Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jest taka nagonka na to żeby kobieta miała męża rodzinę dzieci

Polecane posty

Gość gość
Nie powiedziałabym, że muszą. One chcą pracować bo bardzo nie trendy jest być panią domu/kurą domową i zajmując się domem znaleźć sobie inne rozwijające zajęcie/hobby. Wolą pójść do pracy byleby nie narazić się na obraźliwe określenie kury domowej. A w pracy wiadomo, jakieś przerzucanie papierków, poklikanie w kompie, zebranie plotek z całego tygodnia, skomentowanie codziennych wydarzeń, ponarzekanie na męża, dzieci i jakoś zleci 8 godz, i do tego jeszcze zapłacą. Co z tego, że marne 1500-2000, ale kobieta jest ważna, bo przynosi kasę do domu.

Gość gość
Stary zlomiarz, wkoncu matka sie w****i i kaze mu ten smeitnik na zlom wywiesc

Gość gość
K***a lepszy czlowiek to wiekszy szowinista

Ja osobiście nigdy nie chcialbym mieć żony. Uważam, ze facet z natury jest samotnikiem, potrzebuje wolności, czasu na swoje hobby, pieniędzy, a kobieta jest tylko hamulcem. Każdy facet ktoy jest w związku staje ciotą, nie ma już w nim tego zapału który miał kiedyś. Samotny mężczyzna jest cały czas młody.

Gość gość
18.01.14 Właśnie! Obserwuję to w różnych wypowiedziach i jestem przerażona.. wiele kobiet tworzy z facetami wspólny front przeciw feministkom (nawet tym naprawdę fajnym) Miazga. W ogóle ja kobiet nie rozumiem - im się wydaje, że jak się z kimś żenią, to zaczyna się bajka - wariują na punkcie ślubów - a potem (jak jedna moja koleżanka) wstają o 5 rano robić mężusiowi kanapki - wstaje codziennie i mu robi, mimo że o 7 mogłaby wstawać!!! a pracuj***ardzo długo.. i dojeżdża daleko on jej powiedział 'nie musisz mi o 5 robić.. możesz wieczorem' ale jakby był normalnym facetem to zakazałby jej wstawać!! ale nie - wygodniej tak! Dlatego małżeństwo nie ma nic wspólnego z miłością zazwyczaj - to najczęściej kobieta z wypranym mózgiem plus typowy leniwy, głupi facet

Gość gość
Do tej przyszłej doktorantki - kto Cię utrzyma przez ten czas, ile masz stypendium? I co takiego ten doktorat wniesie do nauki?

Gość gość
Facet, jak szukasz babki co lubi zlom to nigdy nie p*****asz

dajcie spokój. On żyje w swoim odizolowanym świecie i poczucie własnej wartośc***odnosi sobie faktem, że urodził się z penisem. To przykre samo w sobie.

Gość gość
On po prostu chciaalby zrobic z kobiety faceta. Ale kobiety nie grzebia w zlomie, nie obchodzi je jak co dziala, mamy to w d***e, byleby dzialalo

Gość gość
Mnie interesuje, jak wiele rzeczy powstało, ale nie akurat auto, które nie jest żadnym rewolucyjnym wynalazkiem. Za to odkrycia medycyny etc. są pożyteczne i wartościowsze o wiele, wiele bardziej, niż jakieś auto zanieczyszczające powietrze i przyczyniające się do zabicia tyylu ludzi (oczywiście - prowadzone przez FACETÓW, bo przez kogóż by innego?)

Tak, chciałbym żeby kobiety były tak samo ciekawe świata, tak samo potrafiły wymienić w samochodzie sprzęgło, wspawać tylny błotnik, polakierować karoserię, postawić ścianę, otynkować, położyć płytki itd... A kobieta to by najchętniej całę życie przeleżala do góry d**ą.

ciekawość świata to układanie płytek? Jasne, umiem to zrobić, ale to nie jest najbardziej fascynujące zajęcie na świecie :D

Gość gość
Nas obchodzi jak cos wyglada :). Poza tym interesuja nas rzeczy zwiazane ze zdrowiem, spokojem, pieknem, i relacjami. A wy se wymyslajcie rakiety

''Mnie interesuje, jak wiele rzeczy powstało, ale nie akurat auto, które nie jest żadnym rewolucyjnym wynalazkiem'' Dziecko, samochód jest najpiękniejszą rzeczą jaką stworzył człowiek. W samochodzie zawierają się wszystkie ludzkie pragnienia. Po za tym na motoryzacji opiera się cały dzisiejszy przemysł.

Ja bym jednak nie prosiła o używanie słowa "my". Mnie spokój i piękno jednak nie interesuje aż tak bardzo ;)

Gość gość
dajcoie już spokój z tym trollem, czego nie napiszecie to odwróci na swoje albo napisze co innego, w*********j bardzo wartościowy potrafiący grzebać w gratach, toż to wartość jak żadna inna, lepiej naucz się obcować z ludźmi i prowadzić dyskusje, bo to jest czynność której wyraźnie nie potrafisz po dziś dzień się nauczyć, a przecież dla ciebie jako samca to powinna być pestka, prawda? A może jednak w mózgu jednak jakieś braki, co?

Gość gość
Gosciu, nas nie interesuje to z prostej przyczyny, mamy za malo sily zeby cos otynkowac. Zajelo by nam to wieki. A wiec nas to nie interesuje

Gość gość
Moorland jak trzymalas kiedys szpachle w lapie i wytrzymalas ze swoimi slabiutkimi raczkami dluzej niz tydzien to gratuluje

Gość gość
18.01.14 ludzkie pragnienia? jakie ludzkie pragnienia? chyba jeżdżenie na wyścigi po nocach i szpanowanie przed laskami. Jedyną jego zaletą jest to, że można wszędzie szybciej dojechać, ale samolot jest pod tym względem bezpieczniejszy i to o wiele. Tak, samolot można prędzej zaakceptować, niż pozwalanie nienormalnym samcom jeździć po drogach. Takich panów jak ten z kamienia pomorskiego powinno się przywiązywać za jaja do drzewa.

no trzymałam. Nie jest to przyjemne zajęcie, na pewno nie jest interesujące, ale wykonalne.

Gość gość
A mnie interesuje każdy wynalazek od pułapki na myszy [bardzo przydatny zwłaszcza jesienią jak myszy zaczynają wchodzić do domu] po rakietę. :) PS. Układanie płytek, fugowanie mam w małym paluszku.

Gość gość
Oni kazda kobietke na reke powala w jedna sekunde. To nie jest mozliwe zeby kobiety sie tym zajmowaly. Nieekonomiczne, zle wykonane z braku sily i bez sensu.

Gość gość
18.01.14 To mi wytłumacz. No, śmiało:).

Gość gość
Taa i pewnie jeszcze wstawiasz drzwi i nosisz wory z piachem

Gość gość
haha:)

Także nagonka na małżeństwo była i jest nadal bo cały czas to się kobietom opłaca.

Gość gość
Jestescie duzo sprawniejsi fizycznie a my emocjonalnie i nic tego nie zmieni

Gość gość
że ktoś ma jakieś hobby i coś lubi to niech nie wymusza na innych żeby to samo lubili bo to zupełnie bez sensu , a fakt że jakiś prawik nie lubi kobiet nikogo to nie interesuje po prostu kobiety piszą tu o tym że nie chcą małżeństwa a jakiś prawik wylewa swe kompleksy i chce podbudować swe ego kosztem drugiej płci śmiechu warte prawiczku mały żadnej kobiety nie interesuje twoje zdanie ani Twoje upodobania hobby i inne poglądy mocno mizoginiczne i seksistowskie i prymitywne ....