Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sarna1967

maz wyrzuca mnie i syna z domu ktory wynajmuje

Polecane posty

Gość gość
dokładnie - nie stać cię na życie w UK - wracaj do Polski i nie rób wstydu Polakom za granicą!!!

Gość gość
ziew frustratko z 22:22. Zalosna jestes Kamilko. Malo ci klopotow na fb? Jeszcze tutaj chcesz miec problemy i pozniej lkac, jakie to masz nieudane zycie i stad ten jad?

Gość gość
Kamila? A skąd wiesz, ze nasza frustratka ma na imię Kamila? I co pisała na facebooku ze ma przeskrobane? Możesz nam przybliżyć postać tej ofiary losu? ;)

Gość martaka1990
sarna1967 - bardzo sie ciesze, ze udalo Ci sie dostac prace :) Pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia z calego serca.! Wpisami durnymi sie nie przejmuj, bo to tylko strata czasu.. trolli nie brakuje. ;) Meza zostaw- nie ma sensu. Sciskam i jeszcze raz zycze powodzenia. Zalatwiaj mieszkanie z housingu, housing benefit, child benefit i cala reszte :) Jesli znowu stracisz prace, to koniecznie idz do JobCentre i zglos sie jako bezrobotna. nie bedzie tego duzo, ale lepsze to niz nic :)

Gość gość
ha, ja tez wiem kim jest kamilka, hahahaha w pewnej grupie wysylala obrazliwe, chamskie priwy do dziewczyn i one zglosily to na policje. Kamilka wyslala lazwe tlumaczenia, ze jest 40 letnia panna z nadwaga i nie ma pracy stad ta frustracja i l, ze taaaaak bardzo jej przykro. Hahaha chodzi po grupach i obraza, ba ma kilka fake kont. I jak widac na kafe tez juz urzeduje. Zal mi ciebie sfrustrowana babo. Nigdy nie bedziesz szczesliwa majac tyle nienawisci w sobie...Juz wolalabym byc worem na sperme niz miec takie beznadziejne zycie jak ty

Gość gość
ooo to ciekawe sie robi ;) a moze ta Kamilka to wlasnie Terenia? Przyblizcie cos wiecej na jej temat ;) macie jej profil na fejsie? :D

Gość gość
A gdzie Kamila mieszka? W Londynie czy gdzies indziej? Ona chyba tez tu zaklada te watki ze brak pracy w uk...Wydaje mi sie ze to pisze ta sama sfrustrowana osoba

Gość gość
Smieszne z ta policja :D Ja caly czas czekam co bedzie ze "sprawa" tink :D ktora na policji zglosila, ze na forum uznano jej bachora za obrzydliwego gremlina. Fotke mam, moge sie z kazdym podzielic. Tak to jest, jak sie zdjecia wlasnych kupopodobnych wysrancow zamieszcza na publicznych stronach, oczekujac ochow i achow. A bachor ma zdeformowany leb i straszy inne dzieci. No tink, kretynko, jak tam? Olala cie policja czy juz w wariatkowie siedzisz debilko? :D Hahahahahaha.

Gość gość
gosciu powyzej, zycze ci zebys ty czasem nie urodzila dziecka ze zdeformowana czaszka za te wszystkie wyzwiska, wiesz pan Bog moze cie kiedys skarac. nie rychliwy, ale sprawiedliwy. A z tego co widze, to dzieci ze zwiazkow mieszanych sa zazwyczaj bardzo ladne plus odziedziczaja egzotyczna urode.

Wiecie co zal mi tych osob ktore tak strzelaja zolcia .Nie mam na imie Kamila i zadnych smutasow na facebooku nie wylewam gdybym miala taki zamiar to po pierwsze zarejestrowalabym sie tam bo nie posiadam konta na fb a po drugie to od razu bym tam zaczela watek .To dla tych myslacych.inaczej .I tak dla waszej informacji to do tej pory caly czas pracowalam i mialam tylko niewielkie dofinansowanie i tylko przez dwa lata sa tacy co od samego przyjazdu a nawet za nim przyjada juz sie zastanawiaja jakie zasilki mozna pobierac ale to szczegol wiec nie oceniajcie innych wedlug swojego przykladu a to ze jestem stara to byla przenosnia .Dziekuje tym ktorzy dali dobre rady i wsparcie duchowe natomias tym ktorzy tak sie nie zdrowo ur********* powinnam tylko powiedziac zal mi was .Tu jest moja cala rodzina i tu zostane .Tak czy inaczej pozdrawiam

Gość gość
Tu jest moja cala rodzina i tu zostane . ... lepiej pieklo zrobic synowi ale nie popuscic. bo ta CALA rodzina to tylko twoj syn kobieto, ktorego unieszczesliwiasz ojcem -idiota.

Gość gość
autorko ale to nie ty jestes kamila tylko ta idiotka co tu wszystkich obraza. Dla twojej informacji poleczko policja zajmuje sie takimi srawami. Oststnio koles w legnicy dostal 1000 zl kary za obrazanie zydow na jakims portalu. ktos zglosil, poszlo do sadu i masz. Poczytaj soboe a pozniej szczekaj. A dzieck tink widzialam. Zeby twoje bylo w polowie tak ladne. Zalosna zazdrosnicw

Gość gość
Tink, twoj bachor wyglada jak kupa w kiblu, tez taki powyginany :D I ci z ta policja? Tak nas tu straszylas, ze "wlasnie wyszlas z komendy" :D i...cisza . Ladne dzieci ciapacki materacu to mozesz sobie poogladac jak wychodzisz na spacer z gownianym kozim bachorem. Ty naprawde myslisz, ze ten szczeniak z usmiechem idioty moze sie komukolwiek podobac? Moje dzieci sa sliczne, ty masz koziego bobka :D

Gość gość
ale cie boli ta tink kretynko. Wspolczuje twoim dzieciom tak p******ej matki, pewnie niezle z nich zjeby genetczne....po mamusi

heh, gdzie sie nie wejdzie tam ta sfrustrowana hejterka zebrze o atencje tink. Te same nudne teksty, ten sam poziom plytek chodnikowych. I ty masz dzieci? Takie osoby jak ty nie powinny miec dzieci. Moze i sa sliczne (co jest twoja subiektywna ocena, wedlug innych moga byc szkaradne), ale wyrosna na nieszczesliwe, zimne, zakompleksione, agresywne i tak samo sfrustrowane jak ty osoby. Wchodzisz na kafe zeby wyladowac frustracje? Powyzywac sie na kims kogo nie znasz? Z jednej strony dobrze, przynajmniej tym biednym dzieciom sie nie bedzie obrywalo bo matka ma problemy ze soba, a z drugiej taka potezna frustracje pewnie ciezko wyladowac i zapewne dzieciakom i tak sie obrywa. Bo matka ma problem z nienawiscia do innych. Depresje sie leczy, a nie wyladowuje na innych. Biedne dzieciaczki. Matka nie potrafi sobie poradzic z negatywnymi uczuciami, rasistka, agresywna, wulgarna...Wow, wychowasz skrzywione psychicznie kaleki...

Gość gość
ha ha ha ha ha! blockhead, to tylko forum internetowe, po chuy sie tak emocjonujesz? :D moze w zyciu realnym jest normalna? ja mam udane zycie osobiste i zawodowe, czuje sie szczesliwa, dzieci mam tez, a i tak na forum czasami potrafie innym dowalic tak, ze biedulki az nie wiedza co odpisac i z nerwow jada po mnie tak samo jak ty wlasnie zjechalas nasza poprzedniczke. wyluzuj. :D

Gość gość
a w ogole to o co chodzi z tymi frustracjami? tez moge sobie wyzwac ciebie od ignorantek i narrow minded etc. czy to znaczy, ze taka jestes? nie. skad wam sie to bierze, ze jak ktos kogos wyzwie na forum to od razu musi byc sfrustrowany? a ja mam spokojna noc, zero zmartwien, a i tak sobie wejde na forum, napisze co chce i oczywiscie mozesz sobie wymyslac i wmawiac, ze jestem sfrustrowana :D albo nie szczesliwa. nie wiem z czego niby to by wynikalo? z tego, ze jestem rasistka, homofobka, uwazam sie za lepsza i tp? uwierz mi, moge byc potworna rasistka, homofobem, miec swoja wlasna opinie i calkiem swietnie sie z tym czuc. to ty masz tu problem moja droga, jesli tobie sie cos nie podoba, to przykro mi. dobranoc :)

Gość gość
"Ladne dzieci ciapacki materacu to mozesz sobie poogladac jak wychodzisz na spacer z gownianym kozim bachorem" To ja pisalam komentarz o ladnych dzieciach ze zwiazkow mieszanych i nadal swoje zdanie podtrzymuje. I dobrze wiesz, ze tak jest, dlatego zal ci d**e sciska, dlatego czujesz ze musisz wywalic nagromadzone frustracje na glupkowatym forum :D

Gość gość
"Moje dzieci sa sliczne, ty masz koziego bobka" Kazde dzieci sa sliczne. Tylko nie kazde maja normalne matki. Twoje dzieci niestety maja matke chora psychicznie, z patologicznej rodziny. Mam nadzieje, ze nie uzywasz takiego slownictwa przy swoich dzieciach? A moze to ty jestes ta Malpacita, ktora ma bloga? Ona do swoich dzieci mowi :S********j :D Zaloze sie, ze jestes taka sama :D

Gość gość
"mozesz sobie wymyslac i wmawiac, ze jestem sfrustrowana smiech.gif albo nie szczesliwa. nie wiem z czego niby to by wynikalo? z tego, ze jestem rasistka, homofobka, uwazam sie za lepsza i tp? uwierz mi, moge byc potworna rasistka, homofobem, miec swoja wlasna opinie i calkiem swietnie sie z tym czuc" Zaden szczesliwy i wyksztalcony czlowiek, majacy normalna i szczesliwa rodzine nie bedzie wchodzil CODZIENNIE na forum i obrazal anonimowo osoby, ktorych nawet nie zna. Wyzywasz, bo czujesz potrzebe uwolnienia nagromadzonych emocji. Emocji, ktorych nie mozesz uzewnetrznic w realnym zyciu, bo sie najzupelniej w swiecie boisz, poniewaz wiesz jak to by sie dla ciebie skonczylo (policja, grzywna, sad itp.) Poniewaz forum kafeterii jest jakie jest, zero moderacji, nie trzeba sie logowac tak jak na kazdym innym forum, wiec uznalas, ze tu jestes kompletnie anonimowa i bezkarna, i codziennie nam to ukazujesz. Skoro taki jest twoj sposob na rozladowanie emocji, to wierz mi - da sie inaczej. Zapisz sie na boks, karate, idz potanczyc salse albo zapisz sie na zumbe (i zgubisz chociaz te kilka kg, nad ktorymi tak placzesz). Jest wiele mozliwosci by rozladowac emocje. Ty najwidoczniej jestes zbyt leniwa, zeby to zrobic. Pamietaj jednak, ze mimo pozornej anonimowosci na forum, lamiesz prawo niemalze codziennie. Kiedys ktos faktycznie moze cie zglosic i na serio ktos sie zainteresuje tym forum, a wiedz, ze takie historie sie zdarzaly. I co wtedy powiesz swoim dzieciom? Zapewne beda dumne z mamusi?

Gość gość
"Mam nadzieje, ze nie uzywasz takiego slownictwa przy swoich dzieciach? " Jakiego? Ciapackie bachory nazywam tym czym sa, kozimi bobkami. Moje dzieci nie zadaja sie z kupopodobnym pospolstwem. Moj maz nie jest Polakiem ale jest bialy, nienawidzi kolorowych. W domu wysmiewamy sie z ciapakow a dzieci sa nauczone, aby nie mowic otwarcie o swojej wyzszosci nad kolorowymi ale nie zadawac sie z tymi smierdzielami. Nigdy prawdziwy bialy nie uzna ciapaka za rownego sobie.

Gość Norwegia Norwegia
a jakiej narodowości jest twój mąż, jeśli można wiedzieć?

Gość gość
"Moj maz nie jest Polakiem ale jest bialy, nienawidzi kolorowych" Nie dziwie sie. Normalny, wyksztalcony i kulturalny facet by cie nie chcial. Swoj do swego ciagnie. Nie wiedzialas o tym? Naprawde, szczerze, szczerze wspolczuje twoim dzieciom

nie wiem kogo chcesz oszukac piszac, ze jestes szczesliwa. Chyba sama siebie. Szczesliwi ludzie nie czuja potrzeby wchodzenia kilka razy dziennie na forum by wyzywac sie na innych. Piszac tak o czyims dziecku pokazujesz jakim jestes czlowiekiem. Chociaz napisac o tobie czlowiek to za duzo. I jak widac twoj sposob na frustracje (tak jestes sfrustrowana, co pokazuja twoje posty) jest do kitu, skoro pomaga poczuc sie lepiej tylko na chwile. Mialam taka kolezanke kiedys. Nikt jej nie lubil, a ona obrabiala tylek kazdemu. Podejrzewam, ze jestes taka sama. I w czym niby ty i twoje dzieci jestescie lepsze? Bo biale? Wybacz marny argument biorac pod uwage poziom jaki reprezentujesz. Lepsza jestes fakt w rzucaniu miesem, w znajomosci inwektyw, poziomie agresji. Tutaj nikt ci nie dorowna. Ale wmawiaj sobie dalej, ze jestes mega szczesliwa i obrazaj tutaj dalej. What goes around comes around...Mam nadzieje, ze do ciebie ze zdwojona sile. PS Wspolczuje twoim dzieciom, doprawdy miec taka matke to wstyd...

Gość gość
jakiego meza? jakie dzieci???? Kamilko juz nie fantazjuj oki? Schudnij torche i znajdz sobie prace to i facet ci sie znajdzie i moze zechce cie zaplodnic. poki co jestes tlusta locha i stara panna siedzaca caaaaly dzien na forach. ale masz z.a.j.e.b.i.s.t.e zycie locho :D :D :D

Gość gość
Uwielbiam rozdrazniac ciapackie zlewy a te kretynki nigdy nie zawodza i ZAWSZE daja sie sprowokowac :D Zawsze. Sa przewidywalne jak woda w klozecie. To jest fakt - z ciapactwem wiaza sie glupie dziewuchy. No, materace ciapackie, hoop i zabawiac pania :D

Gość gość
Alez te bezrobotne starsze panie maja nudne zycie. Z tych nudow siedza calymi dniami na forum. Droga starsza pani, czy Pani czasem nie spodziewa sie juz menopauzy? Bo zachowanie bardzo na to wskazuje, no i wiek juz nie ten :D

Gość gość
alez te poleczki wyrwane od pluga sa przewidywalne. Argumentow zadnych tylko szczekaja i mysla, ze sa paniami. Hahaha patologiczne pancie, i jeszcze jaka dumna :) hahaha glupia jestes, odpowiedziec nie nie potrafisz tylko sie rzucasz. Psom podaje sie szczepionke na wscieklizne, kiedy ja aktualizowalas mamusio slicznych szczeniakow?? Szczeniaki tez zaszczep na wszelki wypadek...piana z pyska juz poszla?? Bezrobotna, zalosna, sfrustrowana suka :D

Gość gość
Jestem autorka dwoch wczesniejszych postow na tej stronie. Nikogo nie obrazilam, a widze, ze to do mnie juz sie doczepilyscie. No tak wlasnie myslalam, ze znowu ktos wyjedzie mi z jakas frustracja. Dziewczyny, czy to jedyny Wasz argument? Aha, czyli rozumiem, ze rasistka, homofob, wredna to juz nie mogla skonczyc studiow i nie ma prawa byc szczesliwa? No fajne stereotypy. ;) Ale jestes narrow minded jednak. Wyobraz sobie, ze na kafe urzeduje nie codziennie, nie kilka razy dziennie, to jest moj pierwszy post na calym forum w dniu dzisiejszym, nie czuje potrzeby obrazania nikogo. Tak, obrzydzaja mnie kolorowi, mimo wszystko bylam w Indiach na wakacjach pare lat temu, duzo zwiedzam, poznaje nowe kraje bo lubie ale moja opinie na temat ludzi sama sobie wyrabiam. Czuje sie spelniona, nie jestem ani samotna ani zgorzkniala, a Twoje opisy mojej osoby nijak sie maja do rzeczywistosci. Nie bluzgam ale moge wyrazic swoja opinie, jestem wolnym czlowiekiem, mam do tego prawo. Jesli brak akceptacji czarnuchow czy ciapatych oznacza rasism, niech zatem bede ta wredna rasistka. I musisz wiedziec, ze kazdy piszacy gosc na forum to nie jedna osoba.

Gość gość
Gość 19:18 W jakim rejonie Indii bylas i co zwiedzilas? Jak wrażenia po?