Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papaya800

Kosmetyki z BIEDRONKI

Polecane posty

Gość papaya800

Hej, słuchajcie ja mam Biedre daleko od siebie, a moje koleżanki w pracy ciągle zachwalają kosmetyki stamtad, czy ktoś z Was może to polecic? Pytam bo one to chyba zalozyly fanklub tego sklepu i nigdzie indziej nie kupuja kosmetykow Chwala plyny do plukania jamy ustnej, plyny do twarzy, ponoc zele pod prysznic,kosmetyki do demakijazu, czy ktos cos wie? ;))))

Gość Pani N
płyn micelarny zel micelarny niebieski płyn do kąpieli oliwkowy mydło w płynie zapas oliwkowy mydła carea płatki kosmetyczne

Gość papaya800
Naprawdę to takie super? Mam biedronkę jakieś 10 km od siebie i właśnie nie wiem, czy nie jechac na jakies mega zakupy tam!!!

Gość Pani N
tak są świetne i tanie

Gość gość
żadna rewelacja ceny. Jeśli chodzi o kosmetyki kup w Rossmanie wychodzi taniej niż w Biedronce (oczywiście tych tańszych firm np. Isana) i zaręczam że są lepsze. Krem Nivea soft też wychodzi taniej w rossmanie niż taki sam w Biedronce.

Gość gość
nie kupuję tam kosmetyków.

Gość gość
A co w nich takiego świetnego?

Gość papaya800
Właśnie nie znam cen, bo kupuję w drogerii Natura, która mam pod domem a supermarket mam Lidl. Rossmann też daleko... nie bylam w biedronce ze 2 lata, a te moje kolzanki tak zachwalaja, ze postanowilam zapytac kogos innego, bo ostatnio w Naturze kupilam trochę kosmetykow i zaplacilam az 150 zl, a ponoc w biedronce dobre i tanie, proszę o dalsze opinie

Gość gość
moje kolezanki zachwalaja plyn micelarny jutro ide kupic podobno wszystkim cera sie poprawila

Gość gość
ta cera na skarpecie

Gość gość
Dobry jest płyn micelarny i żel do mycia twarzy też micelarny. Produkuje podobno Tołpa. Żele pod prysznic też ok, najlepsze te po 4.99 z mikrokapsułkami. Płyny do kąpieli dobre, ładnie pachną. Za szamponami nie przepadam, wolę inne. Balsamy są dobre, łudząco podobne do garniera. Tak samo taki krem w dużej puszce ala nivea soft.

Gość gość
używam żelu do twarzy z Biedry za 4zł i nie widzę żadnej różnicy pomiędzy nim, a takim z nivei za 20, płyn miceralny dla wielu moich koleżanek jest hitem (mi trochę wysuszył cerę:/), poza tym kupuje tam płyn do płukania ust ( z Colgate), bo jest tańszy niż np. w Rossmanie, płatków kosmetycznych z Carea (dobre i tanie) i mydła w płynie, oliwkowe świetnie nawilża, a z miodem bosko pachnie ;P

Gość anettttka skarpettka
Na sam początek kup sobie kultowy płyn micelarny, żel do mycia twarzy i żel pod prysznic. Zapłacisz nie więcej niż 14 zł, więc jak ci nie podpasuje to nie będzie żal.

Gość anettttka skarpettka
Żel pod prysznic kup sobie z serii spa. Przepięknie pachną. Szczególnie Bali ❤️ Pachnie cuuudownie, soczystą gruszką aż mam ochotę go zjeść. Swoje zadanie spełnia dobrze, myje, nie wysusza . W dodatku jest tani :) ❤️

Gość gość
Co to znaczy podpasuje, jest takie słowo w j.polskim???

Gość gość
Moje hity z Biedry :) Płyn do higieny intymnej, kosztuje 2 zł a nie podrażnia ani nie wysusza. Tampony Safe, nie widzę różnicy pomiędzy OB. BeBeauty żel do mycia twarzy, wszystkie warianty za 4.99 są bardzo dobre i niczym się nie różnią od drogich Garnierów, Nivei i etc... Sól do kapieli BeBeuty - bardzo dobra i tania. Szampony i odżywki Ellise szczególnie fioletowa. Dobre i tanie. Łudząco podobne do Elseve. Krem nawilżający też z BeBeauty Aqua Lift - bardzo dobry, nie uczula. Szampon Care&Go - biedronkowy Head& Shoulders Żel pod prysznic Skino dla facetów

Gość ola1210
Kosmetyki z Biedronki są beznadziejne ! A oprócz tego wcale nie takie takie . Nivea Soft droższa niż w Rosmanie czy Naturze. Nie wiem czym koleżanki się zachwycają- moze nie znają innych kosmetyków? Lepiej kupić "rosmanowskie" niz biedronkowe.

Gość papaya800
ola1210 coś musi w tym chyba być skoro każdy tak zachwala,nie zgodzę się na pewno z tym, że w drogeriach tanio jest,ja w Naturze za kilka kosmetykow dla rodziny zapłaciłam 150 zł, bylam bardzo zdziwiona, bo w sumie zawsze kupuję po jednym i dopiero jak zrobiłam większe zakupy to odkryłam, że tanio to tam nie jest i wlasnie moje kolezanki od tej pory polecaja mi biedronkę

Gość gość
tampony lepsze od OB plyn micelarny platki kosmetyczne plyn do higieny intymnej odzywka z pompka

Gość mikimausem
Również uważam ze kosmetyki z Biedronki nie są dobre, testowałam wszystkie. MIeszkam obok Biedronki i niektóre kosmetyki ale te biedronkowe są tanie , ale niestety jakość do niczego... Moze te co chwalą nie stosowały innych kosmetyków- nie wiem.. Jedyne z czym się mogę zgodzić to : tampony - ok , płatki kosmetyczne - ok. Płyn micelarny , odżywka z pompką , balsamy do ciała - niska jakość niestety. Nie polecam .

Gość mikimausem
Po żelu pod prysznic skóra mega sucha. Po płynie micelarnym cera sucha i jakby ściągnięta. Dodam , że nie jestem alergiczką.

Gość gość
te biedronkowe kosmetyki mają całkiem fajne składy, lepsze niż inne znane marki. Ja uwielbiam żel do mycia twarzy bebeauty (różowy), żele pod prysznic też mają dobre no i kremy do rąk.

Gość gość
Tylko płatki kosmetyczne, sole do kąpieli i ewentualnie żel do mycia twarzy. Cała reszta - beznadziejna jakość. Też mam Biedrę pod nosem i piszę z autopsji. Kosmetyki do włosów straszne, płyn micelarny (potwierdzam) ściąga skórę itd. Nawet zmywacz do paznokci z pompką, który stosowałam od dawna ostatnio cały czas się psuje (ta pompka właśnie), trzeci raz pod rząd, więcej nie kupię. Kremy do rąk chyba najgorsze ze wszystkich jakie stosowałam - strasznie wodniste.

Gość Barbara Rusałek
Mam wrażenie że pracownicy Biedronki piszą te pozytywne komentarze tutaj :) Wszystkie produkty " biedronkowe" , czyli "robione dla Biedronki " są gorszej jakości . Nie chodzi tylko o kosmetyki. To dot. wedlin , mięs no i kosmetyków. Sklady kosmetyków wcale nie są lepsze .Ewidentnie wyglada mi to na reklamę . Pracownicy Biedronki niestety brzydko mowiąc "gnębieni " są przez swoich kierownikow rejonu a kierownicy rejonu przez dystryktów za słabą sprzedaż itd... Znam to bardzo dobrze. I nie wierzcie,że np. Tołpa dla Biedronki sprzedaje swoje wartosciowe produkty po niższej cenie :) Te produkty są niestety niższej jakości . Stąd tak niska cena. Nie ma nic za darmo drodzy Państwo >...

Gość peppip
zgadzam sie , reklama pracowników. jakos kosmetyków niska , zywnosci ze znaczekiem "biedronka " to samo. kremy do rąk wodniste , balsamy do ciała beznadziejne, płyn micelarny ściga i wysusza skórę , szampony i odzywki totalna porażka ! płyn pod prysznic - skóra po kapieli sucha. Jedynie tampony i płatki są dobre. co do mięs np. mielone : w programie kuchenne rewolucje , w któryms odcinku własciciel kupił mielone, dokładnie było pokazane jakie, był znaczek biedronki, magda gessler goscia opier****** bo na składzie napisane było : produkt drugiej jakości, zawarotśc mięsa 50% :) w porównaiu do mięsa mielonego innej firmy które jest pierwszej jakości róznica cenowa była 0,50gr na paczce :) szkoda ze tak malo ludzi czyta etykiety niestety Biedronka uchodzi za sklep z niskimi cenami, niestety wcale n ie jest tak tanio. kiedyś owszem był to sklep tani, przez wielu nazywany "sklepem dla biednych" , niestety od jakiegoś roku w biedronce żywność nie jest już tania i wiele innych produktów oprócz zywnosci równiez. Zdecydowanie wolę Lidla .A kosmetyków z Biedronki bym juz nie kupiła.

Gość gość
o matko, nie można nic dobrego napisać bo zaraz wszyscy twierdzą, że jestem pracownicą biedronki, żałosne :o. Nie ma kosmetyków, które każdemu pasują. Ja kosmetyki z biedronki lubię bo akurat mojej skórze służą.

Gość gość
Jeżeli wybierasz się do biedry to polecam - Colgate za 4. Żel paczuli-lawenda - 3, pianka d włosów czy wielki lakier - ok. 4 oraz to co akurat jest dodatkowo od czasu do czasu - czyli bella, garnier (no deo po 7), eveline, biały jeleń, nivea, l'oreal czy inne. Proszki, odświerzacze, kostki czy do kurzy tez sa w porządku. Maja dobre wkładki i podpaski oraz tampony. Z jedzenia warto w zapasie mieć włoszczyznę, dużą paczkę warzyw na patelnię i szpinak brykiet. Poza tym serek wiejski, masło, chleb (tylko złoty łan), łososia, jogurty i kefiry. Inne to oliwki, kukurydza, przetwory czy niektóre soki.

Gość raczej nie nie
O nie, kosmetyki z Biedronki nie są dobre. Niska cena w tym przypadku = niska jakość. Biedronkowe kosmetyki produkują dla nich dobre firmy , których produkty są dobrej jakości a do najtańszych nie należą . Jak sądzicie , np taka Tołpa sprzedaje Biedronce swoje produkty , dobrej jakośc**produkty w mega niskiej cenie ?? Tak sądzicie?? A może to Biedronka sprzedaje wam je bez zysku dla siebie , po kosztach po jakich je kupuje od Tołpy ? Cudowny właściciel Biedronki , Portugalczyk , szlachetny , oddaje kosmetyki i inne produkty bez zysku dla siebie. Kurcze, Biedronka działalnością charytatywną. :) haha Kobietki , ok , kosmetyki z Biedronki mogą waszej skórze odpowiadać :) jasne , że tak może być. Moga nie szkodzić itd Jesli w większosci jest np woda i (przykładowo) wazelina - to jest przykład , a składniki te jakosciowe są w tak niskich stężeniach , praktycznie nie odczuwalnych dla waszej skóry-wiem wam to nie zaszkodzi. Twierdzicie tanie i dobre - ale tylko dlatego bo wam nie szkodzą. Zapach ? kwestia gustu . BŁAGAM TYLKO NIE PISZCIE ŻE SĄ DOBRE JAKOŚCIOWO BO NIE SĄ . Nie mogą takie być za taką cenę :) Ludzie obudźcie się . Kosmetyki biedronkowe jak i inne biedronkowe produkty to nisko jakościowe produkty ! Wyjątkiem są firmowe produkty które czasem się tam pojawiają i czasem warto je kupić, niestety nie zawsze bo ostatnio cena Garniera była wyższa w Biedronce niż w Kauflandzie :)

Gość ewa67564
NIE ZGODZĘ SIĘ 1. lakier do włosow - do niczego - nie trzyma wcale , chyba trzeba by pół butelki wywalic na głowę 2. Pianka do włosów - średnia- więcej nie kupię 3. Nivea Soft droższa niż Rossmanie i Kauflandzie 4. Odświeżacze- do niczego - szybko zapach się ulatnia 5. Spray do kurzu - wstrętny zapach , na plus niska cena , ale zapachu znieść nie potrafię 6. Włoszczyzna na tacce najdroższa !!!!!!! w żadnym merkecie nie znalazłam droższej 7.Chleb - kwestia gustu -mi nie smakuje- mam wrażenie ze nie jem świeżego pieczywa :( wogóle nie kupuję pieczywa w Biedronce, ale to chyba zalezy od lokalizacji i piekarni z której biorą pieczywo 8. Proszki , płyny ale tylko typu ariel , persil - jak jest promocja - tylko wtedy 9. Produkty typi serek,jogurt itp z zółym znaczkiem biedronki- niska jakość mi nie smakuje :/ 10.Słodyczy ze znaczkiem biedronki wcale nie kupuję - nie smaczne 11. Na + łosoś wędzony pakowany