Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kobieta ktora wazy tylko 55 kilo na 170 cm POWINNA przytyc ZA WSZELKA CENE

Polecane posty

Gość gość

Bo mam dosc... waze tylko 55 kilo i mam 170 cm i ciagle jak jestem w szpitalu czy u lekarza i pytaja o wage mnie i wzrost ,zeby leki dostosowac to slysze ,ze ojejku chyba zartuje ze tak malo waze i powinnam przytyc jestem drobnej budowy i niestetty zawsze bylam taka chudzinka.. jem sporo ale nie tyje ...dlaczego sie mnie wszyscy czepiaja a grubasow nikt nie maltretuje ... moje wymiary sa nie takie zle...sami ocencie biust 98 cm pod biustem 75 cm talia 73 cm tylko pupa za mala bo w niej mam 93cm udo 54 cm PYTANIE DO WAS CZY ZA WSZELKA CENE MAM PRZYTYC,BO LEKARZE TAK MI KAŻĄ?

Gość gość
a ile masz lat jesli po 3o stce jestes to powinnas przytyc bo masz niedowagi 5 kilo

Gość gość
lekarze sa porabani, masz lekkie kosci, wage OK i duze wymiary ja mam 1,69 i wage 56-57 w pasie tez 73-za duzo w biodrach 92-za duzo biust 85-za malo udo 52-za duzo a ile masz lat?lekarze chca zrobic z ciebie tuczna maciore, pewnie mysla ze kobieta to tylko do rodzenia dzieci sie nadaje

Gość gość
wrzuć fote.. Po samych liczbach trudno ocenić czy masz dobrą sylwetkę

Gość gość
a wiek nie ma nic do rzeczy, bo strasze kobiety waza wiecej ze wzgledu na latwosc tycia i dlatego sie akceptuje wyzsza wage ale nie jest to norma ani zasada tylko po prostu efekt starzenia.to tak jakby 50 latce o gladkiej cerze lekarze powiedzieli ze powinna nabyc zmarszczek bo ma za malo jak na swoj wiek

Gość gość
mi się marzą takie wymiary 90-66-93, udo 48 cm ideał

Gość gość
starsze waża wiecej , bo sie zapuszczają i nie dbają o siebie

Gość gość
Ja mam podobnie mam 171 cm i ważę 54 kg. I bardzooo chciałabym przytyć te 5 kg. Ale za nic się nie udaje. Jem i jem i jem, bo apetyt zawsze mam, to i tak nic. Nawet po ciąży nic nie zostało, zresztą gdyby nie brzuszek to nawet by nie było widać, że jestem w ciąży. I też mi wstyd przed ludźmi jak czasami zapytają, a przeważnie to ktoś z rodziny "weź wkońcu przytyj co?" No płakać mi się chce. A do tego takie teksty często sypią osoby "grubej kości" ;( To smutne, bo mam problem z przytyciem, choć z odżywianiem jest wszystko ok, a oni mnie w jeszcze większe kompleksy wrzucają.

Gość gość
sluchaj ja mam 170cm zwrostu i waze 52 kg.Chodze do lekarza mam wszystko w normie i lekarz nie mowi mi zebym przytyla.Nawet gdym chciala to nie moge.

Gość gość
Z taka talia nie możesz być chudzinka, więc problem jest tylko w cyferkach na wadze. Znajdź porządnego trenera i popracuj nad masą mięśniową, bo tłuszczu to ty masz pod dostatkiem a mięśni za mało. Swoją droga ja nie widzę problemu w takiej wadze.

Gość prawilny prawik
nie wiem co ci doradzic, ale ja bym ci wsadził

Gość gość
jak pupa 93 cm moze byc za mala.a w pasie to stanowczo za duzo, chyba masz otylosc brzuszna i slabo rozwiniete miesnie

Ja ma 169 wzrostu i moja waga waha się od zawsze między 48 a 52 :) Nie wyglądam chudo tzn nie mam takiej kościstek urody. Moim zdaniem na siłę nie da się przytyć na stałe, skoro z natury i bez odchudzania jesteś szczupła :)

Gość gosccc
pani na tej fotce.. mniam

Gość gość
wlasnie wkurza mnie zekazdy mi mowi ze szkapa jestem i mam niedowage ale to tez peilegniarki komentuja nieraz przy jakichs problemach zdrowia jak bylam w szpitalu i lezalam to komentarze jaka chudzinka ciagle.wkurza mnie to juz

Gość gość
NO I NIESTETY MAM JUZ 30 LAT...IDZIE MI 31 niestety...wiec moze i w tym wieku powinnam wiecej wazyc...

Gość hhghg
lepiej być za chudym niz za grubym

Gość gość
masz duże wymiary - ponad 70 w talii, raczej nie małe piersi, więc nie powiedziałabym że jesteś "drobna" ja ważę 52 przy wzroście 170 i jestem drobna i lekarze jakoś nie zwracają mi na to uwagi. moja waga jest stała i nie zmienia się od lat.

Gość gość
do tej co pisze ze wazy 54 na 171 cm a jakie masz kochana wymiary??? prosze napisz..bo licza sie wymiary a nie waga w sumie

Gość gość
no moze lekarze nie zwracaja ci uwagi ale ottoczenie zwraca ci na pewno uwage ja slysze ciagle od kolezanek.od rodziny. jak sa imieniny to ciotki ciagle do mnie:"zjedz cos ,powinnas przytyc....ladniej by ci bylo.. a posrodku pypy 93 cm na 170 cm wzrostu to mala pupa jak u chlopca.. moja siostra ma 102 w tylku na 174 cm i ma wypieta zgrabna fajna pupke a nie wielka d**e...wiec to 93 cm to za malo na wysoka dziewczyne

Gość gość
prawictwo pospolite 128, czy to na fotce z twojego linka to kobieta, facet, czy obojniak?

Gość gość
No 93 to raczej średnia pupa, ale ponad 70 cm w talii to dużo za dużo aby nazwać kogoś chudym. I pewnie stąd to zdziwienie lekarzy, bo dziewczyna waży mniej niż by to sugerował wygląd (ja man dokładnie odwrotnie, miałam mniej w talii ważąc 70 kg przy 176cm)

Gość gość
co wy piszecie... biust 98 cm i 74 cm pod biustem to sredni biuscik.przecietny a nie duzy

Gość gość
No przeciętny, ale nie na kobietę której lekarze każą przytyć. Nasze społeczeństwo w ogóle ma jakiegoś fioła z waga, ale to przecież łatwiej niż poziom tłuszczu i mięśni mierzyć.

Gość gość
nie chcialby widziec ciebie jak sie rozbierzesz kostucha to wypas pewnie przy tobie

Gość gość
Super figura, modelka! Ja tez wazę 55 kg wzrost 167 i chce schudnac jeszcze 2 kilo, wiec ćwicze. Trzymaj się, masz idealną wagę.

Gość kawabi
Ja ważyłam większość życia 53 - 55 kg przy wzroście 173 cm, wszyscy mi mówili, że jestem za chuda, a ja nie mogłam przytyć, zawsze dużo jadłam. Mama mi zawsze mówiła, że chyba to jedzenie przerzucam przez siebie a nie do siebie. Dopiero przytyłam w ciąży i po niej mi już tak zostało. Dwa miesiące po porodzie ważyłam ok. 63-65 kg. Kilku facetów mi powiedziało, że wyglądam lepiej, bardziej kobieco, bo byłam za chuda. Też mi się tak wydaje, że trochę lepiej wyglądam. Mam 38 lat.

Gość gość
k...,jestem troche nizsza a waze prawie 60 kg, jakbym pragnela schudnac chociaz do 56!

Gość gość
szkapa a nie modelka