Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niezadowolona koleżanka

Polecane posty

Gość gość

mam kolezanke ktora zawsze jest niezadowlona z zycia, ma wszystko o czym ja moge pomarzyc+ 2 dzieci, maz dobrze zarbiajacy, ona siedzi w domu niepracuje i nigdy nie jest w dobrym humorze,czasem sie zastanawialam czy to jest taki charakter, zawsze wszystko jest zle, niefajne, nie moge przy niej powiedziec o kims dobrze np ze ktos ma ladna fryzure bo ona cholery dostaje, nie moge nikogo pochwalic, ona obgaduje wszystkie znajome, matki, cudze dzieci, skad sie bierze taka niezyczliwosc i zlosc do swiata??

Gość gość
ogranicz kontakt i już, ja też miałam taką niby koleżankę ale zaczęłam mieć jej dosyć, udawałam ze nie mam czasu a potem kontakt sam sie urwał z czego sie bardzo cieszę

Gość gość
dokładnie ja niecierpie takich niezadowolonych ludzi, zawsze uciekam bo probuja sciagnac kazda osobe w takiego doła w jakim sami są, ale nie wiem skad to sie bierze

Gość gość
jakby się chwaliła jakie to ma wspaniałe życie, męza i dzieci to byłoby też źle, zazdrościłabys jej i było C**przykro wiec nawet dobrze postapila

Gość gość
Ma za dobrze lub nie umie sie cieszyc tym, co ma lub jej rzeczywistosc wcale nie jest tak kolorowa lub ma jakies problemy o których nie wiesz lub po prostu taka jest

Gość gość
taka jest, moja koelzanka z ktora siedzialam przez 4 lata w jednej lawce w liceum, byla czasem niemiła, ale...po studiach wyszla za maz, ma dziecko i dopiero zobaczylam jej charakter, i tez sie zastanawialam czemu taka jest, i mnie olsnilo, jej matka taka byla, zawsze niezadowlona, kolezanka odwiedzala ja jak mogla, przyjezdzala na tydzien a wyjezdzala po 3 dniach bo non stop sie czepiala, a ja zapomnialam, w liceum nigdy jej nie odwiedzalam, ona przychodzila do mnie bo wlasnie byalam sie jej mamy, wiec pewnie twoja kolezanka taki ma charakter, ja nie lubie takich ludzi, dlatego staram sie miec obok siebie zyczliwe towarzystwo i narazie mi sie to udaje