Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jest taka nagonka na to żeby kobieta miała męża rodzinę dzieci

Polecane posty

ja mam dziecko, zanim je urodzilam pracowalam na caly etat, czasem i po 16 godzin na dobe i powiem tyle, ze nie meczylo mnie tak jak opieka nad malym dzieckiem, ponad rok nie przespalam dluzej niz 4 gora 5 godzin z rzedu dziecko to jest bardzo ciezka praca, wykanczajaca zarowno fizycznie jak i psychicznie.

Gość gość
odchowaja za swoje pieniadze? do tanga trzeba dwojga, jest jeszcze ojciec, ktory ma obowiazek lozyc na dziecko

Gość gość
michal3 - a co ty robisz pozytecznego ?- bo na razie siedzisz na babskim forum i gadasz 3 po 3.

Gość gość
znam facetow, ktorzy sa zakochani w swoich maluchach. Zmieniaja pieluchy, kąpią, przytulaja. Michal, nie wszyscy mysla tak jak ty. Zal mi ciebie...

Gość gość
Michal ty nieudaczniku, kazda cie kopie w d**e i sie wyzywasz

Gość gość
dziecko to nie zabawka

wedlug michala to niech baba rodzi, wychowuje i jeszcze placi na dziecko, aha i jeszcze sprzata, pracuje i robi cos "pozytecznego" czy np. kladzie kafelki albo muruje i zeby najlepiej to bylo jej hobby. to juz nie kobieta tylko prawie p********y transformers :)

''michal3 - a co ty robisz pozytecznego'' Pracuję w fabryce samochodów, dzięki mojej pracy masz czym d**e wozić. Po drugie odrestaurowałem kilkanaście zabytkowych samochodów, może któryś z nich zobaczysz kiedyś ty i twoje dzieci w muzeum

Gość gość
tysiace ludzi pracuja w fabrykach samochodow i tego faktu nie gloryfikuja. Po ch*j komu te twoje zabytkowe samochody. To nie jest pozyteczne. Zajmij sie szczepionka na raka, to jest pozyteczne.

Gość gość
'michal3 - a co ty robisz pozytecznego'' Pracuję w fabryce samochodów, dzięki mojej pracy masz czym d**e wozić. Po drugie odrestaurowałem kilkanaście zabytkowych samochodów, może któryś z nich zobaczysz kiedyś ty i twoje dzieci w muzeum xx A ja ( kobieta)pracuję na Politechnice, ksztalcę inzynierow - jak sie mozna domyslec - na pozytek swiatu

hehe ale trafiles bo wlasnie czekam na nowy samochod, a leci juz 4 miesiac! moglbys sie troche streszczac ;) ale wierz az dziw bierze jak piszesz to z taka duma jakbys ludzkosc zbawial. moze kiedys sie w koncu zorientujesz ze robisz za sile robocza a na tobie ktos zarabia, ktos kto nawet palcem nie rusza a pieniadze mu do kieszeni leca. tak to wlasnie wyglada, praca w obecnych czasach. twspolczesny kapitalizm. troche naiwny jestes. no ale ok.

Gość gość
Rozumiem, ze jestes sila zmuszany do reperacji tychze samochodow, ktorymi potem woza sie te wstretne baby. Bo jesli nie, to stul ryj, bo to wlasnie one c**placa za to I Ty z tych pieniedzy zyjes pustaku. Nikt ci nie kaze nic naprawiac.......I zdychaj gadzie!!!!!

'' Po ch*j komu te twoje zabytkowe samochody'' Po to żeby udokumentować historię motoryzacji. Ludziom się to podoba, reakcje na ulicy, na zlotach, są bardzo pozytywne. Staram się je wystawiać w muzeach, na razie mam 2 takie ściśle kolekcjonerskie egzemplarze.

''hehe ale trafiles bo wlasnie czekam na nowy samochod, a leci juz 4 miesiac! moglbys sie troche streszczac oczko.gif'' Wyprodukowany to on już był pewnie 6 miesiecy temu. Zwykły chwyt marketingowy, klient ''specjalnie'' oczekuje pół roku.

Gość Chwd
Michael 3 wez Ty sobie chlopie znajdz chlopaka, ktory cie porzadnie wygrzmoci, a potem ty jego, bo ci ta zalegajaca s****a juz na umysl uderza. Nie lubisz kobiet, to sie z nimi nie zadawaj...proste. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia z wymazonym innym samcem cwelu....hahahaha

''Rozumiem, ze jestes sila zmuszany do reperacji tychze samochodow, ktorymi potem woza sie te wstretne baby. Bo jesli nie, to stul ryj, bo to wlasnie one c**placa za to I Ty z tych pieniedzy zyjes pustaku.'' Pieknie mu pojechalas/les! :D Co nie zmienia faktu ze to troll jakis, takich ludzi nie ma.

Dokładnie tak, samochody są robione już w gotowych wersjach. Rzadko kiedy są robione pod tego ostatniego klienta, muszą być bardzo nietypowe opcje. Samochody zalegają na parkingach miesiącami, ale klient w salonie czeka pół roku, po to żeby budować napięcie, żeby klient miał poczucie że czeka na coś wielkiego, że producent ma tyle zamówień, że nie nadąża z produkcją.

Gość gość
wal się cwelu *******

Gość gość
ale pojeany michal jestes gosciu co ci rodzice zrobili ze tak sie zachowujesz

Gość gość
a ty dlaczego nazwałaś się zdesperowaną domowa zoną zamiast zdesperowaną domową matką, skoro kiedyś na kafe pisałas, że dziecko kochasz bardziej?? a jednak...podśwaidomie jednak czujesz, że fundamentalną rolą jest rola zony, prawda???;-p

Gość gość
CO za zjeb z tego michała. Na bank ma aspergera i tylko siedzi w tym swoim k***a garażu prawik p******** bo wygląda jak quasimodo i żadna go nie chce.

Gość gość
Nagonki na posiadanie męża i dzieci nie obserwuję, ale nikt nie wymyślił nic lepszego niż rodzina. Zapytajcie samotnych starych ludzi, czy nie żałują tego, że jak był czas nie pomyśleli o żonie, dzieciach. Człowiek tak jest skonstruowany, że potrzebuje drugiego człowieka i nawet jak wejdzie to 100 singli i napisze, że są szczęśliwe, robią kariery, mają swój czas tylko dla siebie, to ja zapytam: na jak długo takie życie cieszy. Dopóki młodość szumi w głowach wszystko wydaje się ok. Chciałabym to od nich usłyszeć jak się trochę postarzeją, zabawowy tryb życia się znudzi i wokół powstaną puste przestrzenie.

Gość gość
bylam w kilku nieudanych zwiazkach. Jestem sama bo tak zdecydowalo za mnie zycie. Szczesliwa nie jestem do konca. Ale kiedy pomysle, ze dla kogos mam bys zwykla szmata, zdradzana czy po prostu byc bo brakuje laski do przelecenia (jak cos lepszego sie trafi to on odejdzie) to wole jednak byc samotna.

Gość gość
a ty dlaczego nazwałaś się zdesperowaną domowa zoną zamiast zdesperowaną domową matką, skoro kiedyś na kafe pisałas, że dziecko kochasz bardziej?? a jednak...podśwaidomie jednak czujesz, że fundamentalną rolą jest rola zony, prawda???;-p

Gość gość
Gdybym miala drugie zycie nigdy nie wyszlabym za maz....6 lat razem wystarczylo zebym zaczela myslec o smierci...nigdy nie bylam tak nieszczesliwa,nie widze sensu zycia kiedy nie jestem szanowana,samotna...Kobieta potrzebna do gotownia,prasowana,sprzatania,bez czulosci bez spedzania czasu razem.... Kiedys bedac sama umialam sie usmiechac nie musialam o nic prosic,nikt mnie nie wyzywal nie kazal wypier....nie mowil ze jestem zla matka,zona,czy suka.... I po co mi to bylo??Oddalabym komus woje zycie bo mojego nie byloby mi szkoda :( Malzenstwo to najgorsza porazka kiedy nie ma sie odpowiedniego partnera,brak zainteresowan to juz druga porazka.... Zycie jest zbyt krotki zeby ciagle prosic,walczyc ze soba bo jeden chce a drugi nic nie chce....