Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Okrutnik brytyjski

Donoszę brytyjskiej skarbówce kto wyłudza benefity

Polecane posty

Gość Okrutnik brytyjski

Czuję pewne zobowiązanie wobec państwa które daje mi żyć na normalnym poziomie, a oni są nieprzygotowani na polską patologię która tylko żeruje na zasiłkach.

Gość gość
nikt już nie wyłudza zasiłków zazdrosny debilu! żeby dostać zasiłek musisz pracować - sprawdzą cię dokładnie z każdej strony! a jak coś nakłamiesz w papierach to będziesz oddawać i jeszcze karę ci dopieprzą - więc nie pieprz głupot!

Gość gość
Jasne....trzeba pracowac....hahahha Juz widze jak te kolorowe benefitociagi pracuja a wiekszosc na benefitach. Przeciez ONI nigdy sie nie shanbili praca a maja I mieszkania kansilowe I wszelkiej benefity! I co? Trzeba pracowac? Nie wprowadzaj ludzi w blad

Gość gość
trzeba! są fikcyjnie pozatrudniani w sklepach swojej rodziny na ustawowe minimum 16 godzin w tygodniu! przeczytaj sobie głąbie warunki pobierania benefitów i zamknij ten szczekający pysk!

Gość ehhhhhhhh
ja czekam na working tax credit juz 4 miesiace i nie chca mi przyznac zarabiam 6.50 mam powyzej 25 lat i moj dochod za poprzedni rok nie jest wysoki

Gość ehhhhhhhh
6.50/h

Gość gość
za dużo zarabiasz

Gość gość
No to opisz na jakie przypadki wyłudzenia donosisz. Zreszta popieram.

Gość gość
ja donoszę jak polaczki rozmawiają na zakładzie po polsku, już kilku przeze mnie straciło pracę :) :) :)

Gość ehhhhhhhh
nie tak latwo obecnie o benefity

Gość ehhhhhhhh
powiem wam tyle ze to jest swieta prawda ze lepiej w Anglii trzymac sie z daleko od Polakow chyba ze sie kogos naprawde dobrze zna widac tutaj po waszych postach jak wredni jestescie jeden donosi na ludzi co biora zasilki drugi kabluje na rodakow mowiacych w pracy po polsku i wielu jest tu takich ja wy jak wam nie wstyd byc tak zlosliwymi i okropnymi !

Gość innit
nie traktuj tak śmiertelnie poważnie wszystkiego co czytasz w necie, szczególnie na kafeterii :)

Gość gość
nie da sie wyludzic benefitow, przeciesz wszystko dokladnie sprawdzaja i jak cos nie tak bedzie to trzeba oddac, no chyab ze ktos parcuje na caly etat ale na czarno w polskim sklepie, bo w innych zakladach nikt nie zatrudnia na czarno.

Gość gość
masz racje bo wiele ciągnie benefity a trzy razy tyle przerabia na czarno, jeden taki robł nam kuchnie, ciągna ile wlezie beneficiarze a na czarno robi taka kase że włos się jeży

Gość gość
masz racje bo wiele ciągnie benefity a trzy razy tyle przerabia na czarno, jeden taki robł nam kuchnie, ciągna ile wlezie beneficiarze a na czarno robi taka kase że włos się jeży