Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

laktatory jakie

Polecane posty

Gość gość

jakie macie laktatory, jakich firm i jak sie sprawdzają? w jakich cenach kupowałyście?

Gość gość
ja mam mini electric medeli. a właściwie 2, bo kupiłam używane, ale części "osobiste" kupiłam nowe. mam kupione tylko silniczki. ściągam dwoma naraz. jestem zadowolona.

Gość gość
aha, dzięki za opinię ktoś jeszcze?

Gość gość
ja używałam elektryczny Avent, bardzo mi pomógł :) ma opcje pobudzania laktacji - działa.

Gość karaiwina
Bardzo polecam dwufazowym laktator lovi prolactis. Jest bezbolesny. Świetnie sprawdza sie zarówno w domu jak i w podróży, gdyż można z elektrycznego przełączyć go na ręczny. Ma wbudowany wyświetlacz, który pokazuje czas odciągania co jest bardzo przydatne. Zapakowany jest w elegancką kosmetyczke. Posiadanie tego urządzenia bardzo ułatwiło mi moją laktacyjną drogę od samego początku.

Gość gość
A ja kupiłam za 300 i bez sensu, żeby odciągnąć 150 ml musiałam siedzieć 1,5 h! Gdzie moje 6 tygodniowe dziecko potrafiło "wytrąbić" 200 ml na raz, przeszłam na karmienie mieszane i odżyłam.

Gość gość
Avent eletroniczny z pobudzaniem laktacji, cos ponad 300zl chyba czy okolo, nie pamietam. rewelacyjny, wygodny, sprawny, naprawde pobudza i jest... ladny :)

lovi prolatis - szybki, cichy, wygodny. naśladuje ssanie dziecka, pobudza laktację, stymuluje brodawki - polecam