Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleleleeeeeeeee

kto sie zpotkal z rasizmem w UK ze strony czarnych

Polecane posty

Gość eleleleeeeeeeee

pytam powaznie ja zostalam dzis popchnieta w autobusie przez pijana murzynke

Gość eleleleeeeeeeee
spotkal *

Gość gość
Pchnieta? To raczej nie rasizm:) tym bardziej ze byla pijana... a mialam odwrotna sytuacje:) pracuje na check inie i czarna powiedziala mi ze chce ja skasowac za 9 kg nadbagazu bo czarna jest, albo ze siedzenia nie dalam przy oknie, bo czarny, oj duzo tego by opowiadac jacy oni sa jebnieci,

Gość eleleleeeeeeeee
ale ona mnie zwyzywala rowniez

Gość eleleleeeeeeeee
za duzo czarnych w Londynie kierowca rowniez czarny slowa jej nie powiedzial ze drze gebe bez powodu

Gość AAnnaa 32
Nie. Tylko jakiś czas temu jakaś stara babcia słysząc w sklepie (sainsburys) jak moje kilkuletnie dziecko robi mi scenę po polsku bo chciało wymusić jakieś słodycze, skrzywiła się i wymamrotała coś o imigrantach z dziećmi i benefitach :) rozbawiła mnie. ;) co ja sie będę smucić czymś takim, nic to nie da a z babcią dyskutować nie będę, że pracuję i mąż pracuje płacę podatki itp. a dostajemy, owszem, child benefit i child tax credit równy mniej więcej temu ile płacimy podatków. nie mam natomiast zadnego mieszkania od councila (bleeee w życiu!!) ani housing benefitu.

Gość gość
a teraz wyobraszcie sobie 2 mln Rumunow przyjezdzajacych do PL za praca jak wy, tez byscie sie tylko usmiechali z poblazliwoscia ?

Gość gość
a Pollacy to nie rasiści, najwięksi na świecie i wyzwała cie żeby sie odegrać na całości, miała racje, cholerni polscy rasiści nie dośc że w kraju to jeszcze za granićą, wstyd

Gość gość
Tylko jakiś czas temu jakaś stara babcia słysząc w sklepie (sainsburys) jak moje kilkuletnie dziecko robi mi scenę po polsku bo chciało wymusić jakieś słodycze, skrzywiła się i wymamrotała coś o imigrantach z dziećmi i benefitach--------> I bardzo dobrze zrobila. Jeszcze powinna byla trzasnąć na d**e twojemu bachorowi. Bachor nie umie sie w sklepie zachować wśród cywilizowanych ludzi. Najlepiej jakby i ciebie i bachora wywieźli na taczce do PL :)

Gość gość
polacy sa najlatwiejszym celem do agresji. Nikt nie odwazy sie skrytykowac muzulmanow, ktorzy nie pracuja, rozmnazaja sie jak kroliki i tylko ciagna kase od panswa. A na polakow, ktorzy w wiekszosc**przypadkow uczciwie pracuja mozna najezdzac bez konca, bo jest na to spoleczne przyzwolenie

Gość gość
Gosciu 21:48 cóż zrobić ze jestescie takimi ofiarami losu i nikt was nie lubi...? :D

Gość gość
Polak nie jest kolorowy, Polak nie wyznaje Islamu ani Judaizmu, więc poprawność polityczna Polaka nie chroni. Ot taki chłopiec do bicia, który nigdy się nie postawi, bo odważny jest tylko w domu, albo w gadce między kolegami.