Gość gość
Co tam słychać? Mam nadzieje, że dalej jesteś nad morzem. Ale obstawiam, że Twój były się dowiedział i Cie tam nękał. Albo nękał Twojego ojca.

Gość gość
Anita odezwij się, wszyscy się o ciebie martwimy!

Gość anitka_21
ehh szoda gadac po prostu :(

Gość gość
Anitka jestemta starsza osoba ,ktora z Toba rozmawiala ,napisz o sie dzieje z Toba ,czy jestes jeszcze u cioci ,czy gdzes indziej ?

Gość gość
Co sie dzieje Anitka? Napisz, moze jakos Ci pomozemy. W koncu to topik o Twoich problemach i po to na niego wchodzimy, zeby dowiedziec sie co u Ciebie.

Gość anitka_21
dziewcyzny nie mama nawet si;y ttuaj pisac m,nie to wszyskto przeradsta po prostu (:(

Gość gość
Anita napisz. Znajdziemy jakieś rozwiązanie!

Gość gość
Anita! Pisz co sie dzieje, a nie tylko wzychasz.... I nie pisz czy jest tu ktos, bo jak w tej chwili nie ma nikogo, to za 15-20 mni moze byc i 10 osob, wiec pisz co sie dzieje!

Mysle ,ze Anita wrocila znowu do bylego i pewnie jest tam zamknieta i teraz sie wstydzi o tym pisac .

Gość gość
To jest niemozliwe zeby ona wrocila do tego imbecyla. Nawet niedorozwiniety umyslowo by tak nie postapil. Cala ta Anitka to musi byc jednak jakas sciema. Dziewczyna pisze sobie chyba jakies scenariusze ale teraz to juz przesadzila :(

Gość gość
Mysle ,ze u niej wszystko jest mozliwe ,ona jest od niego uzalezniona ,poza tym ona nie potrafi sama podejmowac zadnych decyzji ,a to co do niej mowimy to niby dociera do niej ,ale tylko na chwile .

Gość gość
jak myslicie co sie z nia dzieje? nie chce mi sie wierzyc, ze wrocila do bylego, ale sie boje o nia, kurde

Gość anitka_21
poejchalam do rtaya na jeden weekend pzyjechal po mnie w piatke i mial mnie odwiec w ponedzialek ehh bylo naprawde fjanie steksnilam sie za nimi. jednak akuat wtedy jak ram bhylam to po calej omkolicy sie rozeszla plotka ze moj pobil paulien tak ze wyladaowala w szpitalu... zadzownial d orszicow pauliny i okazalo sie ze to rpawda razme z atata poechalam do niej dos zptiala mowie eam wyglada po prstu koszmarnie na szczescie wyjdzie z tego ale stracila ciaze... po rpsotu nawet mi sie plakac chde jak ot ym mysle jaka on jest swinia jak mozna pobic kobiete wciazy :( do teog miala jakies krwiaki w brzuchu nie wem dokaldnie o co tma chodizalo ale wiemz e byo ciekzo z nai. w ym tyogdiu wyszla do domu dopiero. meiszka u swoich rodzic ow, odbukcje jej w spzitlau zrobili ale ocvzywisic enie powiedizal kto ja pbil powiedizala z enie pamieta po rpspotu masakra jak mozan byc tka glupim???????? najlepsze jes tot ze tera zoij chodiz po miesci i sie chwali ze ja sobie tka wychowla ze teraz ani slowka nie pisnie na jego temat i ze dobrze ze sie pozbyl problemy czyli dziecka bo i tak n pewqnoi nie bylo jego... wiem to od angeli ktora mi o wsyzskitm pisze a watpie w to zeby mnie sciemniala... ja po rpsoptu nie moge przesta co tym myslec zastanawiam, sie czy nie napsia cdo pauiliny ale z drugiej storny co ja jej mog epomco nie przemowie jej do rozumu przeciez :(

Gość gość
Anita - no to widzisz, ato ty moglas znowu byc na jej miejscu w szpitalu.... Nie pisz i nie dzwon, bo jak sama widzisz co ty jej pomozesz...Ty sama potrzebujesz pomocy. Mam nadzieje, ze juz jestes spowrotem nad morzem?

Gość gość
Anita to wszystko na szczęście juz nie twój problem. chciała Paulina być na twoim miejscu wiec jest i jak widać równie hmmm... głupia albo jeszcze bardziej, bo ty jakoś się jednak ogarnelas. ciekawe kiedy twoja matkę przetraci:( trzymaj się i cieszył z własnej sytuacji. Paulina siedzi cicho bo on ją utrzymuje. tym prokurator z urzędu powinien się zająć.

Gość gość
jak ty Anita nie chcesz to ojciec niech zgłosi na policji i facet pójdzie do pudla, bo tam jego miejsce

Gość gość
Anita, ktos powinien to zglosic zanim on znowu kogos pobije, np. Twoja matke albo kolejna dziewczyne. Jego miejsce jest w wiezieniu po tym wszystkim co zrobil Tobie i Paulinie. Nienawidze ludzi, ktorzy mysla, ze sa bezkarni.

Gość gość
Anita, jestes juz z powrotem nad morzem? Przez przypadek nie zostawaj na dluzej w swojej miejscowosci. Trzymaj sie jak najdalej od tego miejsca, dobrze Ci radze.

Gość anitka_21
dziewwcyxny przeprasdzam z esie nie dozywalma ale poejchalam do tayay na swieto zmarlych no i zosyalam tu narazie ciotka powierdziala z ewnie potrzsbeuj juz tyle pomocy narazie wie cmoge sobie zrobic wolne jak ebde hcxila to nawet do grudnsi............. i tka siedze narazie i mysle ciagle cyz odwiedziucta pulienc zy nie czy jej przmoeiwc do rozumue.. bo ona jak wyszla ze szpitala to kilka dni poomieszkala u swych rodzicow a z chwile sie znow wprowadizla do moejgorlzumeicie to???????? po rpsotu brak mi slow ni wiem co mam robic jest mi nej atak szkoda :(

Gość gość
Chyba zwariowalas Anita!!!! Jestes w szoku, ze Paulina wrocila do tego chama, a ty co kombinujesz zrobic???? Wogole sraj na nich i sie nimi nie interesuj, chyba ze chcesz sama wyladowac w szpitalu z powybijanymi zebami...

Gość gość
Anita, a Ty ile razy do niego juz wracalas? Dziwisz sie Paulinie? To teraz wreszcie widzisz, jak my sie dziwilysmy Tobie, ilekroc wracalas do tego damskiego boksera. To jest patologia i nic wiecej.

Gość gość
Nie mieszaj sie do tego, bo Paulina jest glucha na wszelkie sugestie, dokladnie tak, jak Ty bylas glucha na nasze rady. Wreszcie zmadrzalas, mam nadzieje. Nie wtracaj sie w ich zycie, bo znowu Cie ten palant zacznie nachodzic w domu ojca. Teraz masz spokoj, to uszanuj ten fakt i ciesz sie wreszcie, ze masz tego typa z glowy.

Gość gość
A moze tez jak im nie bedziesz mieszac, to stworza szczesliwa rodzine...szczesliwa inaczej :-/

Gość anitka_21
dzisa ide na s[tokanie z angela moz esie od niej dowiem jakis wiesc moze ona mi doradzi czy moge cos zrobicx czy nie tata miw mowi ze mam sie do tego nie mieszac bo to nie moaj srpawa

Gość gość
taa przy okazji powiedz angeli gdzie nad morzem mieszkasz i znów bedziesz miałą sto powodów do pisania tutaj, jak cie były namierzy u tej ciotki :o