Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elena874

dla nowych forumowiczek z problemem zajścia w ciąże

Polecane posty

No to super oby się udało będe trzymać kciuki.....Daj znać jak będzie po wszystkim.....

Gość elena874n
dziewczyny najbardziej się boję że nie zareaguję na leki:(

Musisz wierzyć, że się uda..... bede trzymać kciuki tylko daj znać jak będzie po wszystkim.............

Gość elena874n
pomysłł napewno się odezwę. ja zawsze mam czarne myśli. panikara ze mnie i już :)

Musisz mocno w to wierzyć zobaczysz, że się uda zawsze trzeba być dobrej myśli a wtedy wszystko zaczyna być bardziej kolorowe

Gość elena874n
czy ktoś tu jeszcze zagląda?

Hej dziewczyny jestem tu nowa ... od 2 lat staramy się z mężem i nic :( Wyniki świetne HSG też od 2 lat na bromergonie i Foliku teraz czekam na stymulacje i inseminacje jestem ciekawa czy to coś da bo chyba zaczynam już siadać.....

Gość elena874n
o ktoś tu zagląda:) pomysłł ja od 23 zacznę brać zastrzyki:) gonal i menopur. mam nadzieję że się uda, chociaż też sie boję. a co u was? witamy 87srem. my z mężem również od dwóch lat się staramy i teraz przyszedł czas na in vitro. inseminacji nie mieliśmy bo lekarz stwierdził że szkoda czasu i pieniędzy na nią. ja mam wysokie AMH i dlatego nie mam owulacji.

Gość elena874n
87srem nie poddawaj się głowa do góry:) masz nas razem zawsze raźniej:)

Kurcze wszystko się przeciąga w maju miałam pójść do endokrynolog a go nie ma wizyte mam wyznaczoną na 9 czerwca zobaczymy co mi powie. A co bedzie kazał brać mężowi bo jak się okazało ma wysoką prolaktynę.....:-(

Gość elena874n
pomysłł powiedz mi skąd jesteś? tam gdzie się leczę jest dobry ginekolog endokrynolog.

Gość elena874n
z okolic Trójmiasta. ale koło Łodzi w Rzgowie też jest Gameta:) polecam tą klinikę

No zobaczymy co mi teraz endo powie jak coś to pojdę tam gdzie mi poleciłaś...

Gość elena874n
hej dzisiaj drugi dzien stymulacji. jak narazie jest ok, nie ma ekscesów.

Gość elena874
hej dziewczyny jestem juz po punkcji. Jeszcze nie wiem kiedy transfer bo musze dojsc do siebie. 17 sie dowiem

Gość Zielona Łąka11
Hej, zagląda tu jeszcze ktoś? Elena, ma nadzieję, że już w ciąży jesteś. A inne dziewczyny jak? Czekam na wieści

Przepraszam ale nie przedstawiłam się. Witam wszystkich usmiech.gif Pozwolilam sobie dołączyć do grona starających się o Ukochane Dziecko Jestem kobietą przed 30 i od maja 2014 nie biorę tabletek anty i wtedy zaczęły się starania o potomka. Jeździłam trzy razy na ocenę a gdy nie pojawiała się @ to duphaston. Teraz od listopada 2014 nowy lekarz i w grudniu miałam wziąć clo ale oczywiście w swiatecznej krzataninie zapomniałam. Czekam na @ ale spóźnila się trzy dni więc czas na femoston hormony na wywołanie i potem szybko pakiet badań hormonalnych i kolejna ocena. Takie mały skrót co u mnie. czytam od dłuższego ten temat i mam wrażenie że znamy się. Trzymam kciuki za Nas wszystkie i gratuluję tym które miały już okazję zobaczyć dwie kreseczki. Musimy być wytrwale w dążeniu do celu. Mam nadzieję że zostane przyjęta do Waszego grona pomimo tego że są plany odnośnie utworzenia zamkniętej grupy