Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mieszkajcie z rodzicami teściami lepiej bierzcie kredyt

Polecane posty

Gość gość
Tez nie narzekam.Jak ludzie sa kulturalni,zgodni i zyczliwi to mieszkanie w jednym domu sie udaje.

my na szczęscie nic nie remontoliśmy bo wprowadziliśmi sie do pokoju mojego męża, pokój był bardzo duuuzy. ;) była wspólna łazienka i kuchnia :) wszystko było super eksta dopóki teściowa (tydzień po ślubie!!) powiedziała do mnie żebym się wzięla za mycie podłóg w całym domu bo ktoś z rodziny przyjdzie oglądac nasz ślub... :o ja jej na to że oglądac będziemy u nas w pokoju a tam jest czysto i wtedy to jej spojrzenie... :o aż ztr******** :( od tamtej pory lawina wyzwisk i innych nieszczęśc :( miarka się przebraka kiedy byłam w piątym miesiącu ciąży a ta mówiła do swojej matki o mnie takie słowa - ta szmata, k****,zdzira juz na jej ryj patrzec nie mogę... :( z płaczem zadzwoniłam do męża i jeszcze w ten sam dzień wyprowadziliśmy się bez słowa moich rodziców. za niedługo wprowadzamy się do naszego wymarzonego domu :D i już nie mogę się doczekac bo tak naprawdę nigdy nie mieliśmy okazji żeby pomieszkac razem, ale myślę że będzie calkiem dobrze ;)