Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jest taka nagonka na to żeby kobieta miała męża rodzinę dzieci

Polecane posty

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] michał3 ''Testosteron odpowiada za ubostwo moralne i uczuciowe, to nie jest bzdura'' Dzięki mężczyznom ten świat jest taki piękny, dzięki tym mężczyznom z testosteronem teraz korzystasz z internetu, siedzisz w ciepłym mieszkaniu i do pracy jeździsz samochodem. x I dlatego też kochamy za to swoich mężczyzn:) doceniamy to co dla nas zrobili/robią 👄

Gość gość
dzięki mężczyznom wybuchają regularnie wojny i tak naprawdę jesteśmy poważnie opóźnieni w rozwoju cywilizacyjnym :D

Gość gość
P*****le internet, wolalbym mieszkac w szalasie , bawic sie z kobietami i patrzec na facetow robiacych w polu jak niewolnicy

Gość gość
Za inteligencje u mezczyzn tez odpowiada wylacznie testosteron. Wystarczy eas go pozbawic, faszerowac babskimi hormonami. Zamienicie sie od razu w ciamajdy placzace

Gość gość
A ja tam wolę mieszkac w domu wybudowanym przez mojego męża dla mnie i moich dzieci, korzystać z internetu, samochodu, zmywarki, pralki i cieszyć się życiem. :)

Gość gość
Ten twoj maz jak tylko zobaczy ladniejsza, mlodsza ze zgrabnym tylkiem rzuci cie jak stara miotle.

Gość gość
Widocznie jesteś taką niedorajdą życiową kobieto wyżej, ze bez męża sobie byś nie poradziła, ale nie wszystkie takie są. Chociaż bardziej jestem skłonna uwierzyć, że to idiota michał to pisał, żeby poprzeć swoją teorię. Biedny człowieczek z wybujałym ego. Już tu kiedyś taki był, ale szybko go sprowadzili na ziemię.

''dzięki mężczyznom wybuchają regularnie wojny '' No właśnie i dzięki mężczyznom jesteś teraz bezpieczna.

Gość gość
Michal3, rzeczywiście masz naukowe podstawy do uogólnień na temat kobiet, spotkałes jedna idiotke, za która maz myśli i wyciagaaz wnioski. Myśl trochę.

Gość gość
"dzięki mężczyznom jesteś teraz bezpieczna" weż mnie człowieku nie dołuj

"połamię ci nogi, a potem będę o ciebie dbać...lubisz mnie za to?" :D Przy okazji, mężczyźni mają większy rozrzut jeżeli chodzi o inteligencję. Jest więcej geniuszy, ale i więcej półgłówków. Geniusze mają to do siebie, że dumni są tylko z własnych zasług i nie przypisują swoich umiejętności i swojej wartośc**przynależności do jakiejś grupy ;)

Gość gość
18.01.14 Bezpieczna?? BEZPIECZNA? gdyby nie faceci, wojny w ogóle nie wybuchałyby, a więc dopiero wtedy bylibyśmy bezpieczni. Co mi z tego, że obraniają, jak i tak miliony cywilów w czasie wojen umierało? Ty w ogóle masz mózg czy testosteron ci go już zjadł do końca?

Dlatego ta cała nagonka na małżeństwo jest kreowana przez waszych rodziców i dziadków, wyłącznie dla waszego dobra. Kobieta nie da rady funkcjonować bez pomocy.

Gość gość
18.01.14 Właśnie to już jest obalone i każda płeć ma podobno taki sam rozkład. Po prostu, jedni są mądrzy, drudzy są głupszy. Geniuszów jest podobna ilość zarówno u kobiet jak i u mężczyzn.

''dyby nie faceci, wojny w ogóle nie wybuchałyby'' Jesteś w bardzo dużym błędzie, poziom agresji u kobiet jest dużo wyższy.

Gość gość
18.01.14 No fakt. To właśnie dlatego za 90 parę procent przestępstw odpowiadają mężczyźni, nie mówiąc o g***tach <3

My to wszystko trzymamy w ryzach, gdyby nas nie było to byście się dawno pozabijały.

Każda teoria ewolucji mówi o tym, że to mężczyzna jest doskonalszą jednostką.

Gość gość
michał3, nie założyłam tego wątku po to, żeby wysłuchiwać za przeproszeniem p********ia zakompleksionego seksisty. Idź i załóż własny wątek, w którym będziesz wychwalał własną płeć.

Gość gość
A co sie dziwicie pogladom polskich facetow....przeciez toto to taki katolicki muslim.... Tak sie boja samodzielnosci kobiet, ze od malego chca stlamsic nutke samodzielnosci w corkach wychowujac je na nieporadna zyciowo sierotki. Na szczescie coraz wiecej przeglada na oczy I z meskimi pasozytami nie chca miec za wiele do czynienia....ew jakis seksik I kop takiego za drzwi jak zrobi swoje. Na co komu szowinistyczny pasozyt?

Ale przecież ci napisałem odpowiedz na twoje pytanie. Jest nagonka, bo same bez mężczyzny, bez dzieci jesteście zerem na tym świecie.

michał, dobra, skończ już. Tak, jesteś doskonalszy bo masz penisa, jak na tym kończą się wszystkie twoje zalety to możliwe, że przejdziesz do historii jako dowód na to, że te "teorie" nie są do końca prawdziwe ;)

Gość gość
nagonka jest, ja mam prawie 25 lat i najlepiej zebym juz byla mezatka z dzieckiem. Nagonka sie robi bo juz 20-letnie dziewczyny wychodza za maz. Co prawda zadko ale i to sie zdarza. Ogolnie kolejnosc jest taka: skonczone studia-slub-dziecko. Wielu moich znajomych jest juz po slubie i z dziecmi. U mnie nic nie rusza. Ludzie to lemingi, nie lubia sie wyrozniac. Mysle za za okolo 5 lat rozpocznie sie fala rozwodow w moim srodowisku. W zyciu radze sobie sama bardzo dobrze:) Ostatnio potrzebowalam meskiej pomocy bo mi sie odplyw w lazience zapchal:) Znajomy przepchal to spirala. Jakbym nie miala tego znajomego, to zadzwonilabym po hydraulika:) Finansowo sobie swietnie radze wiec to niebyloby obciazenie dla mojego budzetu.

Gość gość
To prawda, katolicy stosuja duzo przemocy w domu.

Gość gość
Taka odpowiedź mnie nie satysfakcjonuje, bo jest bzdurą wyssaną z palca, także cóż..

Gość gość
18.01.14 kochana, a nawet i seksik nie, bo przecież polak myśli że jak wsadzi i wysadzi ,to kobieta będzie w siódmym niebie i endorfiny sprawią, że będzie chciała jeszcze dłuższej relacji typu f****ng friend :D:D hahaha

''Tak sie boja samodzielnosci kobiet, ze od malego chca stlamsic nutke samodzielnosci w corkach wychowujac je na nieporadna zyciowo sierotki.'' Oczywiście, ze nie! Ja zawsze byłęm po tej stronie żeby kobietom dawać szanse w każdej dziedzinie życia. I zawsze, ale to zawsze byłem niemiło rozczarowany. Ja zawsze wymagam od kobiet tyle samo co od faceta, nie stosuję zadnej taryfy ulgowej jak 99% mężczyzn. ''A bo to kobieta to nie można oczekiwać nie wiadomo czego''