Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie bylam i nie bede na zadnej silowni i fitnesie a wy

Polecane posty

Gość gość

najlepiej cwiczyc w domu samemu

Gość gość
joge albo pilates zadnej biezni czy rowera

Gość Ja tez nie bylam
ale w domu mam ciezarki, biegam, chodze na joge i karate, poza tym mam rower ;)

Gość gość
dla mnie wszelkie sprzety do cwiczen sa odpychające - kocham joge -ona zadnych sprzetów nie wymaga-po co sie meczyc na biezni i rowerze czy na czyms innym/?

Gość gość
po co tracic czas i kase na cwiczenia poza domem?

Gość Ja tez nie bylam
Mam rower do jezdzenia po lesnych drogach!!! :)

Gość gość
ja nie uznaje zadnej aktywnosci fizycznej poza gimnastyka w domu -rozumiem z e ludzie jeżdza na rowerze z koniecznosci bo komunikacja jest denna, nie maja kasy na bilety ale zeby jezdzic na rowerze dla przyjemnosci? tego nie rozumiem-spacery to dla mnie durne łazenie bez sensu i celu strata czasu

Gość gość
najlepiej cwiczyc w domu bo wszelkie silownie fitnesy baseny karnety ubranie i sprzet do cwiczzen to sa drogie rzeczy

Gość gość
a ja duzo chodze bo mam psa i nie jest to bez sensu ze łaze sobie uwielbiamy spacery ja i moj pies, :)

Gość gość
spacery to idiotyzm

Gość Ja tez nie bylam
Uwielbiam dużo chodzić po lesie. :D

Gość gość
a ja uwielbiam jazdę na rowerze,spacery i nording walking

Gość gość
j a jestem domatorka i zadne spacery rowery bieganie nordik walking sa nie dla mnie

Gość gość
I co to kogo obchodzi? To ze dla ciebie aktywność jest bez sensu nie znaczy ze tak jest. Na siłowni jest super klimat, chce się ćwiczyć. Można poznać wielu ludzi i ogólnie to super spędzony czas.

Gość gość
najlepiej cwiczyc w domu bo cwiczenie poza domem oznacz a kontakt z innymi ludzmi

Gość gość
nie ma to jak gimnastyka w domu

Gość gość
nie rozumiem czemu ludzie chodza na fitnesy i silownie uprawiaja sporty zespolowe na wolnym powietrzu

Gość gość
w domu najlepiej

Gość takapracamnie przytłacza
kiedyś chciałam się zmusić i iść na siłownie, kupiłam karnet, na 28 wejść, bez ograniczenia czasowego, wydałam kupę kasy, poszłam 3 razy i już nic nigdy nie byłoby w stanie zaciągnąć mnie tam żadnym sposobem! Myślałam że wydana kasa mnie zmotywuje, niestety to tak nie działa:D Chcę jeszcze spróbować basenu, ale się wstydzę, dużo obcych ludzi a tam się jest prawie nago;/ wiem że nikogo raczej nie interesowałoby ocenianie i komentowanie mojego ciała ale jednak czułabym się skrępowana, pływam więc tylko latem, kiedy mam okazję wyskoczyć nad jezioro. Biegania nie czaję, nie rozumiem, ale obiecałam sobie że na wiosnę spróbuję. Póki co ćwicze w domu, to mi odpowiada najbardziej :) Nikt nie patrzy, nikt mi nie przeszkadza, nic mnie nie rozprasza, sama wybieram rodzaj treningu, tempo, muzykę... czuję się swobodnie, jak muszę za przeproszeniem z wysiłku puścić bąka to nie muszę uciekać do kibla :D

Gość gość
To zależy. Ja wolę ćwiczyć z terenerem, bo samemu to można sobie czasami zrobić krzywdę. Warto pochodzić nawet na zajęcia indywisdualnie, zeby sie nauczyć podstawowych prawidłowych ćwiczeń. Ja tak miałam z nord walkingiem. Niby prosta sprawa, ale to nie chodzi o spacerowanie z kijami, a o technikę. No i tej nauczyłam się pod okiem trenera (http://www.nordwalk.pl/) i teraz mogę smiegać sama.