Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rytrtukli

Asumin stosowal ktoś

Polecane posty

Gość rytrtukli

tak jak w temacie...bral ktos te tabletki?

Gość gość
Ja się przymierzam ale też chciałabym najpierw poznać opinie kogoś kto stosował

Gość gość
moze ktoś cos wie?

Gość gość
to chyba jakas nowość, dziś pierwszy raz widziałam reklamę i też się zainteresowałam...

Gość gość
Amelia te tabletki co wymienilas ze stosowalas to cholernie drogie sa . a te asumin to napewno kupie i dam wam znac dziewczyny czy sa dobre

Gość gość
i co,ktoras juz stosowala??

Gość gość
Stosowałam i nie pomógł mi nic zupełnie, mój apetyt na słodycze jeszcze bardziej wzrósł,postanowiłam kupić sam chrom niestety efekt identyczny

Gość gość
Kupilam tez ASUMIN teraz troche poczytalam i nie wiem czy brac.......bo nie skontaktowalam sie z lekarzem ,a biore tabletki na nadcisnienie...ciekawe czy moge brac w tej sytuacji ASUMIN ??? K

Gość Karolina864
Ja zdecydowałam się na afrykańskie mango - http://7minut-treningu.pl produkt warty uwagi, z opinii mojej bardzo dobrej koleżanki dowiedziałam się, że wpływa znacząco na zmniejszenie apetytu.

Gość mandy75
chyba warto spytać, zanim się wyrzuci, bo a nóż pomoże

Gość kasia252833
Witam ja stosuje 3 dzien i nie mam ochoty na slodyczekazdy jest inny ja jestem zadowolona

Gość gość
ja stosuje 4 zien . przez 2 pierwsze dni nie mialam wogole ochoty na slodycze, a nastepne dni juz tak

Gość karoleczek123
Asumin,nie wiem,ale apetyt na słodycze zmniejsza linea,ta zwykła,różowa,schudłam przy niej 20 kg,oczywiście dieta i ćwiczenia również,ale na słodycze checi odeszły po kilku dniach brania tabletek...oczywiście każdy organizm jest inny..

Gość gość
i dzis mam 5 dzien, i apetyt mi sie wzmogl. na slodycze

Gość Ola1818
Biorę trzeci dzień i jak ochota była tak i jest :(

Gość gość
AUMIN niestety nie działa w moim przypadku.

Gość amber35
tabletek jest na 4 tyg, też na początku wątpiłam, bo po 2- 3 dniach miałam mega apetyt, nie wiem może to zależy od tego cukru, słodycze to nałóg jak każdy inny, organizm świruje, w każdym razie u mnie zaskoczyło po ok 1,5 tyg, także cierpliwości! Nie przerywajcie!

Gość Edyta0077
Witam. Ja stosuje asumin od tygodnia. Wczesniej ciagle myslalam o czyms slodkim, tez mialam ochote na piwo. Teraz? Sama siebie nie poznaje. Wcale nie mam ochote na nic slodkiego, nie podjadam a i mimo wszystko mam mniejszy apetyt. Ciekawa jeatem efektów. A i miesieczna kuracja kosztuje raptem 20 zl.

Kupila tez ASUMIN i stosowalam go ponad 10 dni ze zapasem slodyczy...:( apetyt na to ostatnie strasznie sie nasilil....wiec jak mozna przypuszczc,ze nie na wszystkich to dziala...mysle ,ze to PLACEBO :( :( :(

Gość gość
tabletki asumin to super sprawa, rzucam palenie i mialam straszna ochote na slodkie, wiec kupilam asumin i juz tydzien czasu biore i slodkiego wogole nie ruszam, pozatym mam mniejszy apetyt, naprawde asumin pomaga, polecam !!!

Gość Biała_Dama_z_Grecji
Takie afirmacje na CD kojarzą mi się trochę z praniem mózgu... Ale nie próbowałam, więc nie będę się wypowiadać. Też nie jestem fanką tabletek, ale chciałam spróbować bo na prawdę ciężko mi rzucić słodkie a walczę z tym już od jakiegoś czasu. U mnie to nie tyle kwestia tego, ze chce nie wiem ile schudnąć (nigdy nie miałam problemu z wagą jakoś szczególnie) ale ilość zjadanych przeze mnie słodyczy była nieprawdopodobna. Widać to było na skórze i już niestety na zębach :( .jak zaczęłam brać asumin to ograniczyłam ilość słodkiego, mam nadzieje, ze jak dojde do końca opakowania to rzuce słodycze na dobre.

Gość nadia 19
dla mnie sa bardzo ok. po pierwszym dziecku coś mi sie przestawiło i pochłaniałam mega dużo słodyczy. mówi sie, ze jak sie zacznie karmić itd. to sie szybko zrzuci wrzucone w ciąży kg... no niestety nie u mnie. słodkie to był zawsze problem i nałóg, ale po dziecku mialam wrażenie że dopadł mnie z podwójną siłą.. a ten asumin wybrałam - pełne opakowanie na miesiąc. i widze roznice. mam nadzieje, ze nie wroce do słodkiego na taka skalę, jak dotąd ;]

Gość Mikka_767
przeczytałam pare opinii tutaj i sie skusiłam na ten asumin. nie sądziłam, ze pomoze, ale co tam - chcialam zobaczyc. i w sumie musze przyznac, ze nie mam ochoty na słodkie jak dawniej. musialam wprawdzie wybrac prawie całe opakowanie, zeby zobaczyc roznice, ale różnica jest i to na plus. udało mi sie juz tak nie podjadac.

Gość Werka_93
nie żebym w ogóle odstawiła słodycze po tym, ale jakoś tak mniej mi smakują, i potrafie zastopować się po 1-2 ciastkach i nie jeść całej paczki na raz. wiec chyba troche to działa :]

Gość Lusi_Lea
jak dla mnie spoko. odstwiłam słodkie, ale na efekt trzeba było czekać, niemniej- warto. spróbujcie same, mnie pomogło

Gość gość
mnie nie pomoglo, wzielam 2 opakowania

Gość gość
A mnie pomogło, ale właśnie dopiero po 2 opakowaniach. Ogólnie poprawił mi się poziom cukru we krwi. Niestety mam tendencję do podwyższonego poziomu. Od czasu do czasu pije napary z morwy białej i też mi to pomaga. Polecam też cynamon- regularne dodawanie do posiłku też reguluje poziom glukozy.

Gość gość
od którego roku można to brać

Gość gość
chyba dla dorosłych, więc obstawiałabym 18r życia.

Gość gość
Zdecydowanie bezpieczniejszy jest suplement diety African Mango. Stosuję z 2 koleżankami ponad miesiąc i u mnie i 1 koleżanki po ok 5kg a u drugiej 6,5 kg mniej na wadze! Same poczytajcie i oceńcie. Podsyłam link: http://nplink.net/tpTUTdyY