Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci są podli przytulają się i są mili tylko jak chcą seksu

Polecane posty

Gość gość
baby najczęściej szukają bogatego, żeby same nic nie musiały robić tylko ciągnąc od faceta 1) kase, 2) wiadomo :D

"weź pigułkę":D BSA, ale to nie jest brunet w okularach;) nie, fiku nie znajdzie, bo piszę o tym na forum, a to forum ma złą energię natomiast ja to mam w marzeniach, a na forum tylko wspomiam

brokeninside87-Myślisz że ci się uda będąc asem? Albo zamierzasz iść na kompromis i się zmuszać do seksu?

e tam zaraz zmuszać to jest najmniejszy problem jak miałabym z kimś być 25 lat jestem sama, mam "panieńskie nawyki". przy ujarzmianiu mnie seks jest najmniejszym problemme, już mogę mu nawet dać (gdybym go kochała). zastanawiające, że widzisz tylko problem samego seksu a nie problem w tym, że as/nieas mają kompletnie inną psychikę. czytam forum SEA i rozumiem wszystkie problemy. czytam kafeterię i to dla mnie kosmos.

Gość gość
Niektórym babom sie popierdzieliło we łbach od tego, że faceci je wychwalają i mówiąc jakie to one są super, tym sposobem chcąc ją poderwać, a niektóry. dziewczynom EGO rośnie i myślą, że są pępkami świata.

zresztą tamten facet na pewno był seksualny, widać, żeby mnie zeżarł na dwa kęsy. a mimo tego był męski, melancholijny, z pasjami, aspołeczny, po prostu mój. tylko że z panienką w związku był. ona go już pewnie do reszty zepsuła:O

brokeninside87-Skoro jesteś ładna, jesteś w stanie sie zmusić do seksu, to gdzie ty widzisz problem? Facetom to wystarczy, każdy ma w końcu z czymś tam problem. Ale nie mądrze się, bo może sie nie znam.

Argen Spotkałem się z takim twierdzeniem: Im ładniejsza tym większe suczysko. x Muszę być paskudna.

Gość gość
broken jak jesteś z rocznika 1987 to nie możesz mieć 25 lat 😴 ale ty i tak jesteś projektem 😴

Gość gość
Facet to mechzniczne zywe stworzenie , taka prawda

Gość gość
Facet to mechzniczne zywe stworzenie , taka prawda kobieta jak coś robi to robi ukiernkowana na wszystko a nie tylko na wprost

brokeninside87-Lubisz aspoleczników? Kobiety takich nie trafią, akurat ja jestem aspołeczny ale seksualny, do tego stary i brzydki :D

aspołeczny, ale samodzielny. taki samotny wędrowiec przez życie. taki wilk:) ale jak trzeba to przywódca watahy:) a nie, że aspołeczny, bo depresyjny. niekoniecznie tak aspołeczny, bo jest ponadto:) i powinien być bez rodzinnego instynktu.

brokeninside87-Mówię o facetach, nie o siebie, ja to już wypadłem z zabawy ubiegania się o kobiety. Inne prawiki jeszcze próbują, piszą na portalach randkowych, czatach itp a mnie się nie chce, wolę być sam, wiec moje zdanie sie tu nie liczy, ale większość facetów patrz na wygląd i to im wystarcza u kobiet.

Gość gość
kobietki, feministki może lepiej niech was arab wychowa ;)

brokeninside87- Ja jestem aspołeczny, bo ludzie mi na nerwy działają i nie mam przyjemności, jak z nimi przybywam. Akurat moje pasje świetnie się komponują do mojej aspoleczności.

BSA, też fajnie:) nie wiem, czy patrzą na wygląd, ja jak mi się ktoś podoba, to się staram ładniej wyglądać, oczywiście bez sztuczności wygląd to bardziej przejściowe hobby a, no i takie podstawowe dbanie o wygląd bierze się u mnie ze strachu przed epizodem depresyjnym.

Gość gość
ja to bym wszystkich samców w******* w kosmos, a muzułmanów i murzynów to już w pierwszej kolejności, bo są obleśni nachalni i nie szanują kobiet. ale generalnie to każdemu facetowi należy zamontować rakietkę w du psko i sajonara 🖐️

Gość gość
starych prawików też?

Gość gość
zmiażdżyc męskie plemię - mam taka fantazję

Gość gość
"starych prawików też?" starych prawików też trzeba wyj/ebać w kosmos, bo są zagrożeniem dla kobiet, mogą zacząć chodzić po nocach i nas g*****ć. poza tym prawiki nie zasługują na to by stąpać po ziemi, niech se w kosmosie pofruwają

Gość gość
ja tam nikogo nie gwałcę, zresztą i tak nawet po nocy nigdzie nie chodzę. stare prawiki już są przyzwyczajone do samotnosci i żadnej baby nie chcą.

Gość gość
stare prawiki mogą robić za eunuchów :D

Gość gość
faceci są podli z natury i trzeba się ich pozbyć z tej planety raz na zawsze. będzie spokój od ich głupoty i śmierdzących penisów.

Gość gość
doskonale widać, że mało która z was gustuje w porządnych mężczyznach

Gość gość
Przestań jęczeć parszywa suko, nie łajdacz się przez najbliższe kilka lat i zajdź sobie wolnego faceta to może będzie miał cię kto przytulć