Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jest taka nagonka na to żeby kobieta miała męża rodzinę dzieci

Polecane posty

Gość gość
Racja.....nawet do lozka ciezko znalezc super buhaja.....same krotkodystansowe miernoty....nie wiedza jak zajac sie kobieta a potem zgrzyt, ze go zostawia....hahaha Jakby jeden z drugim nie byl takim egoista I dbal tez o przyjemnosc kobiety, to nie mialby problemu, ze ona nie chce sexu albo zostawila mnie bo pewnie tamten ma wiecej kasy. Co za prostaki....a tfu!

W mojej firmie dyrektor powiedział wprost, ze zatrudnia kobiety tylko dlatego, ze musi. Jest jakiś międzynarodowy program w korporacji, który promuje zatrudnianie kobiet.

''Racja.....nawet do lozka ciezko znalezc super buhaja.....same krotkodystansowe '' No właśnie, kolejny dowód na to, ze meżczyźni stoją dalej w ewolucji. W dzisiejszym świecie dla prawdziwego mężcyzny seks nie odgrywa żadnej roli, jest milion ciekawszych zajeć. Tylko dla was, jedyna forma rozrywki pozostaje bez zmian...

nas, was, ich...same generalizacje :) Nie masz nic ciekawego do powiedzenia o sobie samym, że się posługujesz takimi ogólnikami?

Gość gość
18.01.14 No to dlaczego jest tylu *****czy, tylu klientów u prostytutek, tylu facetów którzy proponują f****ng friend, tylu zdradzających żony? Ile NIESZCZEŚCIA jest przez ten wasz silny popęd z którym poradzić sobie nawet nie umiecie? nie mogę, KAŻDY twój argument jest inwalidą w momencie tworzenia go i widac to z daleka, to jest jakaś marna prowokacja..

Kobiety wszystkie są takie same, żadnej róznicy nie ma. Żadna nie ma ciekawego, pasjonującego życia, niczym sie nie interesuje.

wszystkich kobiet nie znasz, a sam nie sprawiasz wrażenia kogoś kto ma interesujących znajomych.

Gość krawiecc_
ten michał3 to jakis idiota i mowie to jako facet.. chlopie, zajmij sie tym czyms pozytecznym, skoro taki wartosciowy jestes, a nie siedzisz na babskim forum!

''No to dlaczego jest tylu *****czy, tylu klientów u prostytutek, tylu facetów którzy proponują f****ng friend, tylu zdradzających żony? Ile NIESZCZEŚCIA jest przez ten wasz silny popęd z którym poradzić sobie nawet nie umiecie?'' Zrozum, że dla prawdziwego mężczyzny, kobieta jest tylko rozrywką.

Gość gość
Ty nie miales zadnej trollu z malym fiutem

Gość gość
W dzisiejszym świecie dla prawdziwego mężcyzny seks nie odgrywa żadnej roli, jest milion ciekawszych zajeć. Tylko dla was, jedyna forma rozrywki pozostaje bez zmian... - aż oplułam monitor :D człowieku ty nic o swojej plci nie wiesz :D KAŻDY zdrowy facet ma parcie na seks i nie wiem czy znajdziesz chciaz JEDNEGO faceta na ziemi, ktory nie jest aseksualny ktory powie, ze seks nie odgrywa dla niego zadnej roli i ze zamiast kochac sie z ladna kobieta woli np. grzebac w jakims starym gracie :D :D :D SKOŃCZ WAŚĆ P*******Ć :D

Gość gość
18.01.14 kłóci się to z twoją idea 'faceci nie trwonią czasu na takie rzeczy' boże co za debil

''KAŻDY zdrowy facet ma parcie na seks i nie wiem czy znajdziesz chciaz JEDNEGO faceta na ziemi, ktory nie jest aseksualny ktory powie, ze seks nie odgrywa dla niego zadnej roli i ze zamiast kochac sie z ladna kobieta woli np. grzebac w jakims starym gracie smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif SKOŃCZ WAŚĆ P*******Ć smiech.gif'' Trafłaś w 10, napisałaś o mnie. Dla mnie samochody, stare graty to całe życie.

Gość gość
Jestem kobietą i pod wieloma zdaniami napisanymi przez Michał 3 mogę się szczerze podpisać. Niewiele jest kobiet, które robią kariery zawodowe i mają sukcesy finansowe. Kobiety myśląc, że pracują i zarabiają, w rzeczywistości mają "tylko" zajęcie czyli zajmują się czymś co uważa się za pracę, a tak naprawdę to są to zajęcia małoproduktywne, typu usługi, jakieś stanowiska w szeroko rozumianej kulturze. Wiele tych stanowisk mogłoby nie istnieć i świat poradziłby sobie bez nich. I jeśli chodzi o wynalazki, to również, tutaj mężczyźni są górą. Nie przypominam sobie by nawet jakieś urządzenie ułatwiające życie nam, kobietom, wymyśliła kobieta. Nawet podpaski są wymysłem mężczyzny. Kobiety za to chcą dorównać mężczyznom na innym polu, są coraz bardziej wulgarne, agresywne, samolubne i bezczelne. Zanikają cechy, które przypisywane były kobietom. To przykre ale kobiety same nie wiedzą czego chcą i dokąd dążą. :(

Gość gość
Nie moj zlociutki, kobieta jest rozrywka tylko dla fiutka, ktory nie potrafi tworzyc zdrowych relacji miedzyplciowych. Od takich chron nas panie. :D Zaden normalny mezczyzna nie bedzie traktowal kobiety jak zabawki. :O I musze cie jeszcze zdziwic tym, ze nie kazdy ma nudne zycie i niczym sie nie interesuje. Ja np mam bardzo duzo zainteresowan - psychologie, medycyne (głownie psychiatria, neurologia, choroby zakazne), dietetyke, biologie, kryminalistyke, troszke astronomii, lubie sie uczyc jezykow. :D Seks tez lubie jak cholera. :D :D Nie pocieszaj sie wiec, ze kazdy jest beznadziejny jak ty. :P

Gość gość
Nie podlizuj sie facetom , niby taka madra a daje im siebie na tacy

''Niewiele jest kobiet, które robią kariery zawodowe i mają sukcesy finansowe. Kobiety myśląc, że pracują i zarabiają, w rzeczywistości mają "tylko" zajęcie czyli zajmują się czymś co uważa się za pracę,'' Dokładnie! Kobiety pracują bo muszą, nie ma w nich pasji do robienia czegoś. Choćby nawet to co napisała poprzedniczka ''grzebania w starych gratach'' świadczy o tym, że kobiety nie znają znazcenia słowa hobby.

Gość gość
A gdzie widzisz podlizywanie, to są fakty.

Gość gość
Po prostu wyobrazcie sobie ze kazdy facet to krowie lajno

Gość gość
ty nie masz porownania debilu co jest lepsze - seks czy samochody - bo nigdy nigdy nie uprawiales seksu! :D jesli nigdy nie jadlam rokpola to nie moge stwierdzic, ze gouda jest lepsza od rokpola! a ty wlasnie robisz os takiego! ja j***e czlowieku co jest z toba nie tak? :D

Większość ludzi pracuje na pozycjach których nie lubią, w tym faceci. Pasję można mieć na boku...jak masz czas i pieniądze. ;)

Gość gość
No widzisz, gowno widzisz. Nie pluj na swoje kolezanki.

Gość gość
jeszcze jedna wada kobiet - podlizywanie sie facetom, widac to u dzisiejszych kobiet jak cholera, bo im się wmawia że jak będą same to będą niepełnowartościowe jeszcze gorzej niż było :/ manipulują nami jak cholera

Gość gość
Grzebanie w starych autach to nie pasja tylko choroba aspoleczna. Bo sam widzidz, niczego w sumie nie odkryles tylko zazlomowales garaz

Gość gość
Dokładnie! Kobiety pracują bo muszą, nie ma w nich pasji do robienia czegoś. Choćby nawet to co napisała poprzedniczka ''grzebania w starych gratach'' świadczy o tym, że kobiety nie znają znazcenia słowa hobby. - ja za rok zaczynam doktorat :D no ale to pewnie z tej mojej wrodzonej tępoty, ograniczenia umyslowego i dlatego ze mi facet kazal do roboty isc, a nie dla kariery i rozwoju nauki! :D

Taaa..."nie jestem feministką, zgadzam się z facetami, że kobiety są głupie...ofiary g****u same są sobie winne."

''Grzebanie w starych autach to nie pasja tylko choroba aspoleczna. Bo sam widzidz, niczego w sumie nie odkryles tylko zazlomowales garaz'' Ja właśnie grzebiąc w starych samochodach stałem się lepszym człowiekiem. Pomijając już fakt, że dzięki temu jestem w komfortowej sytuacji finansowej.