Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zemścić się na kochanku który mnie uwiódł i zostawił

Polecane posty

Gość werrrrrrr
Odpisz jej na priva ale kulturalnie- witam pani maz obiecywal mi wspolne życie bylismy w zwiazku przez rok ostatnio urwal nam sie kontakt a test potwierdza ciaze(on byl moim jedynym partnerem sexualnym) proszę o kontakt gdyż chcialabym ustalic kwestie uznania dziecka alimentów itd a jak babka będzie misla jakieś si to powiedz ze mozesz opisac jego przyrodzenie na dowod ze uprawialiscie sex (a za to on zjebke dostanie pewne) i dorzuć jej jakas fote(dobrze ze takie posiadasz ) będzie mial jazdę i kulturalnie żeby cie nie wziela za małolatę powodzenia dozuj im emocje im dluzej zonka nie będzie miala kawe na lawe tym lepiej bo da mu niezle popalić niech oboje cierpią czemu jego zona ma byc szczesluws a ty niby cierpiec nie jestes gorsza a on mogl predzej myśleć ze ma żonę

Gość gość
http://www.papilot.pl/zycie/2134/Pobila-meza-i-jego-kochanke-za-zdrade.html.A ip nawet zmienne mozna namierzyć . Dziwi mnie tylko dlaczego upokorzylas zone przed jej znajomymi ? Dlaczego nie poinformowalas ja twarza w twarz .Tchorzem zalatuje .On zonie wytlumaczy ,ze raz po pijaku zdradzil ja .A ty zostaniesz wariatka .Ciazy nie bylo i nie ma .To bedzie dowod na to ,ze dzialasz irracjonalnie .

Gość werrrrrrr
To niech opisze kiedy sie spotykali co mowil żonce ze niby jedzie do innego miasta fajnie mi po pijaku a nawet jakby powiedział ze po pijaku to zona będzie miala go za k****arza który nie panuje nad wlasnym h**en i trzeba go pilnować będzie od tej pory chodzil jak pies na smyczy

Gość gość
No i jak nic będzie próba wyłudzenia pieniędzy na ciąże której nie ma i nigdy nie było. Z resztą jak nic zażądają zaświadczenia od ginekologa o ciąży, a następnie badań genetycznych dziecka. Kochanek jak się zorientuje, że się mściłaś, a domyśli się na 100% to ci taką jazdę zrobi, że nie będziesz widziala, gdzie masz zwiewać. Ona żony nie upokorzyła. Jak się wyda, że zadnej ciąży nie ma to wszyscy znajomi tej żony jednogłośnie stwierdzą, że jakaś psycholka zakochała się w jej mężu i bezczelnie chciała rozbić małżeństwo.

Gość gość
puszczają się dzi/wki z żonatymi, a jak kopnie w zad, to się mszczą wredne suki.

Gość gość
Trzeba było napisac prawde tzn ze byliscie razem, dowody masz i tak. To bymi npwystarczylo.

Gość gość
No ale kafeterianki zawsze rada sluza :) .Nie ma to jak siedziec przed monitorem i zagrzewac do zemsty :) .A zemsta jest domena bogow a nie zwyklych pelikanow .I tak mysle ze to provo bylo .

Gość gość
To ci forumowe szmaciska doradziły i zniknęły, a ty teraz zostałaś sama z poważnym problemem. Tak się właśnie kończą zemsty na kochankach. Mogłaś jej prawdę napisać, a nie wymyślać ciążę. Oni już się zorientowali, że kłamiesz po tym jak nie odebrałaś od niego żadnego telefonu. Wypij teraz piwo, które sama naważyłaś. Oj będzie się działo :D

Gość Informatyk Andrzej
Nasraj do torebki, zpakuj iwrzuć im do skrzynki

Gość gość
następny doradca internetowy się odezał

Gość gość
autorko, opisz zonie prawde, ze szczegolami, poprzyj opowiesc zdjeciami, dowodami. jesli jest rozumna kobieta, bedzie wiedziala, co zrobic. a tych oszolomow od brzytew i namierzania nie sluchaj :D oni (ona_ pisze tu od lat, jest zdradzona zona, w powtornym malzenstwie maz tez zdradza. dlatego wyzywa sie i grozi kochankom :D ps. jej obecny jest swietny w te klocki :D

Gość gość
up dla osmieszanych zonek i ich puszczalskich mezow :D

Gość werrrrrrrrrrr
kto pisze o wymuszeniu pieniędzy? przecież autorka nie - poowiedziała daj kase na skrobanke tylko informuje o ciąży a jeśli chodzi o alimenty - to normalne że dopiero jak się dziecko urodzi załatwi formalności a teraz tylko chce z tym panem obgadać tą kwestie tak polubownie :) a że do narodzin droga daleka to może poronić albo coś i to ze stresu przez tego kochanka :))

Gość werrrrrrrrrrr
autorko - jakieś postępy w sprawie kochanka ? pamiętaj - dozuj wszystko i mów że sama będziesz wychowywała dziecko , nic nie musisz jak się urodzi to będziecie się komunikować i wszystko będzie na drodze formalnej - na początek wniesiesz pozew o ustalenie ojcostwa , wskazując tego pana

Gość gość
Tak, są postępy. Opisałam żonie nasz romans. Ona nie odpisała nic, ale on pisze mi teraz wulgarne smsy i dzwoni jak natrętny. Chyba będę musiała zabarykadować się w domu jak mu coś strzeli do głowy.

Gość werrrrrr
czyli gościu ma jazde w chacie ona nic nie pisze bo jej szczęka opadła pewnie z wrażenia teraz pewnie on się tłumaczy no i boi bo jeśli by się okazało że naprawdę jesteś w ciąży to jest pogrzebany nie wpuszczaj go ani jej uważaj na siebie raczej ci nic nie zrobią - ale wiadomo stres jest lkepiej unikać kontaktu tete a tete z nimi

Gość werrrrrr
a sama mieszkasz czy z kimś ? w jakimś bloku czy w ustronnym miejscu jeśli można wiedzieć ?

Gość POLACY TO iDIOCI
Mój pseudonim dotyczy się tylko ludzi którzy mają takie wypowiedzi : ty szmato, żałosna jesteś , dobrze ci tak , k****, d***** itp same epitety na autorkę tego wpisu. nie bronie jej powód gdyż jest sytuacja jaka jest denerwuje mnie tylko ze chce sie na mim mścić. W*******Ą mnie wręcz opisy tylu ze jej wina , ma na co zasłużyła a on? to on ma żonę pewnie i rodzinę wiec czemu on nie poniósł żydach konsekwencji ? przestańcie sie pastwić nad kobietami dawać im krzyż , który targać muszą za siebie i za mężczyzn. W polskim narodzie jest mentalność taka: 1- koleś zaliczający mnóstwo kobiet to maczo kobieta w tym samym przydatku szmata i łatwa 2- mężczyzna odchodzący od żony szokującego kobieta zaś głupia i niewiedząca co chce powinna sie cieszyć ze w ogóle meża ma 3- zdrada kobiety a zdrada faceta tu jest szok polskie społeczeństwo przyzwala na zdrady mężczyzn , ale najważniejsze tylko zeby z nią był kobieta jeśli zdradzi największa szmatą i zdzirą jest 4- jesli romans ma facet to nie on jest gorszy tylko jego kochanka gdyż to ona rozwala rodzinę a nie mężczyzna jeśli jest na odwrót kobieta jest na przegranej pozycji jest ostatnia k***ą O co tu chodzi kobiety do jasnej cholery zapełznijmy byc solidarne , bo właśnie wy KOBIETY, MATKI POLSKI wydajecie najgorsze osądy wobec własnej płeć. zacznijcie bronic się nawzajem zacznijcie myśleć działać ale wy faceci tez nie jesteście lepsi wyprawowaliście sobie miedzy sobą solidarność tak zwaną i trzymacie właśnie taki schemat jak wcześniej wymieniłam i wiecie co szacun bo baby to czasem głupie stworzenia które dają cie cisnąć w kąt

Gość POLACY TO iDIOCI
a co do autorki wpisu nie wiem czy to prowokacja czy naprawdę jesteś tak okrutna osobą, jeśli wiedziałaś ze on ma żonę to sama wpędziłaś się w ten wir , wir poniesienia konsekwencji danej sytuacji wir niepewności itp. jestes okrutna gdyż zraniłaś i zdeptałaś serce kobiety która jest niczym winna po co jej mówiłaś o romansie może ona woli być ślepa i unikać jakichkolwiek oznak na jego zdradę może ona tego nie chciała w ogóle wiedzieć co!? nie pomyślałaś o tym?! on jest ch**em to fakt ale każdy frajer kiedyś sam wpadnie nie musiałaś jej upokarzać pisząc do niej. Zemsty są na rożne sposoby mogłaś go pomęczyć psychicznie a niech żyje w strachu a może powiesz a może nie mogłaś pograć na jego emocjach strachu , ale nie na bezbronnej kobiecie

Gość gość
poszukaj sobie nastepnego zonatego , bo taki poleci na kazda , pewnie zaden inny cie nie zechce bedziesz miala zemste , ze ci sie zyc odechce !!!!!!!!!!!

Gość gość
Śmieszy mnie, jak wszyscy wybielacie tych swoich mężusiów, a winicie kobiety. Tak zdarzają się takie, które i żonatemu nie odpuszczą, ale jest wiele takich, które jak ja mają zasady. Też raz do mnie podbijał mężczyzna, który na pozór był normalny i wolny. Kiedy zaczęło mi coś w jego zachowaniu nie pasować,sprawdziłam go i okazało się, że ma żonę i dzieci, o czym oczywiście mi nie powiedział. Nie byłam z nim, nie spotykałam się. Ale gdybym chciała zrobić mu na złość, to nic łatwiejszego - ma tyle e-maili od niego z jego firmowego e-maila, że żona od razu by go pogoniła, i dobrze. Bo zasługuje na to, by nie mieszkać pod jednym dachem z draniem. Niby skąd mogłam wiedzieć, że jest żonaty? Obrączki nie miał i nic nie powiedział, jego kilku kolegów też nie pisnęło słowem.

Gość gość
W końcu ona przegrala z żonką żonka poczuła teraz smak zwycięstwa powiecie jaka walka ,ona o niczym nie wiedziała ...cóż źycie to ciągł walka

Gość gość
kochanka to specyficzny rodzaj kobiety, bierze co chce i nie liczy się z nikim, a jak facet się wymyka, to się mści.

Gość gość
Trudno takie ś****wo nazwać kobietą.

Gość gość
zonaci czesto szukaja cos na boku a madre kobiety o tym wiedza i nie zadaja sie z takimi . Nie zbudujesz wlasnego szczescia na cudzym nieszczesciu !

Gość gość
To prawda , nie da sie takiej wydry nazwac kobieta :(

Gość gość
I jak tam u ciebie autorki ?

Gość gość
a tych oszolomow od brzytew i namierzania nie sluchaj smiech.gif oni (ona_ pisze tu od lat, jest zdradzona zona, w powtornym malzenstwie maz tez zdradza. dlatego wyzywa sie i grozi kochankom smiech.gif ps. jej obecny jest swietny w te klocki smiech.gif x Hahahaha jedną z osób, która pisała o namierzeniu jestem ja. Przyznaję się szczerze, ale widzę, że jeszcze inne osoby mnie poparły i miały rację, że nawet przy zmiennym IP można namierzyć. Na kafe piszę od października 2013 roku i żyję w szczęśliwym małżeństwie od 20 lat kretynko z wybujałą wyobraźnią. Seks mam z mężem udany i to cię tak gryzie przygłupi wycierusie, co wyje na kafe od x lat i każdą żonę traktuje jak wroga, bo zazdrości męża i rodziny. Na takie ufajdane szmacisko jak ty to żaden normalny mężczyzna nie chce nawet splunąć, bo się obawia, ze mu później będziesz wmawiać nieistniejącą ciążę tak jak doradziłaś autorce. :D

Gość gość
powinien ci teraz kochanek morde obić za kłamstwo bo w żadnej ciązy nie jesteś. dzwoni do ciebie i pisze wulgarne smsy bo domyślił się prawdy. żona ci nic nie odpisała bo to kobieta z kasą i z łajdaczką dyskutować nie będzie. były kochanek się dalej tobą zajmie już on c***odziękuje za tą zemstę. a ta mądra inaczej co ci tak podpowiada niech weźmie młotek i wali się nim w łeb już do końca swojej nędznej egzystencji bo żaden żonaty facet nie musi gadać i nic ustalać z lafiryndą dopóki lafirynda nie udowodni mu że to jest jego dziecko. tak więc obecna rozmowa o alimentach na dziecko które się nigdy nie urodzi to już jest próba wyłudzenia pieniędzy. słuchaj autorko dalej głupiej łajdaczki z kafe to z sądu wyjdziesz z wyrokiem albo nakazem na przymusowe leczenie w psychiatryku.

Gość gość
Tak jest autorko. Zabarykaduj się w domu i nigdzie nie wychodź, nawet do sklepu. Najwyżej zdechniesz z głodu i to będzie uczciwa kara za oszustwo. :D A jak ktoś będzie pukał do twych drzwi, to złap duży wazon albo inny ciężki przedmiot i stań za ścianą, żebyś mogła przywalić jak ci wejdzie razem z drzwiami :D Gdzie jest ta obłąkana szmata, co mi miała wysłać na fb wiadomość o zdradzie męża? Jakoś do tej pory nic takiego nie dostałam. Za to widzę, że dalej smaruje na kafe idiotyzmy wymyślone w swej chorej łepetynie. :D:D