Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 rytrtukli

Asumin stosowal kto艣

Polecane posty

Go艣膰 rytrtukli

tak jak w temacie...bral ktos te tabletki?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja si臋 przymierzam ale te偶 chcia艂abym najpierw pozna膰 opinie kogo艣 kto stosowa艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moze kto艣 cos wie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to chyba jakas nowo艣膰, dzi艣 pierwszy raz widzia艂am reklam臋 i te偶 si臋 zainteresowa艂am...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Amelia te tabletki co wymienilas ze stosowalas to cholernie drogie sa . a te asumin to napewno kupie i dam wam znac dziewczyny czy sa dobre

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i co,ktoras juz stosowala??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Stosowa艂am i nie pom贸g艂 mi nic zupe艂nie, m贸j apetyt na s艂odycze jeszcze bardziej wzr贸s艂,postanowi艂am kupi膰 sam chrom niestety efekt identyczny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kupilam tez ASUMIN teraz troche poczytalam i nie wiem czy brac.......bo nie skontaktowalam sie z lekarzem ,a biore tabletki na nadcisnienie...ciekawe czy moge brac w tej sytuacji ASUMIN ??? K

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolina864
Ja zdecydowa艂am si臋 na afryka艅skie mango - http://7minut-treningu.pl produkt warty uwagi, z opinii mojej bardzo dobrej kole偶anki dowiedzia艂am si臋, 偶e wp艂ywa znacz膮co na zmniejszenie apetytu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mandy75
chyba warto spyta膰, zanim si臋 wyrzuci, bo a n贸偶 pomo偶e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia252833
Witam ja stosuje 3 dzien i nie mam ochoty na slodyczekazdy jest inny ja jestem zadowolona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja stosuje 4 zien . przez 2 pierwsze dni nie mialam wogole ochoty na slodycze, a nastepne dni juz tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karoleczek123
Asumin,nie wiem,ale apetyt na s艂odycze zmniejsza linea,ta zwyk艂a,r贸偶owa,schud艂am przy niej 20 kg,oczywi艣cie dieta i 膰wiczenia r贸wnie偶,ale na s艂odycze checi odesz艂y po kilku dniach brania tabletek...oczywi艣cie ka偶dy organizm jest inny..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i dzis mam 5 dzien, i apetyt mi sie wzmogl. na slodycze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ola1818
Bior臋 trzeci dzie艅 i jak ochota by艂a tak i jest :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
AUMIN niestety nie dzia艂a w moim przypadku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amber35
tabletek jest na 4 tyg, te偶 na pocz膮tku w膮tpi艂am, bo po 2- 3 dniach mia艂am mega apetyt, nie wiem mo偶e to zale偶y od tego cukru, s艂odycze to na艂贸g jak ka偶dy inny, organizm 艣wiruje, w ka偶dym razie u mnie zaskoczy艂o po ok 1,5 tyg, tak偶e cierpliwo艣ci! Nie przerywajcie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edyta0077
Witam. Ja stosuje asumin od tygodnia. Wczesniej ciagle myslalam o czyms slodkim, tez mialam ochote na piwo. Teraz? Sama siebie nie poznaje. Wcale nie mam ochote na nic slodkiego, nie podjadam a i mimo wszystko mam mniejszy apetyt. Ciekawa jeatem efekt贸w. A i miesieczna kuracja kosztuje raptem 20 zl.

Udost臋pnij ten post

Kupila tez ASUMIN i stosowalam go ponad 10 dni ze zapasem slodyczy...:( apetyt na to ostatnie strasznie sie nasilil....wiec jak mozna przypuszczc,ze nie na wszystkich to dziala...mysle ,ze to PLACEBO :( :( :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tabletki asumin to super sprawa, rzucam palenie i mialam straszna ochote na slodkie, wiec kupilam asumin i juz tydzien czasu biore i slodkiego wogole nie ruszam, pozatym mam mniejszy apetyt, naprawde asumin pomaga, polecam !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bia艂a_Dama_z_Grecji
Takie afirmacje na CD kojarz膮 mi si臋 troch臋 z praniem m贸zgu... Ale nie pr贸bowa艂am, wi臋c nie b臋d臋 si臋 wypowiada膰. Te偶 nie jestem fank膮 tabletek, ale chcia艂am spr贸bowa膰 bo na prawd臋 ci臋偶ko mi rzuci膰 s艂odkie a walcz臋 z tym ju偶 od jakiego艣 czasu. U mnie to nie tyle kwestia tego, ze chce nie wiem ile schudn膮膰 (nigdy nie mia艂am problemu z wag膮 jako艣 szczeg贸lnie) ale ilo艣膰 zjadanych przeze mnie s艂odyczy by艂a nieprawdopodobna. Wida膰 to by艂o na sk贸rze i ju偶 niestety na z臋bach :( .jak zacz臋艂am bra膰 asumin to ograniczy艂am ilo艣膰 s艂odkiego, mam nadzieje, ze jak dojde do ko艅ca opakowania to rzuce s艂odycze na dobre.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nadia 19
dla mnie sa bardzo ok. po pierwszym dziecku co艣 mi sie przestawi艂o i poch艂ania艂am mega du偶o s艂odyczy. m贸wi sie, ze jak sie zacznie karmi膰 itd. to sie szybko zrzuci wrzucone w ci膮偶y kg... no niestety nie u mnie. s艂odkie to by艂 zawsze problem i na艂贸g, ale po dziecku mialam wra偶enie 偶e dopad艂 mnie z podw贸jn膮 si艂膮.. a ten asumin wybra艂am - pe艂ne opakowanie na miesi膮c. i widze roznice. mam nadzieje, ze nie wroce do s艂odkiego na taka skal臋, jak dot膮d ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mikka_767
przeczyta艂am pare opinii tutaj i sie skusi艂am na ten asumin. nie s膮dzi艂am, ze pomoze, ale co tam - chcialam zobaczyc. i w sumie musze przyznac, ze nie mam ochoty na s艂odkie jak dawniej. musialam wprawdzie wybrac prawie ca艂e opakowanie, zeby zobaczyc roznice, ale r贸偶nica jest i to na plus. uda艂o mi sie juz tak nie podjadac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Werka_93
nie 偶ebym w og贸le odstawi艂a s艂odycze po tym, ale jako艣 tak mniej mi smakuj膮, i potrafie zastopowa膰 si臋 po 1-2 ciastkach i nie je艣膰 ca艂ej paczki na raz. wiec chyba troche to dzia艂a :]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lusi_Lea
jak dla mnie spoko. odstwi艂am s艂odkie, ale na efekt trzeba by艂o czeka膰, niemniej- warto. spr贸bujcie same, mnie pomog艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mnie nie pomoglo, wzielam 2 opakowania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mnie pomog艂o, ale w艂a艣nie dopiero po 2 opakowaniach. Og贸lnie poprawi艂 mi si臋 poziom cukru we krwi. Niestety mam tendencj臋 do podwy偶szonego poziomu. Od czasu do czasu pije napary z morwy bia艂ej i te偶 mi to pomaga. Polecam te偶 cynamon- regularne dodawanie do posi艂ku te偶 reguluje poziom glukozy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
od kt贸rego roku mo偶na to bra膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chyba dla doros艂ych, wi臋c obstawia艂abym 18r 偶ycia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zdecydowanie bezpieczniejszy jest suplement diety African Mango. Stosuj臋 z 2 kole偶ankami ponad miesi膮c i u mnie i 1 kole偶anki po ok 5kg a u drugiej 6,5 kg mniej na wadze! Same poczytajcie i oce艅cie. Podsy艂am link: http://nplink.net/tpTUTdyY

Udost臋pnij ten post