Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesknie za moim Misiakiem

Polecane posty

Gość gość
hahaa a nech sobie robi co chce,. dzis tak wlasnie sobie myslalam jaka z niego szuja , przypomnialo mi sie pare zlych chwil i wiem ze w pewnych kwestiach on sie nie zmieni, to tylko jego obiecanki i glupie gadanie i tyle

Co do tego że misio cię nie szanował. Kobiety przede wszystkim powinny szanować się same. Uwierz mi, że często tu tkwi problem. A facet zbyt kocha by od razu odejść, więc wyzywa, robi sceny. Nie wiecie jak to jest gdy ma się taki poziom testosteronu. Trudno zapanować nad sobą. Wy macie humory przed okresem i gdy hormony wam buzują, a nam testosteron odbiera logikę myślenia, " czerwoną mgłą zasnuwa oczu, w kamień zwiera dłoń".

Gość gość
teraz powiedz Żegnaj Misiek Żegnaj:D

Gość gość
no wlasnie Michalll... ten moj Misio byl zbyt impulsywny, chcialam od niego odejsc duzo duzo wczesniej ale mi po prostu nie pozwalal na to.

Gość gość
moze i kocha, ale do diaska ktory facet jesli kocha krzywdzi swoja kobiete ???!! ;(

Gość gość
Teraz inna będzie miała twojego misia, inna będzie go dotykać, całować. Innej zrobi dobrze. Dla innej będzie dużo lepszy, bo już wie jak nie można się zachowywać.

A Misiu już wtulony w ramionach innej... Ona tylko czekała, byś go zostawiła. On tak go chciała, twojego misia. Teraz jej jest... A teraz szukaj bezpański kotku swojego szczęścia.Ale kto cię kotku pod swój dach przyjmie? Tam już inne kotki siedzą i futerko grzeją, spróbuj się zbliżyć, z poczujesz ich pazurki i jak brzytwa ostre kiełki.

Białego Misia, który w oczach tylko łzę ma. Przytuliła go do piersi, objęła go rękoma. Miś szlochać przestał i znów poczuł się bezpiecznie. Już nie twój ten miś.

Gość gość
Uffff na szczęście to nie o mnie chodzi:D dobranoc

Gość gość
ale masz nawalone we lbie :D :D gorzej niz cyganka w tobole hahaha :D :D :D :D

Gość gość
tęsknię :classic_cool:

Gość gość
tak :)

Gość gość
niech będzie Tak!:)