Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kingula_26

Jakim mottem kierujecie się w życiu

Polecane posty

Gość Kingula_26

jak w temacie, które z nich stanowi dla Was pocieszenie, ostoję.

Gość gość
ja sie raczej doluje, w zyciu piekne sa tylko chwile

Codziennie mowie dzieciom ze je kocham,przytulam sie do meza i dbam o to zeby miec czas dla siebie.Nie oszczedzam drogich perfum,zakladam najlepsza bielizne nawet na spacery z dziecmi.

Gość GOŚCIU maRIUSZ
Nigdy nie strac szacunku do samego siebie. Polecam wam to też dziewczyny

Gość opadly mgly i miasto ze snu_
Matka przyprowadziła swoją osiemnastoletnią córkę do lekarza, informując go, że córka nieustannie cierpi na mdłości. Lekarz po zbadaniu córki stwierdził, że jest ona mniej więcej w czwartym miesiącu ciąży. - Co też pan mówi, panie doktorze, moja córka nigdy nie miała do czynienia z żadnym mężczyzną! Prawda, córeczko? - Prawda, nawet się nigdy nie całowałam - zapewniła córeczka. Lekarz bez słowa podszedł do okna i zaczął intensywnie wypatrywać w dal. - Panie doktorze, czy coś nie tak? - pyta po pięciu minutach zaniepokojona mamuśka. - Nie, nie! Po prostu w takich wypadkach zazwyczaj na wschodzie ukazuje się jasna gwiazda i przybywa trzech króli. No więc stoję i czekam...

zyje tak zeby na starosc nie zalowac ze czegos tam nie zrobilam, ze z kims tam nie rozmawialam, latwiej by mi bylo jednak gdyby moj M podzielal moje zdanie Nie zamierzam rezygnowac z rzeczy o ktorych marzylam od dziecka np Zycie na ziemi jest jedno i na dodatek jest za krotkie by rezygnowac z marzen, pragnien, pasji i innych takich mniej lub bardsziej waznych rzeczy

Gość Kingula_26
Ja np. kieruję się wieloma, jednym z nich jest np. nie przejmowanie się za bardzo niektórymi rzeczami i wychodzenie z założenia, że wszystko wyjdzie w praniu

Gość pomyliles sie
ja jestem fantastką, więc jakie mogę mieć motto?