Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XAXAXOXO

Jak jest u prostytutki niedoswiadczony

Polecane posty

Gość gość
napewno otworzy ci dziewczyna,jak zadzwonisz zapytaj czy moze wiecej niz jeden raz,a najlepiej sie przyznaj ze to twoj pierwszy raz,jak bedzie normalan nic nie bedziesz musial myslec***przestaniesz sie stresowac,glowa do gory kazdy mial ten pierwszy raz tylko niektorzy juz zapomnieli i kozacza

Gość gość
napewno otworzy ci dziewczyna,jak zadzwonisz zapytaj czy moze wiecej niz jeden raz,a najlepiej sie przyznaj ze to twoj pierwszy raz,jak bedzie normalan nic nie bedziesz musial myslec***przestaniesz sie stresowac,glowa do gory kazdy mial ten pierwszy raz tylko niektorzy juz zapomnieli i kozacza

Gość gość
Przemysław?

Gość TomTomTom
ja tak zrobiłem i uważam że to najlepsze rozwiązanie.. po co masz się spinać czy zaimponujesz dziewczynie czy jednak narobisz sobie wstydu?! zadzwoniłem do dziewczyny z erisa.pl od razu powiedziałem jaka jest sprawa i powiedziała, że znają na takich specjalne sposoby.. jak pojechałem to była z koleżanką i tak się mną zajęły, że nie musiałem o niczym myśleć :)

Gość gość
Ja pierwszy raz tez mialem z prostytutka. Mialem 25 lat a ona 30. Bylo super. Powiedzialem ze jestem prawiczkiem i chcialbym by ona sie mna zajela. Mlodszej Tobie nie proponuje na 1 raz bo moze byc Tobie glupio ze jestes starszy i prawiczek a ona prostytutka.

Gość gość
Ja też idę do prostytutki na przyszło rok. Też będę miał 25 lat. Muszę sobie znaleźć taka po 30 stce.