Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zemścić się na kochanku który mnie uwiódł i zostawił

Polecane posty

Gość gość
dziewczyna, ja robilam tez to co ty ( u mnie byla odwrotna sytuacja , bo to moj maz utrzymywal kontakty z ex i dawal jej pieniadze) Nie wiem tylko czy z nia sypial... Weszlam pod przybranym nazwiskiem na facebook jej meza i jego znajomych, ktorzy przyjeli mnie i pisalam rozne rzeczy, co mi slna na jezyk przyniosla... Stres nie do wyobrazenia jaki mialam :) jej maz mial to na tablicy az jeden dzien, zanim to skasowal... ona nie miala facebook

Gość werrrrrrr
mogę się domyślać że ... rozwiedzie się że będzie z nią a co do czego tak po prostu zmył się nagle zachciało mu się tylko żonki a co z tą kobietą - ona w swojej wyobraźni zbudowała tyle marzeń na podsawie jego słów 'a one okazały się puste to wystarczy ... myśli że można bawić się czyimiś uczuciami , porzucić i mieć w d***e niech to wszystko do niego wróci jak bumerang... tylko ze zdwojoną siłą

Gość gość
dziewczyna, ja robilam tez to co ty ( u mnie byla odwrotna sytuacja , bo to moj maz utrzymywal kontakty z ex i dawal jej pieniadze) Nie wiem tylko czy z nia sypial... Weszlam pod przybranym nazwiskiem na facebook jej meza i jego znajomych, ktorzy przyjeli mnie i pisalam rozne rzeczy, co mi slna na jezyk przyniosla... Stres nie do wyobrazenia jaki mialam :) jej maz mial to na tablicy az jeden dzien, zanim to skasowal... ona nie miala facebook

Gość gość
Wybaczcie ale nie podam linka z wiadomych przyczyn. nie chce aby ktoś napisał jej info, ze wiadomość o ciązy to ściema. Musicie mi uwierzyć na słowo. ale emocje ....... uffffff Do gościa - obiecywał mi przez rok, że weźmie rozwód i zamieszkamy razem. A potem zerwał z dnia na dzień.

Gość gość
Możesz nawet 10 anonimowych kont zakładać i tak po IP cię namierzą. Mi jakbyś przysłała taką wiadomość to odpisałabym ci, ze masz 3 dni na dostarczenie mi zaświadczenia od lekarza o ciąży. Po 3 dniach zażądałabym publicznych przeprosin i odszkodowania za starty moralne, a jak nie to donos do prokuratury i spotkałybyśmy się w sądzie karnym. Daj linka do tej wiadomości, to uwierzę żeś taka głupia. :D

Gość gość
Możesz nawet 10 anonimowych kont zakładać i tak po IP cię namierzą. Mi jakbyś przysłała taką wiadomość to odpisałabym ci, ze masz 3 dni na dostarczenie mi zaświadczenia od lekarza o ciąży. Po 3 dniach zażądałabym publicznych przeprosin i odszkodowania za starty moralne, a jak nie to donos do prokuratury i spotkałybyśmy się w sądzie karnym. Daj linka do tej wiadomości, to uwierzę żeś taka głupia. :D

Gość gość
dziewczyno mialo byc :)

Gość gość
tak tak, prokuratura, sad, odszkodowanie :D wez leki na nofi, bo na glowe za pozno. autorko, ty lepiej napisz zonie na fejsiku wszystko, jak na spowiedzi. + dolacz jakies dowody, znaki szczegolne, historie rodzinne itp. czekam na rozwoj akcji :D

Gość gość
dziewczyno mialo byc :)

Gość gość
a zdradzonej zony nie sluchaj- jest po 40, a jej stary zdradza jak leci, ze wszystkimi :D jej nie pozostalo nic innego, jak wylewac jad na kafe :P

Gość gość
Głupie prowo tak samo jak i jego autorka :D

Gość gość
a moj maz ma kochankę, odkryłam to 3 dni temu. Jeszcze o tym nie wie, ale dostanie im sie po łapach obydwojgu. A tej pani lekkich obyczajow (wiedziala ze ja istnieje bo mnie zna) tak zrobie kolo piora ze cale miasto sie dowie jaka jest cichodajka i puszczalska.

Gość gość
nie dawaj zadnego linka, zdradzona stara torba napisze tamtej, ze to sciema :) a ty, stara torbo, mozesz zadac co najwyzej, zeby twoj stary cie w******* na koniec dnia. oczywiscie po tym, jak wroci od kochanki :D daj znac, jak smakuje jej c**ka :D 🖐️

Gość gość
No to napisz mi takie info na fb, że mąz mnie zdradza i jesteś z nim w ciąży, to zobaczysz gdzie się spotkamy. :D czekam :D

Gość gość
Nic jeszcze nie odpisała, bo cały czas sprawdzam w nerwach. Może jutro zobaczy rano , w końcu to poniedziałek. jak będzie chciała dowodów to napiszę jej że robiłam test i podam swoje imię. On je przecież zna to zesra się ze strachu.

Gość werrrrrrr
no fakt nie podawaj tego linka bo tutaj złośliwi więc prześlą jej linka do tematu ale napisz jak się sytuacja rozwinęła jak coś się będzie działo właśnie - może on ma pieprzyk w szczególnym miejscu albo coś napisz jej to wtedy się nie wywinie albo opisz jej dokładnie jego przyrodzenie a sex to wiadomo-z kochanką mógł preferować inny niż z żonką oni często tak mają ze ślubną po bożemu a na boku hulaj dusza piekła nie ma

Gość gość
Stul ryja śmierdzący wycierusie, co każdy chłop wyciera penisa o twojego ryja :D

Gość gość
napisze ci, ze c ie zdradza :D ale wysle tez dowody, nie martw sie :D nie na darmo moj ojciec pracuje w policji :P

Gość werrrrrrr
racja tak napisz że test a wiadomo test ....może się mylić i póżniej się nie odzywaj nie podawaj szczegolow który tydzień itd. stary pryk będzie w strachu a ona już mu jazde zrobi :)

Gość gość
Ja jakby m takie info dostala to by sientego samego dnia facet pakowal.

Gość gość
Jakby co opiszę też jej dokładnie jego przyrodzenie. Nie wywinie się. dzięki dziewczyny za inspirację. Od razu nastrój mi się poprawił, choć cały czas jestem cała w stresie.

Gość gość
Miałam kiedyś koleżankę jej mąż taki bawidamek. No i zakręciła cycem taka młoda i ten poleciał jak pies na gnat, ale z żoną zbyt dużo go łączyło więc sie przestarszyl. Tatmta nagle oszalała bo koleś przepadł z dnia na dzień. Zaczęła wydzwaniać , cudować w końcu napisala do żony ze jest z nim w ciazy. Finał taki ze sprawa skonczyla sie w sadzie, gowniara zaplacila odszkodowanie. Zona meza kopnela w d**e, a maz kochanke bo stwierdzil ze jest chytra zdzira ktora go chciala naciagnac na szmal.

Gość gość
No to czekam kretynko z buna wyobraźnią :D A mój mąż jest prokuratorem :D To się tatuś policjant ze wstydu zapadnie pod ziemie, jak się wszyscy w komendzie będą z niego śmiać, że ma corkę łajdaczkę :D Jeszcze biedaczek zawału dostanie :D:D:D

Gość gość
Nie zawsze sprawdza ją po IP. Jak masz neta bezprzewodowego to nie wykryją twojego IP bo on jest cały czas zmienny.

Gość gość
Prowo głupiej dziwy hahahah

Gość gość
prokuratorem w Pomiechowku :D smieszna stara suko, mam internet w TP-sie i IP zmienia sie co kilka sekund :D i co, i co? smakowala c**ka mezowskiej kochanki? :D

Gość gość
Gościu z 21:17, prokuratorzy nie biorą za żony takich kretynek jak ty więc nie ściemniaj i nie obrażaj prokuratorów. Oni mają za żony inteligentne kobiety.

Gość gość
Czekam na to info :D

Gość werrrrrrr
nie ma sprawy :) trzeba tępić tych co obiecują złote góry a później tylko żonka się liczy niech zapomną że będą w domowym zaciszku z żonką wieczory spędzać powinna go pogonić w samych majtach na ten mróz :)

Gość gość
No co jest? Odwagi zabrakło? Spróbuj a sama się przekonasz kim jest moj mąż :D