Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci są podli przytulają się i są mili tylko jak chcą seksu

Polecane posty

Gość gość
gość Dokładnie! Nie ma dobrych facetów, wszyscy są beznadziejni, nigdy nie zaufam żadnemu facetowi, aż strach pójść z takim do łóżka, bo jeszcze się okaże że po wszystkim 'nagle' straci zainteresowanie, a my zostaniemy na lodzie, nierzadko ze złamanym sercem... x Skoro lecisz i wybierasz takich facetów to masz problem ze sobą

Gość gość
ja już zdecydowałam się na życie w samotności, bo faceci to zera

Gość gość
Faceci są beznadziejni.

Gość gość
gość ja już zdecydowałam się na życie w samotności, bo faceci to zera x Skoro nie chcesz fajnego porządnego mężczyznę to Twój wybór.

Gość gość
Faceci kaput!

Gość gość
kobiety są dla facetów stanowczo za dobre! ale koniec tego, ja tam się nigdy nie będę błaźnić przed facetem. Jeśli oni nie chcą wyginąć sami z siebie, to będę ich w sobie rozkochiwać i zostawiać, może złamię im serce tak mocno, że skoczą z mostu! Tak jest będę ich powoli wyniszczać!

Gość gość
Ja chce miłego, porządnego, któy mnie nie zrani. Trafiam na takich, są mili, szanują mnie, okazują zainteresowanie. Wtedy ja jestem sobą również, jestem miła, pomocna z poczuciek humoru, rozmawiam na różne rtematy z nimi jednoczesnei mając włąsne zainteresowania i paske, którymi moge się zdielic. Oni jednak po kilku miesiacach stwierdzają, że to nie to czego szukają, po czym wzdychają do takich, którym głównymi zainteresowaniami są ciuchy, włosy i lakiery do panzokci stwierzdają i potem lametują, ze kobiety nie chcą porządnych facetów :P Bo niesty faceci nie chcą porządnych zdiwczyn... Taka prawda ;)

Gość gość
zdiwczyn? Nie tego nie chcemy wolimy dziewczyny

Gość gość
dokładnie faceci chcą jakichś femme fatale która wyczyści ich portfel do zera. i ja też już taka jestem, nie będę dobra dla facetów bo na to nie zasługują. ja ich tylko wykorzystuję.

Gość gość
ohhh najmocniej przepraszam za literówki! Mocno obiecuję poprawę. Pierdyliard razy sprawdzę tekst przed wysłaniem, po uprzednim skonsultowaniem z prof. Miodkiem. Co nie zmienia faktu, że taka jest smutna prawda. Faceci nie chcą dobrych, porządnych dziewczyn, a potem wypominają, ze to kobiety nie chcą dobrych, miłych facetów.

Gość gość
Gdyby kobiety chciały porządnych mężczyzn to same by się do nich odzywały

Gość gość
Faceci nie myślą.

Gość gość
powyrywać facetom te ku/tasy!

Gość gość
kolejne frustratki to wybierały dupków

Gość gość
buahahahaaaaaaa przeciez wy sie do niczego innego nie nadajecie , jak tylko do sexu i to jeszcze nie wszystkie :)

Gość gość
a faceci do czego się nadają? chyba tylko do walenia/ gru/chy i żłopania piwska przed TV

Gość gość
to czemu nie chcecie facetów niepijących? a no przecież tacy nie są dla was atrakcyjni :P

Gość gość
A co mają być niemili jak chcą sexu? kobiety tez są miłe bo tez czegoś chcą.

Gość gość
Faceci zawsze powinni być mili dla swoich ukochanych

Gość gość
jak wybieracie drani to wasz problem

Gość gość
wszyscy faceci to dranie, ile razy już widziałam tych niby "spokojnych" gdzie po wielu latach małżeństwa palma im odbijała, chyba się nie wyszaleli w młodości czy chooj wie co, ale jedno jest pewne - wszyscy faceci są tacy sami, beznadziejni egoiści.

Gość gość
Nienawidze facetów.

Gość gość
Lecicie na dupkow to zamknąć gęby i nie jęczeć jakoś inne kobiety nie mają takich problemów.

Gość gość
Faceci to interesowne zwierzęta

Gość interesowne zwierzę
Stary temat i już dawno nie jary.

Gość dupniety_na_umysle
Oczywiście, że faceci czegoś chcą jak się przytulają. Ja cale życie pragnąłem przytulania i teraz dopiero w wieku 35 lat to dostaję. :)

Gość gość
ja taki nie jestem i przez to nie szukam laski - ona nie lubią jak facet bezinteresownie je przytula

Gość dupniety_na_umysle
Widzę, że znasz umysł każdej kobiety i wiesz czego wszystkie pragną a czego nie. Przytulenie bezinteresowne nawet nie jest złe, działa bardzo korzystnie na nasze organizmy.

Gość gość
My tylko nauczylysmy sie na facetow narzekac, to ze sie przytulaja to jest normalne ale rozbierac to juz same sie rozbieramy, obciagac to same do tego sie pchamy, nogi tez same rozkladamy i jeszcze do tego duupe podbijamy, jak czujemy ze jeszcze nie calego w sobie mamy,czesto zadamy glebiej i mocniej. A wyc to tez nie z bulu tylko z rozkoszy wrzeszczymy.A my kobitki jak nam sie facet spodoba to tyle kolo niego sie krecimy i tak mu nadskakujemy dopuki pod nim sie nie zwijamy i jego calego ku/tasa w pchizdzie nie mamy A nas juz przerabal tak az cialo drgawek dostawalo to jest okey do nastepnego razu dopoki nie bedzie pisiulka swedziala i hu/ja sie dopominala