Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozka666

Ona 35 lat On 19 lat

Polecane posty

Nietypowa sytuacja. Poznalam chlopaka, ktory ma 19 lat. Ja mam 35 lat. Zakochalam sie w nim , on we mnie. Gdybysmy tylko mogli spedzalibysmy razem kazda sekunde. Trwa to juz prawie 5 msc. Wiec pierwsze zauroczenie minelo, a my wciaz trwamy. Martwi mnie bardzo roznica wiekowa, z jednej strony rozumiemy sie doskonale. On wydaje sie byc bardzo dojrzaly emocjonalnie, czasem bardziej ode mnie. Czy kto znalaz sie w podobnej sytuacji i chcialby sie podzielic doswiadczeniem?

Gość gość
jak na 35 lat to ty jesteś upośledzona umysłowo... pierwsze zmarszczki na ryju, a lampucera się bierze za nastolatka... jesteś odrażająca

Gość gość
skoro jestes wróżką to powinnas wszystko wiedziec, w tym przyszłość :classic_cool:

Gość gość
Powodzenia autorko... nie przejmuj się forumowymi waligr****** co nawet kobiety nie mieli

Gość gość
Patrz Cezar pazura i Edyta PKP Patrz Rubik Piotrek i Agata paskudzka . I wszystko jasne:D

Gość gość
No to może i jest dojrzały, pochodzicie sobie jakiś czas ale chyba nie sądzisz że tak będzie po wsze czasy? Różnica wieku jest jednak za duża.

Gość maruszkaa
Ja bylam w podobnej sytuacji z tym ze 'on ' byl troche starszy. Na poczatku bylo fantastycznie, pozniej juz mniej. To jemu zaczela przeszkadzac roznica wieku a w zasadzie nie sama roznica tylko to w jaki sposob reaguje na nas otoczenie. Niestety jeden z zyczliwych uswiadomil jego otoczenie ile ja mam lat i chlopak nie wytrzymal

Gość anellica
Ja meza poznalam jak mialam 32 lata o on 21. 11 lat roznicy. Jestesmy razem, w przyszlym miesiacu urodzi sie nasze dziecko :-) ( mam 36 lat, on teraz 25) Nie osadzajmy nikogo....

Gość Shinii
Pedofilia... ludzie wy chyba definicji slowa pedofilia nie widzieliscie a co poniektorym sadzac po ich wypowiedziach brakuje elementarnej wiedzy funkcjonowania w spoleczenstwie ;) Zachowajmy swoje wulgary dla siebie... ugryz sie w jezyk... p*****lnij klawiatura... a potem pisz cos czego nie doswiadczyles com? ;) Powiem tak... bierz poki gorace ;) http://kobieta.wp.pl/kat,26325,title,Zwiazek-z-roznica-wieku-czy-ma-sens,wid,15099227,wiadomosc.html

Gość gość
Lala, korzystaj z młodego sterczącego i wiecznie mogącego :) Przygoda zycia. Związku z tego nie będzie, ale co dasz to Twoje.

Gość gość
Jeśli Cie chce, to dlaczego nie? :D Faceci na wiek nie patrzą, też biorą sobie nastki, nawet stare dziadki. Twoje zycie, nie patrz na innych :)

Gość gość
a co powiecie na taką różnicę? on 42 ona 55