Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie jestem chociaż trochę ładniejsza

Polecane posty

Gość gość

Wkurza mnie to, bo wiecie co? Na innych płaszczyznach rozwijam się coraz intensywniej i jestem z siebie zadowolona... Chciałabym mieć mężczyznę na poziomie, który by do mnie pasował, ale mój wygląd niestety jest mocno przeciętny i wiem, że nie każdemu się spodobam (części tak, ale sporej części także nie, wiem z doświadczenia życiowego). Mogłabym mieć trochę bardziej uniwersalną urodę i wtedy byłabym zadowolona. A tak, niejednokrotnie ktoś, kim ja jestem zauroczona, nie bywał mną zainteresowany na innej płaszczyźnie niż przyjaźń, podejrzewam że chodzi tutaj o wygląd i nie mam o to pretensji. Wkurza mnie to, bo tylko tego mi brak, wyglądu który podobałby się większej ilości ludzi. Nic więcej, poradzę sobie w życiu na każdej płaszczyźnie. A co jest z nim nie tak? No cóż, mam dziecinną urodę dosyć jeszcze (mimo 22 lat na karku), długi nos, małe oczy, szeroką twarz z kanciastą żuchwą. Całość nie prezentuje się uroczo, niestety właśnie z wiekiem brzydzieję.. w wieku 16 lat byłam o wiele bardziej zadowolona z siebie i nie miałam kompleksów większych. Tak sobie myślę, że z podobnym wyglądem jakim miała kiedyś i wiedzą o stylizacji (makijażu - nie za mocnym, ubiorze) naprawdę byłabym fajną dziewczyną. Ale czas nie działa na moją korzyść, cóż. A jak jest z Wami? Jeżeli dziewczyna średnio podobałaby Wam się z wyglądu, weszlibyście w znajomość mimo to? To raczej pytanie retoryczne, bo bardzo, ale to bardzo wątpliwe, by jakiś facet na to poszedł.

Gość gość
No nie byłbym z malo atrakcyjna dziewczyna, ale kazdemu co innego sie podoba

Gość gość
No właśnie :) działa mi na nerwy, że ktoś mi się spodoba, a moja uroda może być przeszkodą.

Gość gość
Wejdź sobie na stronę azjatyckicukier. blogspot.com, gdzieś tam są opisane masaże na zmniejszenie żuchwy. Szukaj w postach po październiku 2013.

Gość gość
Nie trafiłaś :) robię takie masaże w kółko, minimum 3-4 razy w tygodniu. Wręcz maniakalnie. To nic nie daje, obwód zmniejsza sie max o 0,5-1 cm, mam po prostu taką budowę kości.. Choć teraz ćwiczę sporo, mam niedowagę ale % skład tłuszczu mam 22 (BF), może to coś pomoże. Tylko na opadające powieki mi pomaga :))

Gość gość
Co, nie patrzą na figurę? :D twarz jest ważna, ale skoro piszesz - jesteś przeciętniarą - maluj się bardziej, podkreślaj atuty. U mnie z wielkiem jest lepiej, rysy twarzy złagodniały, za małolaty były surowe i ja jakaś wystraszona ;)

Gość gość
Figurę mam normalną, szczupłą, teraz ją jeszcze poprawiam. Tak, twarz jest najważniejsza z tego co widzę, figura to może dla takich co chcą laskę na jedną noc :P

Gość gość
Jak się maluję mocno, to wyglądam źle. I tak robię pełny makijaż (podkład, róż, eyeliner, podkręcam zalotką rzęsy i maluję dokładnie tuszem - co i tak niewiele daje, kredka do oczu, często jasne cienie). Nie mam żadnych atutów jeśli idzie o twarz, pełna, bez kośc***oliczkowych, niezbyt wielkie, nie pasujące do jej kształtu usta, małe, opadające oczka, duży nos - no nie ma atutów i tyla.

Gość gość
wrzuc jakies foto to Ci cos doradzę

Gość gość
Jak dziewczyna jest przeciętnej urody to zwracam uwagę na jej wnętrze. Sam nie jestem brzydki ale wolał bym przeciętną dziewczynę z dobrym charakterem. Zdecydowanie wolę przeciętną niż jakąś piękność z nie odpowiadającym mi wnętrzem .

Gość gość
Maszkara, ale faceci nie wiadomo jakich wymagań nie mają, chodzą z pasztetami.

Gość gość
Dziękuję za określenia 'maszkara' i 'pasztet'. Czy ktoś dał c**prawo wyzywać ludzi za to, jakimi się urodzili? Nigdy tego nie zrozumiem.

Gość gość
Nie popłacz się dziecko. Życie.

Gość gość
Nie życie tylko j******i ludzie

Gość gość
zostaje tylko Ci współczuć brzydalku

Gość gość
Nie jestem brzydka, ktoś tu nie potrafi czytać ze zrozumieniem :)