Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna bo samotna

Czy wyjechałybyście bez męża na urlop

Polecane posty

Gość smutna bo samotna
Długo 18 lat- niedługo bylibyśmy pełnoletnim małżeństwem. Jutro po pracy rozmówię się z nim, Albo jedzie on, albo baby opanują bieszczady.

Gość ewelineczka29
i bardzo dobra opcja postaw sprawe jasno a zemna mniej kontakt w razie W ja ostatnio rozwarzałam wyjazd do egiptu na 2 tygodnie i nie miałam z kim mój mąż nie wyjedzie dobrowolnie bo to pracocholik praca ważniejsza wyjechałabym ale nie mam z kim normalnym płace za siebie prosty układ

Oczywiście że powinnaś jechać może nie tyle sama co z jakąś koleżanką. Taki wypoczynek z dale od siebie może wam dobrze zrobi. Praktycznie jeśli już pojedziesz to czas będziesz miała tylko dla siebie. Będziesz robić to na co masz ochotę iść gdzie zechcesz. Nikt ci za uszami nie będzie ględził.

Gość smutna bo samotna
Ok , ja uciekam spać, bo jutro praca. Mam od rana komputer włączony, także będę tu zaglądać. Fajnie byłoby mieć taką wyjazdową koleżankę. Jak coś to na wakacje miałam w planach Grecję, albo właśnie Egipt

Gość ewelineczka29
no widzisz ja tez zmykam bede popołudniu bo od rana w pracy ale telefon mam daj cynka zadzwonie pogadmy pozdrawiam

Gość ewelineczka29
juz jestem w domku

Gość gość
chyba nici z wyjazdu

Gość smutna bo samotna
Ja jadę na końcówce baterii w laptopie. Klęska z pogodą . Od świtu nie ma światła. Ponoć mają dzisiaj naprawić. Masę kabli pourywał lód i wiatr. Z mężem jeszcze się nie rozmówiłam, bo coś dzisiaj długo jest w pracy. Jak włączą prąd to później będę. /Zostało mi 8% baterii

Gość ewelineczka29
ok ja tez będe pozniej aż tak u ciebie huragan u mnie leje cały dzień czemu sie do mnie nie odezwałaś pogadałybyśmy sobie przez tel.

Gość gość 157
No pogoda rzeczywiście do bani lej lej i leje. Żeby chociaż trochę mrozu przyszło zamiast tego deszczu to nie było by tego błota. W taki dzień jak dziś to najlepiej wybrać się na basen i saunę.

Gość smutna bo samotna
Jestem, mam narazie dostęp do cywilizacji. Dramat jakiś z tą zimą. Kochana telefon też mi nie działał.

Gość gość
Ja wyjechalam bez meza na urlop. 5 dni-Czechy, Praga. Pojechalam z bratowa meza. Tym naszym matolom nie pasowalo. Termin, wszystko bylo juz umowione. Nie chcialysmy marnowac okazji. Byla to zorganizowana wycieczka. Powiem Wam- NIGDY WIECEJ!!!!!! Same malzenstwa w autokarze. Baby patrzyly na nas, jakbysmy tam pojechaly chlopa szukac. Nie wiem dlaczego, wszyscy nas wzieli za jakies mlode gowniary i doslownie wszyscy na nas *laski* wolali. No masakra, nigdy wiecej.

Gość gość
Jestem mezatka 12 lat dziecko ma 11 lat od 8 lat wczasy robie sama,lepiej tak nniz na wczasach sie klocic nasza decyzja,a jak sie mezusiowi nie podobobba to nieech oodejdzie zarabiam wiecej niz oon:-)

Gość ewelineczka29
ano szkoda odezwij sie jak minie atak zimy i co z tym wyjazdem pojedziecie czy nie gadałaś z mężem jeszcze

Gość smutna bo samotna
Rozmawiałam, narazie twierdzi, że pojedzie z córką, Nie chcę jeszcze skakać z radości, bo zaczyna udawac chorego. Wiesz ja mogłabym mu zrobić na złość i pojechać bez gadania, ale z powodu tej pogody trochę u mnie rozsądek bierze górę. Ja nie potrafię jeździć pociągami, ani autobusami. Ale mam nadzieję, że podtrzymamy tę naszą znajomość i jeszcze zaszalejemy. Z tym, że jeszcze dwa dni, w razie dłuższego udawnia jadę, już się naszykowałam.Nie spędzę z nim uropu pod jednym dachem.

Gość smutna bo samotna
no i gdzie się podziałaś?

Gość gość
baby to są głupie, dzwoniłaś na ten numer telefonu, oskubali by cię i wracałabyś z podkulonym ogonem do mężusia

Gość ewelineczka29
oczywiście że podtrzymuje moze uda sie nam gdzieś wyskoczyć może i za granicę wszystko przed nami jestem normalna mężatka i nikogo nie skubie tylko szukam do wojarzy normalnej koleżnaki z dziećmi rodzinna możemy jechać nie mam nic do ukrycia

Gość smutna bo samotna
Cześć koleżanko. Mój pan spakowany, minę miał jak zbity pies. Fajnie, że się odezwałaś. Ja się bardziej cieszę, z tego spokoju w domu niż z ewentualnego wyjazdu z nim na ferie. Ale w razie focha, to ja też mam walizkę w zanadrzu.

Kobitki pakować się i wyjeżdżać, pokazać facetowi że świat sie na nim nie kończy i że bez niego też można żyć. Zacznij żyć dla siebie bo z życia dla niego nie wiele Ci zostało :(

Gość smutna bo samotna
Wszystko pod kontrolą. Tyle tylko, że jeśli ja będę musiała jutro jechać to muszę troszkę wydobrzeć, bo żegnały mnie dziś koleżanki z pracy przed urlopem:)

Gość ewelineczka29
ciekawa jestem jak urlopik wam mija dogadujecie się ? odezwij sie jak będziesz mogła